Godnatt!!

Så jäkla less!
På livet..
På familjen..
På att sommaren är slut..
På tanken att sitta helt ensam i Östersund i 5 veckor (får skylla mig själv dock)
På att jag inte kan särskilt mycket om reumatiska sjukdomar (kanske är läge att börja läsa på. Och som en note to myself: kanske kolla efter vetenskapliga artiklar)
På att man aldrig kan få bekräftelse på bokningar och sånt (jäkla dynga)..

Godnatt

BIK BOK

Hittat massor som jag vill ha därifrån!



     


Byxorna hade varit snyggare om dragkedjorna varit på sidorna istället..

(alla bilder från bikbok.com)

Jävla dag!

Vaknade med hemska magsmärtor, huvudvärk och illamående. Jag vill inte detta! Jag orkar inte.
Jag vill inte jobba ikväll!

Update: Jag ringde och sjukanmälde mig, man kan inte jobba när man mår så här :(

Nattblogg

Kanske jag borde gå och sova snart.
Inatt ska jag ha Hugo på mitt rum, han är skadad den lille stackaren så jag vill ha koll på honom. Därför får han sova hos mig. Ska fixa lite grejer först. Sen är det sovdags.

Började kolla på det här med mobilt bredband men hur ska jag veta vilket jag ska ha? Det är ju en djungel av erbjudanden, jag skulle kunna bli lurad hur lätt som helst då jag är så dum på sånt där. Skulle behöva ha nån kunnig person med mig om jag ska fixa det. och belive me, jag MÅSTE ha mobilt bredband annars kommer jag inte kunna klara mig i Östersund! Förresten är dte dålig stil att man aldrig kan få nån bekräftelse på att man bokat lägenhet. Eller ja, jag får aldrig bekräftelse på nånting! Jag har en hel massa poäng som jag inte fått än i utbildningen och jag begriper inte vad det sitter i. Har fortfarande inte fått svar om min hemtenta blev godkänd. Känns ju sådär lagom kul.

Godnatt

Jag skulle ha köpt detta!

Mycket snyggt linne från Lindex. Det på bilden är blått men jag vill ha ett svart. Jag kollade ju på det när jag var in på Lindex idag (det är inte ofta jag hittar nånting i den affären) men jag köpte det inte, jäkla skiit! Hoppas det är kvar nästa gång jag kommer dit ;)



Nu ska jag sätta mig vid tvn och kolla på Trauma på Tv4 fakta

Shoppat idag

Randigt linne från H&M. Mjuk och skön.



Oversizelinne från H&M



Det blev ett par svarta tights också men det är inget att visa hehe..

Köpte även handcreme och en flaska handsprit (det kan vara bra att ha med sig i väskan, bara att ta en klick och smörja in sig med när man känner sig skitig, exempelvis då man varit och handlat och tagit i de där korgarna som alldeles säkert aldrig rengörs och är hur skitiga som helst)


Folk som hittar på egna trafikregler

Jäklar vad arg man blir när man är ute och kör på E4:an, folk är ju ta mej fan galna! De ska köra om till varje pris, även om omkörningsfältet har upphört (jag fick bromsa in två gånger för att släppa förbi en bil som bums skulle om fast det knappt fanns någon plats att köra om på, och ena gången blev jag väldigt rädd då det var skitnära att bli en krasch). En del som kör om svänger in precis framför en och typ ingen verkar veta vad 3-sekundersregeln är. Dom kör snarare med 1 hundradelssekundregeln. Blä jag blir sur på sånt där farligt beteende. Blev inspirerad av Egoina som hade skrovit en lapp och hållt upp mot bilrutan med texten "Ätit glosoppa?" till en person som tydligen hade stirrat på dme hur länge som helst. haha så jäkla bra, så jag funderar på om man borde skriva en skylt och hålla upp mot rutan med exempelvis text som "Håller du 3-sekundersregeln nu?" eller "Vad händer om vi bromsar in nu?"
Att det händer så mycket olyckor beror så mycket på hur folket själv kör. Det är nog inte mycket säkerhetstänk hos människor tyvärr..

Jajja, det blev lite shopping idag minsann.
Bland annat ett nagellack. Har målat naglarna och det blev såhär:


(ja jag vet att jag kladdat utanför, men det är svårt att inte måla runtom :P )

Bildre på det jag köpte kommer sen (för den intresserade alltså)

Nu är de klart röda!

