Valborgsmässoafton

Redovisningen idag gick inte bra som väntat. var oförberedd som tusan och jag skakade av nervositet. Haha vilken fjant jag är..
Ikväll ska vi äta veg-burgare och sedan dra till campus en stund och kolla på brasan. Blir lugnt, ingen alkohol över huvud taget vilket är skönt. Men det kanske jag tar igen i helgen istället, haha. Då kommer jag nog dricka bacardi breezers enbart..
Jag är gryyymt trött, vill bara lägga mig och sova!

Onsdag

Vilken jobbig dag det varit! Kom till skolan vid åtta imorse och gick inte därifrån förrän kvart över fem. Klassrummet var låst, så länge har jag aldrig varit på skolan fram till att de låsts. Men väldigt intressant föreläsning var det på slutet.
Tentan känns skit för jag fattar den inte, jag kommer inte ihåg nånting. jag kommer bli sämsta arbetsterapeuten ever :(
Nä nu måste jag väl sätta mig i soffan och glo på hockey med Nicklas, man är väl så illa tvungen ;P haha..

Ciao


Dagens sista

Jag kom just på att jag borde dricka minst ett glas vatten nu då jag knappt druckit någotning på hela dan. Inte bra alls ju. Hmm..
Jag har precis kommi på att det fungerar utmärkt att köpa musik på cdon. 3 låtar har jag hittills införskaffat mig. Har ju blivit "laglydig" och slutat ladda ner. Men man vill ju ändå ha ny musik att lyssna på då och då så då tycker jag det kan vara värt att köpa någon enstaka låt som man vill ha. Det är bättre att man isåfall får enbart såna låtar man tycker om till priset av vad en skiva med en artist/samling kostar på vilken man kanske bara tycker om en eller två låtar. Men jag får nog passa mig så inte min vilja att shoppa övergår till köpa-musik-på-cdon-beroende ;P Nåja, har ju spotify så jag klarar mig ju bra ändå.

De låtar jag köpt nu är:

Touch and go - Swingfly (just det baby) ;)
Love sex magic - Ciara feat Justin Timberlake
Beautiful - Akon

Jag tänkte köpa right here (departed) med brandy också men det var 2 låtar tillsammans som kostade 50 spänn, sooo not worth it :S

Happ. Ska väl strax gå och lägga mig så jag orkar ta mig upp i lagom tid imorn.

Tjing tjing och gonatt

Tisdag

Nu står pajen i ugnen och ska så göra ett bra tag till. Det blir en väldigt tjock fyllning, haha. Hoppas den blir god bara. jag är sååå hungrig nu, har inte ätit sedan halv 12 idag :S

Förresten, tacklingen på Tobias enström igår var helt makalöst farlig, så jävla dåligt gjort av den där spelaren. och domaren måste ha varit på semester eller nåt, han borde ha plockat ut han som tacklade Enström. Något sorts straff borde ha delats ut iallafall. Usch, tycker inte om hockey när det ska hända såna otäcka grejer.

Idag har vi hållit på med grupparbete hela dagen och det har faktiskt varit rätt kul. Jag hade tur som hamnade i en mycket bra grupp =) Vi har haft kul och även kommit ganska långt i arbetet. Men imorn är det tok-jobb som gäller från klockan 8.00 då vi har en del kvar att göra.

Nu: kolla till pajen!

Nu då?

Vi gav precis upp med arbetet för dagen. Det går inte så bra för oss faktiskt. Skiiitsvårt är det, vi har massor med frågor om precis allting, så imorgon måste vi söka upp hon som introducerade oss i detta arbete för att vi ska veta hur vi ska gå vidare. En sak jag tycker är dumt är att vi inte fick någon introduktion i instrumentet utan det skulle vi läsa oss till själva i manualen. Jo tjena vad bra det gick då. Bara för att det finns en manual behöver det inte betyda att den går att förstå. Haha. jaja det löser sig väl. Imorn ska vi även börja med själva bostadsanpassningsgrejen och den känns ganska spännande att göra måste jag säga. Men får se hur det känns efter imorgon :P
Snart ska jag tvätta, fyy f*n va tråkigt. Jag borde nog ta tag i städningen också då jag inte hann med det i helgen. Huvvaligen..


Måndag

Det har varit så härligt väder denna helg. I lördags var det jättevarmt ute, igår var det lite svalare men skönt var det ändå. Jag satt ute mot väggen nedanför mitt fönster rätt länge igår i solen, lyssnade på musik och det var jättehärligt. Sen kom baby så vi myste lite där i solen tillsammans. Sen gick vi in och sen gick vi till honom, köpte glass på statoil ;P Soleros Berry berry eller vad den heter är sååå god! Men den slår aldrig red fruits, den kommer alltid vara den godaste glassen!
Idag är det mulet och regn i luften ;/ blää..


Godnatt

Det blir ingen utgång för att jag inte orkar, är inte ett dugg sugen. Så det blir sängen istället.
Kanske det blir fest imorn istället, who knows..
Godnatt

Oj oj då..

Meen, vilken bloggtorka det varit för min del, haha. Har typ glömt bort att blogga.
Men men, ingen skada skedd antar jag.

Jag sitter här och dricker en grogg på vodka och apelsin/jordgubb-dricka, mycket gott haha.
Lyssnar på musik och brorsan käka chips.

Just de, bror hjälpte mig att få loss stoppet i handfatet så nu rinner det bättre än någonsin. Och fy faan va äckligt det var :S Blää! Ska inte gå in på hur det såg ut eller hur det luktade. Huuua..

Nu tror jag att jag ska käka nåtning. Vi kanske går ut ikväll, brorsan ville ut men jag är inte sådär jättesugen. Får se hur det blir..