Mina naglar alltså. Det är en färg som heter PARIS, mycket fint blev det, fast jag hade önskat att naglarna vore lite längre förstås :/ Nåja, man kan inte få allt. Det är bara så synd att jag måste ta bort det imorn eftersom jag ska jobba då..

En mygga stack mig precis ovanför vänster ögonlock, skiiitkul att få ett myggbett som kliar där :S

Bada

Ååh vad det var härligt att bada! Man får en så skön känsla i kroppen efteråt, det känns uppiggande och mysigt på nåt sätt. Jag har aldrig badat så lite som jag gjort denna sommar tror jag, det går iallafall att räkna på en hand hehe, fast dte blir väl så när man är äldre.  Och jag är nog för lat för att dra iväg nånstans. Annat var det ju förr, vi cyklade/gick till Kjersvika typ 5 gånger om dagen! Att man orkade..
Kanske ska åka en sväng till Härnösand snart. Fast det är ju dumt med tanke på det bra vädret, nu ska man ju sitta ute och njuta av det. Men äh, jag sitter ju inne vid datorn ändå så. Vi får se hur det blir med det.
Uuusch har sån ångest för att jobba, huua!

Onsdag

Ska gå iväg till stranden och bada snart, och bli lite solbränd på köpet tänkte jag. Det är ju så fint och varmt idag så man måste passa på.

Jag måste ta mig till en biograf snart, har fortfarande inte sett Baksmällan och så vill jag se Sommaren med Göran. Måste måste måste!
Förresten igår blev jag så sur för jag hade tänkt se Ironman och jag vet att jag har bränt den till en skiva men inte hittade jag den eller. Och den är borttagen på datorn, så jag kunde inte se den. Blä vad sur jag vart.

Näe nu får det räcka för en stund. Ciao!

Nattiblogg

Vet ni vad jag önskar att jag kunde göra?
Jo, att sätta ord på mina känslor. Jag har så hemskt mycket känslor i mig som jag inte vet vars jag ska göra mig av med nånstans. De bara samlas på dag ut och dag in. Tänk om jag liksom hade kunnat formulera om det till någonting speciellt och läsvärt här i bloggen. Jag vill kunna uttrycka vad jag känner här men det skulle se så dumt ut.
Det är ju en konst att skriva på ett bra sätt, en konst vars behövliga talang jag inte blivit tilldelad.
Jag är less på att tankar och känslor hela tiden fylls på utan att några får ventileras bort.
Det är så mycket jag skulle vilja skriva här men det skulle aldrig fungera.

Näe usch. Nu vill jag vara i Umeå, på mitt rum och kramas med N. På nåt sätt känns allt det så avlägset.. Weird..

Godnatt

Sommaren är slut

Sommaren är ju nästintill slut nu ju.
Varför måste den vara så himla kort?! :( Jag vill ha minst 6 månaders sommar. Hösten, vintern och våren kan gärna vara 2 månader vardera. Men vilken dröm sen, that´s never going to happen.
Jag har ingenting klart inför praktiken, depp depp. 1 månad kvar bara, hjälp :S

Idag hittade jag lite mogna hallon på andra sidan vägen. ni kan ju gissa hur goda dom var. Helt ljuvliga. Hallon brukar jag inte äta mycket av utav nån knasig anledning men när jag väl gör det så njuter jag av dessa röda bär oerhört, de är så goda. Jag är en riktigt bär-människa, älskar ju blåbär, hallon och smultron. Men lingon kommer jag nog aldrig tycka om, huua :S

Usch. Sitter här och känner mig alldeles uppblåst. Denna sommar har inte varit bra för min del, fy tusan vad lat jag varit. Slutade springa efter någon vecka bara (det är jobbet som förstört min motivation). Måste iallafall bli bättre på att ge mig ut på promenader. Situationen är ohållbar liksom..


Same thing every day

Det blir dåligt med uppdaterande här för min del nu. Jag har tröttnat på att skriva när det ändå bara bli samma skit gång på gång. Jag väntar på att det ska dyka upp någonting spännande att blogga om, tyvärr är det trögt på den fronten.

Det blev iallafall ingen tripp till umeå idag. Det blir nog helgen då jag är ledig fredag till söndag, så det blir säkerligen ett besök på Noliamässan då också skulle jag tro. Siktar på det iallafall.

Är hur trött som helst *snark*

That´s me!

Den fulaste flickan i världen..


Godnatt

Nu har hösten kommit :(

Usch så trist. Det känns att luften är helt annorlunda ute nu, lite kyligt och blåsigt och det ser ut på ett helt annat sätt.
Dessutom är byn typ tömd på folk nu, alla åkte hem idag tror jag. Och knappt några båtar vid kajen är det heller. Det är lika deprimerande varje år, uscha.

Lyssnar nu på en låt som Charlotte körde igår som jag tyckte var bra, som heter Bullet. Men inte är den nån höjdare inspelad eller, hennes röst är mixad en hel del, tycker inte det låter så bra tyvärr.
Sen så kan jag inte förstå varför AC/DC inte finns på spotify :/
Nu blir det nog BWO istället :P

Stadsfesten igår

Det var väl ingen höjdare direkt. Litet och trångt område, dessutom inte särskilt smart att ha scenen på en gräsmatta, speciellt inte när det regnar. Det var lervälling överallt i princip. och jag hade vita tygskor på mig igår, och tror ni inte att syrran trampade på mig så skorna blev ännu smutsigare? Jojjomänsan :P haha.
Hur som haver, det som var roligt var förstås att se Charlotte Perelli och BWO.
Perelli är en grym sångerska. Jag tänkte innan att det skulle låta för jävligt eftersom det lät skit när hon var på Lotta på Liseberg men hon var kanon. Smalare än Thord kompade henne. Bästa var när de sjöng AC/DC´s "You shook me all night long", det var riktigt bra. Men allting var kanoners.
Och BWO är alltid superbra. Dom sjöng både nya och gamla låtar, jag blev glad över att dom sjöng Right here, right now vilken är min favorit ;) Och Give me the night.. Och Lay your love on me.. Haha äh, alla är väl mina favoriter då :P BWO är en fröjd för örat, så är det bara ;)

Jag tog inte många bilder och de som blev är hemskt dåliga..






När vi gick ut från McDonalds igår innan vi skulle gå till området så gick Martin Rolinski och Alexander Bard förbi alldeles precis framför oss :P

Lördag

Godmorgon!

Solen skiner idag, en aning chockerande faktiskt då jag hade förväntat mig regn heeela helgen. Men idag är det alltså uppehåll och soligt & varmt ute.
Ikväll kanske det blir en tur till Härnösands stadsfest. Vi får se hur det känns ikväll. jag jobbar ju imorn så dte blir nog ingen sen kväll isåfall. BWO spelar halv elva men dom har man ju redan sett så vi åker nog hem innan. Men man vet aldrig...

Fick ganska bra lön för att ha jobbat så pass lite, känns kul :) Tyvärr försvinner ju en stor del av lönen till hyra :/ Resten ska sparas, iallafall så gott det går :P Det lönar sig att jobba, fastän det känns för jävligt att behöva göra det under årets bästa årstid.


Fult med innerfickor som syns

Jag måste bara uttala mig om något som är förskräckligt fult men som tydligen verkar vara väldigt populärt just nu, i klädväg alltså. Jag är ingen modenisse men i många bloggar har de jeans-shorts på sig så det verkar vara inne med det nu. Och det som är fult med detta är när de låter innerfickorna hänga ner så att de syns. Oh my god så fult! Jag förstår det inte alls..

Fredag

Ledig imorn, yeeii!


Titta på denne lille goding! Vi låg och myste för en stund sedan:



Så himla mysig när han kommer och ska ligga på ens mage och gosa.



Här hade lillen trillat ner ;P Så han låg bredvid mig en stund istället vilket inte verkade göra han något hehe. Myyys!


Länkar istället

Jag kan ju inte lägga in bilderna, de är för stora för att kunna laddas upp av någon anledning..


Svart klänning: https://www.ginatricot.com/#/product/27341901 

Rosa klänning: https://www.ginatricot.com/#/product/27142382

Svart/vit klänning: https://www.ginatricot.com/#/product/27142905

En till som jag vill ha fattas men den fanns inte på hemsidan längre verkar det som :S Knasigt, den fanns ju där igår..

Svanfamiljen

När vi gick ner till stugan såg vi att svanfamiljen hade slagit sig ner mellan två sjöbodar, lite längre upp på strandkanten. Där låg 6 grå dunbollar till svanungar och sov medans en av de vuxna sov lite längre bort och en annan stod upp och vaktade sin familj. Guuud så söta de är, ojojoj, och vad de har växt på sig sen jag såg dom sist!