Ciao

Kollade ni på söndagsparty?

Det är ju några dagar sen första avsnittet nu men jag har glömt blogga om det, haha.
Jag tyckte det var as-kul! Jag skrattade såå himla mycket. Blev lite förvånad över att det blev sågat av många. Visst kan man tycka att det är onödigt att dra till USA och spela in programmet, dyrt lär det ju vara så in i.... Och fjantigt tyckte många att programmet var, vad jag förstått det som. Jag gillade det iallafall, jag som inte brukar vara så förtjust i Filip och Fredrik i vanliga fall :P Men så var det ju inte dom som var roliga, inslagen var ju bäst, speciellt parodin på Ghostbusters. Haha va kul de va! Särskilt kul då jag alltid tyckt om de filmerna ;P Jag kommer iallafall fortsätta kolla på söndagsparty, hehehe...

Godmorgon!

Så var det onsdag då, snart helg och det är så härligt!
Sovit med baby inatt, så mysigt. Tycker om honom massor..

Igår fyndade jag lite badkläder inför sommaren:

 

Nu har jag så jag klarar mig iallafall. En baddräkt att bada i och en bikini att sola i, blir bra det ;P

Snart ska jag dra iväg igent ill landstingshuset, vi ska köra omkring i rullstolar hela dagen idag med. Och jag har väldans träningsvärk överallt idag.
Igår provade vi att "köra upp över trotoarkant", fast det var på en bräda med höga kanter. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det men jag lyckades flera flera gånger, haha. :P

Ciao

Förvaringsburkar!

Jag är i stooort behov av fina förvaringsburkar till mitt lilla kök. jag verkligen hatar alla dessa fula förpackningar till allting, så därför ska jag inhandla smarta och snygga burkar nånstans. Dollarstore har både billiga och fina burkar, problemet är bara hur man ska kunna frakta massa glasburkar hemifrån och hit upp :S
men det ska jag minsann göra iallafall.
Det får bli nästa projekt till då jag är hemma, att skaffa burkar ;P

Inatt sov jag riktigt gott, det var skönt.
Vaknade bredvid finaste killen, och solen sken utanför sovrumsfönstret.
Kan inte bli så mycket bättre än så!
=)

Ingen rubrik

Idag provade jag en klänning som jag tycker är så fin, en lila tight sak, haha. Den satt rätt illa och lika bra var vä'l det. Inte värd de 300 kronorna den kostar. Jag tog lite bilder när jag provade den, men det blev dåliga bilder. Min mobilkamera är skitdålig och gör inte klänningen rättvisa, den ser mer blå ut än lila på bilderna :S

 

Den hade varit mycket finare om det inte vore för de där konstiga sättet axelbanden är utformade på.
Nåja, tänker inte köpa den iallafall.

Meningen med att jag åkte ner på stan idag var för att jag skulle köpa nåt på body shop för presentkortet jag fick därifrån som födelsedagspresent (100 kr) och då hade jag tänkt köpa en parfym som jag länge velat ha. Så kom jag dit och insåg att parfymen ändå skulle kosta lite för mycket. Men äh, 200 kronor för en ganska stor flaska med härligt doftande parfym är inte så fasligt. Ska fundera på de ett litet tag tll.
Förresten, ett väldiigt fult sälj-knep dom har där på body shop är att "varan bara säljs under begränsad tid". Bullshit säger jag. För nån månad sedan sa dom att raspberry body butter skulle utgå och inte säljas mer så jag tänkte att då borde jag ju köpa den eftersom den luktade gott och ja, inte skulle säljas mer. Men idag såg jag att den finns på hyllan i butiken. Hmmpf.. Man ska väl inte vara så dum att gå på sånt där egentligen..

Hittade iallafall tightsen jag velat ha ett bra tag nu ;)



Rullstolsvecka

Jahapp då var den veckan igång då. Idag har vi fått lära oss att skruva i rullstolar och ställa in dem på olika sätt och så har vi fått lära oss att ramla ur dem också. Men det lyckades inte jag med riktigt, haha. Eller jo, klart jag klarade av att ramla ur den, men man skulle landa så att man kunde ta sig upp till sittande igen. DET klarade jag inte en enda gång. Vi fick träna på att ramla bakåt på madrasser men jag ramla rakt bakåt på golvet ett flertal gånger också ;P Haha va roligt, man hamna med benen i vädret (och den situationen har jag befunnit mig i förut, fast då utan rullstol och på ett dansgolv istället för gympasalsgolv) haha!
Ikväll är det Färjan 2, ska jag se som vanligt!
Tyvärr blir det ingen springtur ikväll :/ Har nyss käkat så det känns som att det blir för sent innan jag kan springa iväg och jag vill inte springa själv alldeles för sent. jag borde onekligen göra det ändå...
Måste vara utan min älskling ikväll =( Jag klarar mig nog men det är så tråkigt utan honom!
Ska väl ta tag i disken nu då..

Jäklar!