Varför har jag sån fruktansvärd beslutsångest?!

Ääh vad det är jobbigt att aldrig kunna bestämma nånting, att vela hit och dit och aldrig komma till någon lösning. Idag blev det ju såklart så igen. De andra skulle fara på bio och jag ville följa med. Samtidigt ville jag vara hemma och vila eftersom jag jobbat och jobbar även imorgon. Så då blev det velande: fara eller stanna hemma? Fara eller stanna hemma? Jag blev tokig. Men tillslut blev det så att jag stannade hemma ändå. Och nu ångrar jag mig, såklart då det är för sent :P

Blåbärsmuffins

Jag mår fortfarande kasst :( Kanske är migrän påväg, men att det inte brutit ut fullständigt än. Hoppas inte att det är så eftersom jag jobbar två dagar nu. Och på lördag får jag inte heller må dåligt för då är det ju stadsfesten i Härnösand, måste dit detta år. Kanske en 2-dagars så man kan festa lite på fredag :P Shit, festa, det var längesen det..

Jag gick upp till "mon", ett skogsbryn här ovanför oss, och plockade blåbär fast jag egentligen inte orkade. Blev stucken av både mygg och broms, fy fanken vad det kryllade av dom där. Bakade sedan blåbärsmuffins som ser fina och goda ut men som inte smakar särskilt mycket. Jag är inte bra på att baka tydligen..






Och så en bild inifrån våran sjöbod utåt vattnet och gästbryggan..


Ledig dag

Har promenerat ca 6 kilometer idag med stavar, det var ingen härlig promenad på grund av massa flugor som flög runt mig och irriterade. Men 6 kilometer med stavar är inte helt fel ändå. Jag måste verkligen börja röra på mig igen, har varit alltför lat på senaste tiden.

Imorn ska jag jobba två timmar längre än planerat, fick en förfrågan om det så då tar man väl det. Och då hinner jag förhoppningsvis göra mer av det jag måste göra.

Försökt fixa bostad i östersund nu, men det var bara telefonsvarare :/ Vet inte hur det ska bli. Sen om jag kommer bo på sjukhuset så kommer jag bli tvingad att gå ungefär 6 kilometer varje dag. Det känns massa jobbigt..

Jäkla huvudvärk, den vägrar försvinna. Har mått illa idag också, hoppas att det inte är magsjuka på gång..

Natti

Uuuh är så trött trött trött, men vill inte gå och lägga mig. Fast jag vill det ändå, jag behöver vila. Det blir ju så fort imorgon då och det vill jag inte att det ska bli. Haha vad knäppt det låter, vill inte att det ska bli min lediga dag men det är ju bara så att kvällen innan den lediga dagen är den bästa för då brukar jag kunna slappna av lite. När den lediga dagen väl kommer får jag panik, blir stressad över allt som måste göras och att jag borde passa på att göra någonting kul medans jag kan. Det brukar tyvärr inte bli varken det ena eller det andra gjort.
Men äh det blir nog sängen strax ändå, orkar nog inte vara uppe så mycket längre.

Godnatt

Tisdagens

Imorgon är jag ledig och det känns grymt skönt ska jag tala om för er. Vill inte jobba mer..

Ni skulle se mig på jobbet, hemska saker alltså. Jag ser nästan död ut. Typ skitttrött, slut och sliten ut. Fast ja, det är väl så jag känner mig också. Jag orkar inte bry mig ju, är ju den mest morgontrötta människan i hela världen tror jag. Om jag tar på lite mascara så ser jag kanske lite piggare ut (mina otroligt ljusa ögonfransar syns ju inte utan mascara, haha, hatar dom) men orka göra det innan man ska fara till jobbet. Känns tokigt att sminka sig när man ska jobba. Fast det borde jag kanske köra på, så jag ser mindre dö ut? :P Jag måste nog skaffa bättre skor (haha, höll på att skriva att jag måste skaffa fel skor hehe), då jag har problem med fossingarna. Igår kändes det som att metatarsalbenen i foten hade tryckts ihop eller nåt. Och mina fotknölar värker ju lite då och då, huua.

Ja jag vet, otroligt tråkiga inlägg jag gör. Kan ju säga som så att jag har inget nyshoppat att visa (för dte första kommer jag aldrig hemifrån, för det andra kommer jag inte åt mina konton på banken för att bankdosan pajat haha och för det tredje så kommer jag ju inte till någon bank för att fixa en ny :P ) Så, har inga "pärninga" att shoppa för. Vilket ju är lika bra.
Jag har inga spännande händelser att berätta om heller så.

Nej fan nu ska jag iallafall gå ner i stugan och inte sitta här inne.

Måndag

Så var denna otroligt trista, regniga måndag snart till ända. Måste kliva upp tidigt imorn också, men jag jobbar bara till klockan ett så jag ska inte klaga. Det finns ju dom som har det värre..
Jag är så sjukt less på att dne här sommaren bara har flugit iväg, jag har knappt hunnit inse att dte är sommar. nu känns det som höst, många surrar om hösten redan och jag blir lite depp över det :/ Sommaren kan ju vara lååång, bara man vill.

Då hade jag inget mer att säga idag då.
Som vanligt.
Har inga spännande bilder att visa heller..

Men ja..

Godnatt då

By the sea

För en liten stund sen då jag satt i soffan och tittade på tv kom jag helt osökt att tänka på en gammal film som jag tittade mycket på när jag var liten, vi hade den inspelad på vhs. Och liksom "bara sådär" så kom jag på vad den heter, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Men så kan det vara ibland, att det bara "ploppar upp" i huvudet.
Den här filmen heter iallafall "Badliv", eller "By the sea" som den tydligen heter på engelska. Det är en stumfilm, och egentligen är den väl inte sådär jätterolig, men jag tyckte det förr i tiden. Jag kommer ihåg en del scener i dne men långt ifrån allt, bland annat när personerna filmen kretsar kring äter middag på en restaurang, där de går bordte runt med en vinflaska och häller upp i glasen, och varje gång dte kommer till en och samma person så är vinet slut, han får endast en liiiten slurk. Varje gång blir det så för honom, den stackarn :P
Hittade ett klipp på youtube men det är bara 4 minuter, jag vill se hela filmen. Tänk om någon kunde tala om för mig vars man kan hitta den nånstans, då vore jag glad alltså :D


Bloggtorka

Det står still, jag har ingen lust.

Jobbar 8-18 imorn, det har jag inte heller någon lust till.
Ska försöka mig på ett dopp i det stora havet imorn efter jobbet.

Godnatt med er!


Näe hörni

Det här är faktiskt inge kul längre :( Orkar inte med det.

Men nu blir det en mugg kaffe iallafall. Eller snarare 2...

Fina förvaringsburkar med rosor på



Mamma köpte två såna här burkar på Guldfynd, inuti dem finns en mugg med rosor på. Jag tycker så mycket om burkarna så jag ska få dom av mamma :) Hon är snäll hon. Men muggarna får hon behålla, jag har nog med sådana hemma.

Om någon kunde tala om för mig hur jag får bort de vita rutorna till vänster, exempelvis ovanför och under mitt foto så vore jag tacksam. Jag förstår inte detta med alla koder..

Det är så underbart att vara ledig. Tänk om jag kunde få ha sådant sommarlov som man hade då man var liten, det vore så underbart! Snart har hela sommaren gått och vi har massor med vackra ställen som vi inte har hunnit besöka än. Det känns jättetråkigt :(

Jag har inget spännande att dela med mig av idag heller. Unfortunately not.. Förutom att jag ändrat i designen lite, blev så less på den gamla. Jag vill ha bilder i headern men jag vet inte hur man gör ;/

Bebis

Ååh så söt Noah är. Det var roligt att få träffa honom, fast jag såg inte så mycket av honom, han ville mest gosa in sig i sin pappas famn, hehe. Så gulligt..
Jag vill också ha en bebis. Fast ja, det är ju massa saker som ska klaffa innan man kan skaffa sig en liten. Kna ju alltid hoppas att allt klaffar en dag..
Vi var hos kusinerna, fikade och så spelade vi kubb.
Fick ju ett litet migränanfall jag som vanligt, men det är ändå inte det värsta som det brukar vara. Jag kände hur illamåendet kröp sig på, det där nedrans illamåendet gör huvudvärken ännu värre. Huvva.
Imorn är jag ledig, så gudomligt skönt.
Klippfest är det på kvällen..

Europe - Rock the night

Ive gone through changes
Ive gone through pain
But theres not enough reason for me to go insane
I know the feeling, when it grows
Im in a rage up from my head down to my toes.

You know it aint easy
Running out of thrills
You know it aint easy
When you dont know what you want.