Herreje, jag har inte lyckats hitta nån evidensbaserad artikel :S Fan alltså.
Och vet ni vad? Jag såg att jag hade fått ett mail från studierektorn eller vad hon är, om att jag har en revidering i arbetsvetenskapen. Den rapporten hade jag faktiskt skickat in till kursansvarig lärare men hon verkar inte ha läst det. Jävla skit. Men nu skickade jag den till henne istället så hoppas jag på att vi blir godkända. Man vill ju ha betyget nån gång.
Inatt sov jag hos Nicklas, men jag kunde inte sova så bra inatt. Men men, så kan det bli ibland.
Vi gick en sväng mot Nydala idag, över den där bron, Kinabron heter den tydligen, och till grillplatsen där. Fint väder var det och med baby vid min sida var det kanon! Tyvärr var jag var trött som fasen, haha.
Idag har jag varit duktig ska ni veta, har städat (både dammsugit och skurat golvet haha), bytt gardiner, dammtorkat. Lagt in lite kläder i garedroben, men har handdukar och sånt kvar. Lagat mat har jag med gjort, det blev ris och quornbitsgryta ;P En av 2 rätter jag kan fixa ihop :P
Nu har jag smörjt in mig efter en dusch, skönt skönt.
Imorgon är det heldag, fy så segt :/ Orka liksom. Tror att vi ska vara på HCN hela dan, jobbigt för där kan man inte värma mat. Blir väl till att gå hem på lunchen då.
Nähä nu ska jag göra iordning det jag behöver ha med mig imorgon.

Ciao

Fredag

Jag har inte hunnit blogga nåt förrän nu, oj oj va ;P
Nu är jag ju hemma hemma så att säga. Försöker packa på nåt vänster men det blir för mycket grejer att ta med :S Så jag tror att jag måste lämna xboxen hemma tyvärr :/ Jäkla skit.
Har inget mer att säga så, klart slut..

Kvälls-blogg

Bjuder på lite bilder från kvällen. Vi gick ut på en promenad här för ett tag sedan, det var riktigt skönt att vara ute så här på kvällen faktiskt :) Nåja..

Enjoy!

Ett konstverk här i sta tydligen, på ett hus bredvid gallerian In. Lysrör som växlade färger, riktigt häftig måste jag säga, haha. Vi såg den från köket här och undrade vad fasen det var så vi tog en tur ut för att undersöka ;P Kass bild tyvärr, mobilkamera ni vet :/


Utsikt mot In-gallerian, Navet och ån.. Sundsvall by night alltså haha


Jag och Anneli =)


Promenadvägen.. Norrporten arena skymtar där framme (strålkastarna syns bara, hah)


Bortaläktaren sedd från baksidan av Giffarnas arena. Intresseklubben antecknar förstår jag ;P


Nehej nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Blogg-tips

Den bästa bloggen som jag hittat hittills är www.egoinas.se (hon finns ju på blogg.se:s startsida).
Skrattar varje gång åt hennes inlägg, dom är verkligen roliga.
Tänk vad många tråkiga bloggar dte finns som mest handlar om dagens outfit och sånt.
Den här är helt emot alla andra och det gillar jag. Det är verkligen humor, haha.
Read and enjoy :P

16 april

Fyller 23 år idag, grattis till mig. Och tack till de som grattat mig :)

Pratade ju med baby imorse, har saknat att höra hans röst, så det var mysigt att få prata med honom =)

Nu är jag riktigt trött. Mamma och brorsan gick precis, dom har varit här och hälsat på.
Så nu borde jag väl sätta mig ner och skriva lite av vad jag sett idag. Kommer ju inte ihåg så mycket, vetti sjutton vad det är med mitt minne egentligen. Hur jag ska hålla reda på mina eventuella framtida patienter är en mycket bra fråga. Nu glömmer jag typ på en gång vilka jag sett. tur är att jag skrivit ner lite anteckningar så jag kommer ihåg lite mer då jag läser det, förhoppningsvis.
Och nu kommer solen fram också, efter hela dagen med grått och mulet väder.

Och nu måste jag verkligen börja träna igen när jag kommer till Umeå :S

Bloggeliblogg

Piiinsamt de va då! Haha!

Skönt att man har dator och internet, skulle nog inte klara mig utan det hehe.
Lyssnar på musik för tillfället.

Just det, imorn får jag besök på min födelsedag, yeey =) Mamma och brorsan ska hit till Sundsvall egentligen inte för att träffa mig men dom passar väl på när dom liks e här ;P haha. Blir nog skoj hoppas jag.
Just de ja, hittade ju lite kläder idag på stan.

En skjort-klänning för 79,50 (ordinarie pris 298.- ) kunde bara inte låta bli.



2 älsklingaslinnen från ginatricot. Snart har jag en av varje färg haha ;P



Men sen så blév jag snål igen, hittade nämligen den där baddräkten och bikinin som jag vill ha. Baddräkten fanns tyvärr inte i min storlek, får väl beställa den från hemsidan istället då. Provade bikini-toppen iallafall och den satt rätt så bra, blir verkligen sugen på att köpa den. Lite dyr dock, 260 kronor ;/ Det är ju inte som hittat direkt.. Men man vill ju ha nåt nytt och fräscht på sig i sommar. Hehe nu låter jag väl som nån mode-bloggerska eller så, det var inte min tanke!
Men baddräkten vill jag verkligen ha för den är riktigt fin!
Kan säga att på ginatricot finns sjuuukt mycket fina klänningar, jag vill ha allihopa! Idag såg jag en helt underbar lila klänning som jag såå gärna vill ha. Men ja, tror den kostar 300 spänn ;/ Födelsedagspresent kanske, någon som vill ge mig? ;P Haha. Åh så fin den är. Varför fanns det inga klänningar då det var sittning, varför kommer dte så mycket klänningar nu för? :S Äh..

Only 3 days to go =)

Onsdag kväll

Känns kosntigt att man kom hit igår och måste packa ihop redan imorgon, haha, weird.
Tänkte bjuda på lite bilder härifrån, för den intresserade :P

Här bor jag:


Tvättställ finns i rummet, skönt det iallafall..



Tv finns på rummet, så himla bra alltså :P



Godaste kaka jag någonsin ätit! Från...