Rock now, rock the night
til early in the morning light
Rock now, rock the night
Youd better believe its right.

I know my limit
Just what it takes
When things aint good enough
I just pull the brake
Sometimes its easy
Sometimes so tough
But just have one thing clear
I cant get enough.

Hörde låten på en radiokanal som spelar rockklassiker.
Hmm, tänk att jag tror att den radiokanalen verkligen är något för mig.
Jag har ju missat många gamla bra rocklåtar :P Bland annat med Whitesnake och Van Halen..
Och så denna låt förstås..

Fredag

Jag har haft en dålig dag och är på dåligt humör.
Så jag säger inget mer.
Hejdå..


Natti natti

Jag orkar inte säga nånting mer idag.
Godnatt.


Blueberries

Jaaa nu har blåbären kommit, så nu vet ni vad jag kommer sysselsätta mig med på ledig tid framöver här ;) Jag ska plocka maassor med blåbär (om jag orkar), ska frysa in så jag har ett tag framåt hösten. Jag älskar blåbär. Man kan ju baka med såna, göra blåbärssmulpaj, muffins eller så kan man äta dom som dom är med lite mjölk. Det är massa gott det :P

Happ. Idag har jag jobbat och jag hann med att göra nästan allt jag skulle göra idag (ändå jobbade jag bara 5 timmar). Det blev nåt strul efter åskan så kortläsaren fungerade inte på affären, usch så länge vi fick stå i kö. Då blev jag stressad också förstås, vi stod i kö när klockan var kvart i ett, jag skulle sluta ett. Men det gick ju bra tillslut.
Jag har gjort nånting med ena armen, har ont i biceps på höger sida, så knasigt. Jag har ju inte tränat nåt så dte beror inte på det iallafall :P Äh, går väl över, jag bara klagar som vanligt.

Men shit vad det åskade förut! Det small ju så jag trodde att jag skulle bli döv. Usch, tycker inte om åska, fyy..

Ska gå ut och sätta mig på en stol och sola lite nu ja..


Onsdag

Jag är trötter och känner inte för att åka till jobbet, men har man nå val? Näe..
Skönt att det är ganska varmt ute iallafall så man slipper frysa.
Jag har underhållit mig själv med att hänga upp tvätt haha, verkligen skitkul. Men sen kommer jag ju ha kläder att använda iallafall. Kan säga att jag sparar tvätt alldeles för länge innan jag tvättar :P

Vad tusan skulle jag skriva nu då?? Äh, glömt de..

Tydligen hade pappa gjort sig illa ordentligt på jobbet idag, han fastnade i nåt och slet upp ett sår i fingret som behövdes sy. Huvvaligen :S

Nähe nu ska jag dricka upp kaffet och sen vänta på att klockan ska bli 15.25 för då åker jag till jobbet!

Ha en bra dag hörni!

Fint väder och jag njuter inte, vad är detta?!

Jag är ju dum i huvudet, klagar på att vädret är dåligt bla bla bla. Och sen när det väl blir fint väder ute, inte fasen är jag ute och njuter av det då ä. nähäe då, sitt inne vid datorn istället.
Måste säga att Alexander Rybak är så söt :P

Haha, vi höll på att bli fast med bilen i Nordingrå. Tändningslåset kärvar, det går inte att vrida om nyckeln så den går inte att starta. Där stod vi med bilen vid Nordingrå elektriska och kom inte därifrån. Som tur är så lyckades pappa tillslut få igång bilen, då åkte han hem och bytte till sin egen bil. Så han har fått köra några extra turer idag.
Åh just ja, mamma och jag glömde ju tårtan här hemma så vi blev tvugna att åka hem igen från Torrom för att hämta den. Haha snacka om att vi är totalt hjärnlösa..

Fantasilös

Jag vill sova, såå trött ju!
Mamma fyller år idag så vi ska åka till Nordingrå och fika sen när syrran slutat jobba. Och titta på ny spis tror jag vi ska göra också när vi liks är där.
Nu ska jag gå ut med Paddy en stund och sedan vandra iväg ner till stugan en sväng.
(gaaah vad mitt huvud är tungt just nu) :S


So many words for the broken heart

Lysnar på BSB ifall ni undrar över rubriken ;)

Har suttit och kollat lite saker inför praktiken. Jag hade till exempel ingen aning om vars jag ska vara, jag trodde ju att Östersunds sjukhus och det stället jag ska vara på låg på samma område men det visade sig nu då jag tittade på eniro att stället jag ska vara ligger ca 3 kilometer bort från sjukhuset! Jag vet inte riktigt vars jag ska bo, det enda jag vet om är nåt hus vid sjukhuset och nån camping men jag bor nog hellre vid sjukhuset än på en camping faktiskt. Fast då kommer jag typ måste gå minst 6 kilometer varje dag. Men det kanske är bara bra? :P
Det känns ju bra att jag äntligen börjar ta tag i detta och kollat upp saker och ting.
Tänk att jag ska vara där i 5 veckor helt ensam. Snälla nån, kom och hälsa på mig där!?