Tada! ;P



Var ingen bra första upplevelse jag fick på subway. Han som jobbade tog massa andra beställningar före mig, jag som bara skulle köpa 3 kakor. Blääh. I umeå sägs det vara bättre så det hoppas jag på annars skiter jag i det där stället.

Blev att jag köpte strips på mcdonalds till middag, orkar inte laga nån mat så. Har duschat för en stund sedan, så skönt!

Utsikten är bra här. Eller inte :S



Nu ska jag hälsa på Anneli en stund. Ciao!


Lite snabbt bloggande

Hej allihop!
För den som inte redan vet så kan jag tala om att jag nästan höll på att dö igår.
Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjorde igår och hela natten. Ett jävla migrän-anfall var det. Det lilla jag försökte äta kom upp lika fort. Fy fan vad det var hemskt. Fruktansvärd huvudvärk och illamående konstant, kräktes jag vet inte hur många gånger. Usch..
Är piggare nu, har lite sviter kvar av det men de funkar.
 Hur som helst så trivs jag bra på mitt VFU-ställe. Det är riktigt kul att vara på handrehab måste jag säga :) Grymt duktiga arbetsterapeuter som jobbar där ska ni veta ;)

Nu ska ajg knata in till stan och kika i affärer och sen handla lite mat! Skippar ikea faktiskt, anneli har åkt dit iaf.

Hörs sen!

Goodnight

Kan inte helgen komma NUU??!!
Jag behöver verkligen denna helg nu..

Aja imorn bitti drar jag till Sundsvall! Blir väl bloggande där med kan ajg tänka mig, om internet fortfarande ingår i hyran. Men se det är nåt jag inte fått bekräftat denna gång, bokningsbekräftelsen uteblev trots tre telefonsamtal. Aja, vad göra..

Godnatt med er!

Sunny day!

Happ, idag ville solen äntligen hälsa på oss här. Första riktiga vår-dagen.
Tänk er hela påsk-helgen plus några dagar innan med dimma så långt ögat kunnat se (eller inte), kyligt och kallt.
Och så idag, sista påsk-dagen och sista dagen här hemma, då har vädret varit kanoners!
Så himla skönt. Jag satt ute i solen en kort stund och det var så underbart, så skönt att känna värmen av solen.
 Vågade inte sitta i solen så länge pga medicinen, men ärligt talat så funderar jag på att sluta med skiten nu för den verkar inte hjälpa längre :/
Är väl så dags att sluta nu så man vågar vistas i solen litegrann åtminstone.



Bild: SMHI

Nya badkläder?

Denna baddräkt gillar jag, tycker den är riktigt snygg. Tänk att jag minns inte då jag använde baddräkt sist ;P Nu funderar jag dock på denna. Och bikinin vill jag också ha. Fast egentligen vill jag ha en med prickar på, som finns i butikerna. Ska minsann kolla närmare på den, hehe. Kanske det blir ett köp då studiebidraget kommer ;P
 


Måndag

Alltså, skapligt nervös jag är inför imorn då! Helt sjuukt!
Igår satt jag och skrev ner lite frågor så jag har det på papper. Jag brukar ju få totalt hjärnsläpp och inte komma på nånting att fråga, inte bra. Så därför kommer jag vara lite mer förberedd nu ;P Jag hoppas givetvis på att jag kommer på mer saker att fråga så jag får lära mig nånting, men det löser sig nog.

Blandade bilder

Bilder från dagens korta promenad:

   
Solen försöker titta fram. Byn sett från ett berg, ser inte alltför vackert ut just nu. Men på sommarn så ;)


Jag skulle behöva lite nya sängkläder..

    
 

...Och ett par fitnesskor skulle inte vara fy skam direkt..


Imorgon..

Imorn tänkte jag göra slingor i mitt hår igen. Gissar på att det inte kommer synas särskilt mycket som vanligt. Möjligen att det kommer synas från hjässan och ner till utväxten, haha! Snart har mitt hår vuxit så pass att jag skulle kunna klippa av det så att jag slipper den gamla hemska färgen ;P hehe nej då, mitt långa hår får nog vara kvar ett tag till.
Men jag funderar på att färga det i någon brun nyans faktiskt Någon ljusare, inte sådär mörkt som jag haft tidigare. Isåfall blir det till hösten. Det kommer ju ändå blekas lite i solen i sommar.

Förresten så kommer jag vara mycket försiktigare med att vistas i solen denna sommar, smörja in mig mer och inte vara i direkt solljus så länge. I somras solade jag ganska mycket utan att smörja in mig :S helt galet egentligen. Visst blev mina ben bruna för en gångs skulle men det är ju farligt.. För er som tycker jag är löjlig kan jag bara säga att ni kan hålla käft. Jag har mina skäl ( - hoppas verkligen på att det inte är något - ). Men jag tycker alla borde förstå att solen faktiskt är farlig. Många kanske inte fattar det förrän de drabbas av något elände på grund av sitt solande. Nåja, var och en har ju sin egen uppfattning och sina egna åsikter. Detta råkar vara just vad jag tycker.
 
Jag har börjat packa och om-organisera i väskorna. Kom fram till att jag är så fruktansvärt onödig som tog med så mycket kläder som jag inte kommer använda. Åh just, jag tror jag ska försöka laga min gula kofta nu, den har ju gått upp i sömmen på ena ärmen. Och så ska jag hänga tvätt.
Jobbigt kommer det bli när jag ska åka till umeå igen, med en tung resväska fullproppad med både en x-box, 2 dosor till denna samt data-högtalaran + flera andra väskor med kläder. Haha tur att syrran ska med, hon kommer allt få hjälpa mig bära ;P

Jag vill åka utomlands...

Hmm..

Svar till "Eh?"
Vad är det som gör Måns så löjlig om man får fråga?
För att han är skit-snygg? För att han sjunger jävligt bra? Eller för att han kan röra sig så bra på scenen?
Nej Måns är inte löjlig och det står jag för att jag tycker!

Stadsfest -09

De har tydligen börjat boka artister till årets stadsfest. Än så länge har de bara klart med en artist.
Veronica Maggio. Eh.. Ingen favorit direkt. Jag hoppas på fler och bättre artister än så.
Jag undrar jag vad som skulle kunna slå förra årets besök av BWO.
Men måns zelmerlöw hade ju inte varit hel fel ;P  haha!

Happ. På torsdag är det min födelsedag, 23 år fyller jag haha. Kommer tillbringa hela dagen på sjukhuset förstås. Men sen får jag väl se om jag och anneli kanske hinner med att fika på stan eller nåt.
Jag ska försöka att inte shoppa nånting men klart, det är inte lätt att lova nåt sånt ;) Haha. Nä då, lär inte ha tid till det heller. Kommer väl ha fullt upp med att leta efter evidensbaserade artiklar om arbetsterapi. Det är inte lätt alltså.
Får nog fira min födelsedag med familjen idag istället, först middag och så har jag faktiskt bakat blåbärspaj idag som det blir till efterrätt, och så finns det tårta här också. Huvvaligen, det blir verkligen till att börja dra ut och springa sen när man kommer tillbaka till umeå :S

Jag saknar DIG!

Förstår du hur mycket jag skanar dig egentligen??
Jag hoppas verkligen denna vecka går fort så jag får krama på dig igen!
Gaah vad jag längtar! =)


Söndag

Goddagens!

Idag sov jag lite för länge, det var helt enkelt för skönt för att kliva upp haha!
La mig ju ganska tidigt igår så det blev många timmars sömn inatt men det kan man behöva ibland.
Mamma och jag var nyss ute på en promenad, jag "gick in" mina nya dojjor. Sur-dimman ligger fortfarande kvar :(
Blää!

I coun't the days; 6 days to go.. It's getting closer ;)

Godnatt

Nu ger jag upp den här dagen och hoppas på en bättre morgondag.
De där filtarna har jag fortfarande inte letat upp men de ska jag nog gå på jakt efter snart.
Bara tandborstning först, sen så blir det sängen.
Undrar vad man ska hitta på imorgon. Kanske borde se över vad jag bör ha med mig till sundsvall..
Jaja.

Sov gott! Ciao

Boring

Jag är så uttråkad att jag tror jag går och lägger mig snart. Det är kallt och jävligt inne här, måste nog leta reda på massa filtar först innan jag lägger mig.. Så jag inte förfryser.
Ni skulle se vädret här alltså.
Medans alla andra har sol och varmt så är det värsta tjocka sur-dimman här och kyligt är det.
Jag befinner mig tydligen alltid på fel platser.
Lampan jag köpte fungerade inte heller.
Kan säga att jag har aldrig längtat så mycket efter att få åka till Umeå som jag gör nu. Ge mig nästa helg nu nu NUU!
Oj så positiv jag är idag.
Sorry..

Ingenting

Nej det blev ingen blåbärspaj, jag orkade inte. Mår kasst faktiskt..
Och är grymt uttråkad, vädret är skit.
Fy fan va jävligt det känns.

Suck..

Om man vore gjord av pengar.. Såå fiiin klänning!


Glad påsk!

Hoppas ni alla har en härlig påskafton. Käkar mycket godis och sånt kanske ;P
Ska baka blåbärspaj senare om jag orkar. Just nu orkar jag ingenting då huvudet värker.

Vi har varit i Kramfors idag, om det är något särskilt kul att veta tror jag inte men i brist på annat att blogga om så blir det väl om vad jag gjort idag. Nåja, mamma köpte ett par spring-skor till mig, tack mamma! ¨Så nu är jag ett steg närmare att börja träna igen. Det som fattas är aerobics-skor och så klart; köpa träningskort :P
Jag köpte en liten gullig lampa och en tvättpåse, i övrigt blev det inget handlat för min del.

Tro vad fan man ska hitta på ikväll då det inte blir fest..? :(

X-box is on!

Jag satt och spelade lite Midtown Madness på xboxen förut, haha det var så sjukt längesen jag spelade detta! Dåligt gick det förstås, jag klarade inte uppdragen ;/ Bara körde åt fanders hela tiden, haha, men det var roligt ändå. Mamma, pappa och brorsan satt och skrattade åt mig dom jäklarna ;P Det som är extra kul med detta spel är alla fula kommentarer från människorna i spelet som ska åka exv taxi. Dom bryter på franska och det låter (ursäkta mig) riktigt jäkla kul ibland ;P Haha!
Efter det där så spelade jag och brorsan mot varandra i Need for speed hot pursuit, gammalt spel. Jag vann båda gångerna :D Mohaha! Jag klarade tydligen av joysticken bättre än brorsan. Han skyllde på att jag har fått träna innan. Jo tjena! 2 gånger typ, men det är inte samma sak faktiskt :P
Sen blev jag less men brorsan skulle ha mig till att spela NHL istället fast då var det definitivt stopp för min del. Det får bli en annan gång det. Kanske.. Haha..

Som vanligt innan planerad utgång så är det osäkert om det blir nåt av det. Jag blir så less på att det alltid ska vara så besvärligt att kunna festa här hemma en enda jävla gång. Folk som bangar och ingen skjuts. Nej fan, jag får kolla runt om det är någon fest nånstans...





Ciao


Promenad med lillasyster

          

       

Många ego-pics blev det visst, mohaha!