Kevin

Sjukt bra!


Sketen dag

Fy så trist! Jag är uttråkad till max. Hatar såna här dagar, det värsta jag vet. Det har vare sur-dimma hela dan, det har lättat lite nu men det är fortfarande skitväder enligt mig. Jag har knappt varit utanför dörren idag.
Så jag loggar in och ut på facebook typ hela tiden, såå tråk!
Väntar på att pappa ska ringa nu så han kan handla några grejer. Jag orkar inte fara iväg och handla själv nämligen :P
Okej, alltså jag måste bara säga att det känns skitkonstigt att inte ha träffat N på 5 veckor, och det kanske dröjer lika länge till. Herregud, det kommer kännas som att träffa han för första gången när vi ses igen, haha.
Nu vill jag ha lite pengar så jag kan åka till Birsta och shoppa loss lite. Jag är faktiskt inte så sugen på att köpa kläder utan jag vill mer shoppa massa inredningsgrejer. Men vad är det för mening med det när man inte ha något hem att inreda? Ett studentrum räknas ju inte, och det är förresten ändå fullproppat med grejer. Jaja, man får drömma iställe..
Men när ska jag få åka dit egentligen?!


Närbild på storlekslappen?

Ta bilder på nyshoppade kläder och lägga ut i bloggen gör mig ingenting, det har jag ju gjort själv. Men jag reagerar lite när vissa bloggerskor tar en bild på ett plagg och sedan en "close-up" bild på den, som i princip nästan bara visar lappen som storleken står på. Den bloggerska jag syftar på nu verkar ju vara en liten människa, vilket hon även poängterat med att ta en bild på sin nyligen köpta top/klänning och en närbild på storlekslappen, och då ser man att hon minsann har storlek XS. Det måste vara hemskt viktigt att folk ska veta exakt hur liten man är genom att visa vilken storlek man har. Haha, nej jag vet inte, undrar vad hon hade för tanke med det.
Äh inte för jag bryr mig så jättemycket om det men tyckte det såg lite roligt ut. Att hon är så smal struntar jag faktiskt i, jag är inte avundsjuk eller något. Jag läser hennes blogg ändå, speciellt då hon skriver om och lägger ut bilder och filmer på sina otroooligt söta små hundar, de gillar jag att läsa om för dom är så himla gulliga :)


Varför?



Varför är vädergudarna emot mig?!
=(


Söndag

Så var den här dagen slut. Efter 13 timmars arbete med väldigt mycket spring. Ja jag säger då det. Den som aldrig jobbat inom äldreomsorgen ska inte uttala sig om nånting som gäller vård och omsorg av gamla människor. Tyvärr är det ju så det går till  ändå, verkligheten är ju som bekant en helt annan än vad man hade önskat sig.
Stress stress stress, fy fanken säger jag bara.

Just ja. Syrran och jag satt vid borde nere i stugan, hade spelat kort. Jag la ut korten på bordet (haha:p ) och bad henne välja ett kort. Innan hon hade kollat på vilket kort hon dragit (jag såg ju inte heller vad det var för kort) så drog jag till méd en gissning. Nog tusan gissade jag rätt nog! Min gissning var spader 3, och mycket riktigt var det just det kortet hon höll i :P haha. Det var dagens roliga det. 1 på 52 att gissa rätt och det gjorde jag, det är ju rätt bra..

Nä godnatt


Lördag

Jag önskar jag finge va hemma, men jag måste ju åka till jobbet strax :( Har haft ont i huvudet hela dagen och dte är ju inte hundra bra än.
Har haft några roliga dagar här hemma nu så det har känts som sommar för en gångs skull, precis som the good old days. Vi har spelat massa kort, tumbling tower, bastat och jag har skrattat så mycket så det har varit toppen. Kommer inte hinna träffa dom nåt mer nu iallafall, men några gånger blev det iallafall.
Igår var bastun överfull. Jag och syrran var ensamma tjejer bland massa snygga killar, haha :P Kallt som fan var det i vattnet.
Nu skiner solen, lagom till då jag ska åka :/ hoppas denna kvällen går fort! Ikväll ska jag minsann vara nere i stugan!