Långfredag

Jag insåg precis att det nog inte blir någon resa av för mig :(
Tråkigt men sant. Det funkar ju inte.
Även fast jag så gärna vill!

Och nu gör magen ont igen :(
Jag får tydligen inte nog av allt negativt, det verkar bara hopas för mig.

Imorn är det iallafall bara en vecka kvar tills jag får träffa min baby igen! Vad jag längtar!
=)

Det är bara en dröm

Klänningen kommer jag aldrig kunna köpa. Dom har ju lyckats få mig att inse att jag inte har råd med den. Så dyr är den inte, 500 kronor är ju inte så fasligt dyrt. Men för mig är det väl det.
Men fatta vad jag, som sagt, skulle bli fin i den. Har man nånting fint på sig så känner man sig också fin.
Jävla helvete.

Vill ha ;P

Vad jag skulle känna mig fin om jag skulle få ha denna klännign på mig ;P


Remember the Dinosaurs?

Hehe kommer ni ihåg denna serie?
Värsta nostalgi ju. Kommer ihåg att jag jämt kollade på den serien när jag var liten. Tyckte att den var så himla bra haha.
Jag såg att det fanns en grupp på facebook om denna serie så klart jag gick med då haha.
Lite weird att jag tänkte på den här serien för några dagar sedan bara men då kom jag inte på vad den hette. Nu vet jag iallafall ;P



Jga kankse borde skirva fle hla tidne, mne dte blir nog jobbigt frö er att läsa ;P

Goodmorning sunshines!

Jag sitter här och "börjar" dagen med en kopp kaffe. Men äckligt blev det, jag är som inte den bästa på att brygga kaffe nu för tiden kan jag säga.
Har drömt väldigt konstigt och hemskt inatt, nånting om ungdomar och någon mördare. Riktigt otäck dröm :S

Måste ju fundera ut hur det blir som imorn med skjuts och så in till K-fors. Det ska minsann bli av för nu har jag inte varit ut hemma sedan annandagen. Nu är dte ju dessutom hemvändarkväll så då borde det vara mycket folk. Och jag ska minsann dansa massor imorn, precis som jag brukar göra då jag är ute i Umeå. hahah!


Två gamla bilder på mig:


    
Då jag gick i 8:an och 9:an
Kortet till vänster: min naturliga hårfärg
Till höger: Där ser ni att jag haft rött hår ;P


Vilket påsk-väder vi har

Fy fanken vad det är trist ute! Regnigt och blött, grått och trist, massa snö kvar på marken..
Man bor ju verkligen i fel del av landet, usch! Vill bort härifrån.

Haha titta vad jag hitta!

Jag och brorsan då vi satt i Kramm-tältet på stadsfesten i somras och kollade på em-matchen mellan sverige och nåt annat lag som jag inte minns haha..

 

Yes det gick!

Puuh, efter många funderingar och kollande under dataskrivbordet har jag äntligen lyckats ansluta min dator till adsl:et här hemma! Det gick bara inte att ansluta förut och jag kunde inte fatta varför, men då provade pappa och jag att skriva in lösenord och användarnamn igen och då funkade det. Haha weird, var ju samma användarnamn och lösenord som jag hade inskrivet sedan förut.
Nåja nu fungerar det iallafall. Så nu sitter jag vid köksbordet och bloggar. Mulle var framme förastås och kramade dataskärmen för han var ju som bara tvungen att kolla läget när det dyker upp nya grejer här, haha. Sötnosen. Nu ligger han och väntar på att få nåt gott att äta..
Tuffe var jag tvungen att "slänga ut" från mitt rum inatt, han är totalt omöjlig liksom. Visst är han sjuuukt gosig, så himla mysig pojke han är, men han ska ju bara äta de där torra växt-bladen det är ju därför han vill in dit. Igår höll han på att sätta i halsen då jag inte hann med mig att ta ut han därifrån. Inte bra alls. Buspojken. Så jag orkade som sagt inte ha han inne på mitt rum inatt. Jag tror jag får rensa rummet på växter innan han kan få vara där ;P
Men hörni jag är rent chockad över hur bra internet fungerar här denna gången. Sist kom man inte ens fram till startsidan och bara vissa sidor gick att besöka då det är en begränsad anslutning men nu går det fort och jag kommer fram till startsidan och blogg.se iallafall ;P huvudsaken det.
tråkigt svammel från min sida idag, jag vet. Hmm, kanske borde lägga in någon bild här för att gottgöra för den långa och tråkiga texten..

Nu kom Palle fram och kramar skärmen oxå ;)

Gamla bilder:

   

Kommer fler bilder senare, har inte tid just nu.. Ska på affärn med pappa..

Ciao


 


Heheh..

Alltså, fy på mig. Ni kan inte ana hur mycket onödigt jag packade ner. Haha, jag kommer då inte hinna använda allt. Blir jobbigt när jag ska hem sen.

Hmm, jag har blivit lite sugen på tv-spel nu bara för att jag spelat lite några gånger nu. Igår blev det lite fighter och jäklar vad jag var bra på att sparkas! Haha, jag vann väl åtminstone nån gång iaf ;)
Hoppas på att brorsans x-box är hel och fungerar för isåfall vill jag låna den hehe..

Hemma-hemma

Så skönt. Möttes av Laban-kramar, så himla mysigt :)
Pojka är så goa!

Men det är sjukt kallt här, jag fryser ihjäl typ.
Hur ska jag klara mig 1,5 vecka utan varma mysiga famnen???


Hemma

Det var en mysig fika-stund på Waynes med Natta, tack för den stunden :) Vi får göra om det nån gång tycker jag..
Blev lite handlat på bolaget och sen råkade jag även få med mig ett par jeans-legging och ett line från gina :/ jag älskar dessa legging, dom är sköna och snygga, och jag kan liksom inte ha vanliga jeans, typ haha ;P Det är rent sjukt hur mycket fina klänningar det finns där nu, hade verkligen inte sagt nej till de där spets-klänningarna minsann. Tur är väl att det är så svårt att välja vilken färg man vill ha :P Nåja, jag tyckte väl att ska jag köpa nåt så borde det vara nånting som jag får användning för och tightsen kommer jag verkligen använda ofta. Precis som jag gör med de jag har nu.

Har packa waaaay to much stuff :S Resväskan väger många kilon kan jag lova! Men så ska man ju vara borta ett litet tag också.. Haha

Ska gå till sjukhuset om  40 minuter ungefär, bussen går kvart i 6 men jag måste gå i tid för att slippa stressa.
Har bestämt mig för att jag nu ska njuta av påsken och inte börja oroa mig för vfu:n förrän måndag kväll ;P

Saknar Nicklas ;(
Känns bättre att få åka hem och slippa sitta här iallafall för då hade det nog varit helt olidligt skulle jag tro. Puss till min baby!!

Ciao

Fin bild =)

Hihi denna bild blev så bra tycker jag :)


<3

Det går inge bra för oss med arbetet. när S väl kom hit så visade det sig att arbetet var på hans dator, som han inte hade med sig så han var tvungen att cykla hem och skicka till mig. Haha, det är väl så typiskt!
Och jag hinner inte med allt jag borde göra idag.. Crap..

Ordnat

Idag kom jag äntligen i kontakt med arbetsterapin där jag ska vara på VFU. Ska tydligen få gå med två helt andra då min handledare inte skulle va där. men det går nog hur bra som helst ändå.
Boendet är fortfarande osäkert, har inte fått nåt bekräftelsemail än :/
Nu var jag tvungen att ta mig en kopp kaffe då abstinens-huvudvärken tar kål på mig!

Tisdag

Godmorgon allesammans!
Jag har precis insett att jag inte kommer kunna åka hem förrän på torsdag :(
Förmodligen blir det så, om vi inte kan sitta här hos mig och skriva imorn förstås.
Måste tvätta det sista liksom och packa måste jag också göra. Usch va jobbigt.

Just de ja, mitt favoritprogram skulle jag ju blogga om ;P

Det hette iallafall "Seaquest". Vet inte om ni sett det så ni vet vad jag pratar om..?
Handlade ialalfall om ett undervattenskepp, typ som ett rymdskepp fast under vatten istället. Det brukade hända en massa spännande saker i det där programmet. Och så fanns det med en delfin som var med i teamet där. Nån hade uppfunnit en maskin som gjorde att de kunde prata med den delfinen. Den var så himla klok, jag tyckte mycket om den delfinen. Och så gillade jag Jonathan Brandis som spelade Lucas (tror han hette det men jag kan minnas helt fel också). Han och delfinen hade ett speciellt band till varandra, det var fint tycker jag :) Jonathan Brandis var en mycket snygg kille, var bara tvungen att nämna det.
Men fatta vad jag grät då jag läsa att han hade dött :( Det var några år sedan nu. Och jag läste det nåt år efter hans död, hade som ningen aning om det då. Mycket tragiskt..


Försöka duger ju

Ska försöka bli av med mitt kaffeberoende. Så blir inge till frukost haha ;) Konstigt att bloggtankarna ökar i mängd när jag ska sova. Imorn ska jag blogga om ett program som var min favorit när ja va mindre. Hoppas jag kommer ihåg vilket imorn bara ;p

Lite hem-kär








Lille Tjoffsen när han var liten <3


Bilder

Kollade igenom mitt bild-arkiv och det är en hel del bilder jag har kan jag säga. Många dubbla uppsättnignar också av nån anledning som jag inte vet.
Finns en bild som jag skulle vilja lägga upp här, en bild som jag tog för några år sedan som blev så himla fin, på mig och en viss person, men det känns lite dumt att lägga upp en bild på en före detta liksom. Fast den bilden var den bästa på oss någonsin tycker jag, så den finns sparad i nån mapp på datorn. Nåja, här kommer en blandad kompott med lite andra bilder jag hittade:

      
Vättern                                     Jag och A i mitten ;) på kramm för nåt år sedan..  

                         
Sommar, typ 2 år sedan            Minns denna blomma, den doftade ljuvligt



Hätte, skulle vilja åka dit nån gång, så vackert på sommaren


Dvärgsilkesapa, så himla söt! Verkligen pytteliten apa.
Foto taget på Kålmårdens djurpark



Vacker utsikt över havet, hemmavid

Klocka

Imorn ska vi träffas klockan åtta, fast med akademisk kvart, bara för att jag ska komma i tid ;P
Har ju gått å blive liiite tidsoptimist på senare tid haha. Så jag krävde en extra kvart imorgon, tror inte stefan har nåt emot det faktiskt ;P



Akademiska kvarter gillar jag, nåt som man inte är bortskämd med nu för tiden! ;P

Jag börjar bli gammal

Haha fyller ju snart 23 år liksom ;P
Nädå. Läste precis en intressant sak i häftet. Det handlar om minne och minnesförlust.
Läste att äldre människor ofta upplever att det episodiska minnet förfaller (kass översättning från engelska till svenska av mig, ifall ni undrar), att de till exempel kan gå uppför en trappa och när de väl gått uppför den så kommer de inte ihåg varför de skulle göra det från början. Haha sådär är det för mig jämt, det är ofta jag går in till syrran som exempel och ofta glömmer bort varför jag gick dit ;P I häftet står det att det kan bli så för unga människor men att dte ofta beror på att man är stressad. Äh, beror nog på att jag börjar bli gammal ;)
Huu det är så segt att plöja igenom det där häftet, det går verkligen låååångsamt framåt.

Ciao

Plugg-kväll som väntar då

Jag har inte börjat läsa häftet än. Insåg idag att dte vi ska redovisa imorn är betydligt mer än jag trodde. Så det blir att skriva som fan imorn bitti. Men så går det när man inte läser uppgifterna i tid :P
Hoho, nu ska ajg dricka kaffe! Ovanligt va ;P
Springer upp och ner till tvättstugan också, nu var jag ju som tvungen, hade inga rena byxor alls!
Men snart så ;)


Måndag

Usch fy fan! Det är så kallt här :S
Buuhuu vad hemskt, vaknade här helt ensam :( Känns inte bra alls. Vill ha honom här hos mig. 
Kommer inte träffa honom något idag, hur ska det gå??
Och sen över påsk och VFU:n, 1,5 vecka utan honom, hur ska DET gå? :S

Nej nu är det väl dags att kliva upp och käka frukost och sedan dra till skolan, Jag är så nervös!! 

I'm walking away

Hehe jäklar vad jag har gått mycket idag då. 
Först från carlshem och hem (haha det rimmar ju, jag har dålig humor I know), sedan till berghem och tillbaka hem, sedan gick jag till strömpilen för att köpa den där jackan jag hittade igår men såklart den inte fanns kvar :( skapligt sur jag är över det. Visst är pengarna kvar men jag har ingen snygg vårjacka likt förbannat.
Jaja nu ska jag käka lite till (är nåt grymt hungrig då jag inte har ätit sedan klockan elva typ).

Ciao

Söndag

Oh vad jag avskyr söndagar. Visst är det väl skönt att vara ledig men det är ju som dagen innan skolan, tråkigt.
I och för sig blir det skolarbete snart, jag och glommers ska försöka göra klart vår presentation till imorgon. Hoppas på att det går fort, så jag kan gå hem och göra det jag måste sen. Städa och tvätta.. Det är välbehövligt kan jag säga!

Tjingeling!

Lördag kväll

Vilken fantasi till rubriker jag har eller hur? ;P

T-shirten med mimmi pigg på passade perfekt, haha. Jättesöt var den :)

Jag ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt, och göra mig i ordning lite.Imorn måste jag tvätta för nu växer tvätthögen som fan, haha.

Ciao

Lördag

I'm all yours.. My god..

Godmorgon på er!
Sitter vid datorn och äter lite frukost. Dricker absolut en kopp kaffe, det är ett måste för mig på morgonen ;P
Ska nog springa ner i tvättstugan och hoppas på att det finns någon ledig tvättmaskin, jag behöver verkligen tvätta nu!
Om nån timme ska jag möta upp N igen, så ska vi gå tillsammans till Strömpilen. Blir mysigt :)

Torsdag

Jag är lite arg, extra jobb hatar jag. Usch! Jättekul, verkligen. Berättar senare..

Just nu sitter jag och äter samtidigt som jag kollar på Scrubs. Det blev gryta på quornbitar och ris till det. Skippade paprikan denna gången då jag var för lat för att hacka den ;P Men det blev mycket godare utan faktiskt.
Nehe nu måste jag skynda mig att käka upp och sedan hoppa in i duschen och efter det städa lite.
Åh just det, mina nya mörkblåa jeansleggings färgar av sig på benen och typ bara man snuddar dom med händerna så blir man alldeles blå. Snacka om överflödig färg på dem, efter första tvätten kommer dom väl vara nästintill vita, haha.

Sista

"Det regnar här i stockholm idag.."
Jag blir lite ledsen då jag lyssnar på denna vackra låt.
Den som känner mig kan säkert räkna ut varför. Detta har jag bloggat om förut, i den gamla bloggen.
Blir less på mig själv nu ju.. ;/

Godnatt


Dagens lilla shopping


Kjolarna från ginatricot.






Skönaste linnena som finns, från H&M.
Syns lite dåligt men det ligger en body butter från body shop där också. Den var rätt dyr men den är för känslig hy, så jag tänkte att den kan vara bra att smörja in sig med efter att man rakat benen.




Blogg blogg blogg

Hmm, jag blev lite sugen på den där vegetariska mackan från Sandy's, jag och hanna käkade där för några veckor sedan. Ett pyttelitet ställe, får inte plats många människor där inne men det är mysigt, och mackan var verkligen god. Framförallt eftersom det var keso i den, jag älskar keso! Haha på senare tid har jag blivit typ beroende av det. Har slutat äta vanlig ost och kör för fullt på keso istället. Love it! Haha jag har nog cravings för både keso och juice tror jag ;P Haha!

Wow..

De här senaste dagarna har verkligen varit de bästa på mycket mycket länge!
Åh, tycker om honom så mycket..

I just love it!

Detta är min nya favorit:


(min bild)

Brämhults blodapelsin är sååå himla god! Jag älskar denna juice! Haha ;P

Onsdag

Jag har inte blivit lurad idag, tror jag iaf ;P

Jag gick ner på stan efter skolan, i detta fina väder. Kändes som riktig vår, speciellt när man kom närmare stan. Det har ju smält bort massor med snö! Det är nog bara vid VV-huset som vintern dröjer kvar ;P haha. Snö är allt man ser när man tittar ut genom fönstren.
Fyndade några kjolar för 49 kronor styck, haha. Härliga sommarjkolar, weei ;P
Äh jag har noll fantasi idag så jag kan inte ens försöka få trista saker att låta liite roligare, därför struntar jag i att skriva mer.

RSS 2.0