Fredag

Happ, då börjar min jobbhelg då, när alla andra är lediga. Skitnice, verkligen.
Det bara regnar och regnar och regnar, så jäkla trist!
Igår kväll var det faktiskt skönt ute trots regnet, det var inte så kallt som tur var. Och roligt hade jag igår också, det är då tur att man har nåt att göra i någon dag så man slipper sitta hemma och deppa. Blev massa skrattande igår också, det är ju lite svårt att inte skratta när Tobbe & Tobbe är så roliga :P
Nu kanske det är dags att laga mat, hmm...

Godnatt världen

Fy faan vad jag är trött! Dags att krypa ner i sängen.

Har haft en kul kväll med Tobias och kompisen hans (vad tusan hette han nu igen?!) haha inget minne har jag :P Vi spelade kort och lite andra spel och bara satt och pratade. Blev en del skratt också så det tackar jag för att man får skratta lite nån gång också. Synd bara att dom ska vara här så kort :/ Och ännu mer synd att jag jobbar så mycket just den helgen dom är här. Tråååk!

Inte förrän i augusti. Det var väl typiskt..

Näe, sängen var det ja.

Nattinatt


Spela lite kort kanske

Döm om min förvåning när ingen mindre än Tobias B och hans kompis knackade på här för en stund sedan.
Jag ska ner till dom en stund ikväll. Kanske blir det av att spela kort, de va ju inte lite längesen.

Käkar skorpor och morötter som en tok idag. Fattas bara massa vatten så kan man säga att jag lever på skorpor och vatten (och morot förstås). Haha.

Plus kaffe ja...

Ugly Frida

Känner mig så jävla ful just nu. Usch. Ser blek och sjuk ut.

Solen skiner ute.

Nu ska jag ta mig en morot och knapra på den (en av väldigt få nyttigheter som jag kan bli sjukt sugen på). Konstigt? En aning kanske..


Godnatt!


I want more

I need more


Jag tror jag ska sluta skriva om mina dagar nu
Det får bli nåt allmänt flum istället

Godnatt

Jag ser ut som.. ja jag vet int va´!

Jag tror jag måste sminka mig innan jag åker till jobbet imorn. Herregud så jag ser ut, orkar ju verkligen inte bry mig nånting. Jag ser blek och jävlig ut, mamma tycker att jag ser sur ut också, haha. Men som sagt så bryr jag mig inte, jag orkar inte. Jobbet känns inge kul heller vilket det brukar göra men nu känns det helt annorlunda och jag är inte hundra på varför. Nä det måste ju vända snart iallfall.

Blandat

Nya klänningarna

 



Det är typ lite depp här hos mig idag. Jag är frustrerad, lite arg och lite ledsen..







Känns som det är dags att basta en gång nu. Läänge sen sist..



Jag funderar över när jag ska våga hoppa i vattnet från bryggkanten där. Det måste nog bli mycket varmare i vattnet först tror jag annars får det vara.





Jag skulle vilja veta

Jag fattar inte varför det inte går att läsa vissa bloggar. Ibland kommer det upp en ruta om att det blivit något fel när jag klickat in mig på någon blogg och sedan när jag ska stänga ner fönstret står det att "fönstret är upptaget" :S Och det funkar inte att fortsätta använda just dte fönstret utan den måste stängas ner och startas om. Det brukar bli så när jag använder min egen dator, så jag trodde det var nåt knas med den men nu har det blivit så på den här datorn vi har hemma också. Någon som vet vad sjuttsingen det kan bero på??
Nog klarar jag mig utan just de bloggarna men det blir så på fler och fler och det känns ju lite konstigt :S
Jag skulle ju vilja veta..

Citat

Det blir lite felsägningar i denna familj lite då och då..

"Vad är det för hastighet på skorna?" Mamma

" Jag: - Det står världens bästa syster på örngottet.
Mamma: - Det passar ju inte alls. (mammas passande kommentar precis efter jag sagt det där, fast hon syftade inte på det jag hade sagt. Kan tolkas som att det inte passar att syrran är världens bästa syster) :P Nån som fattar?

Har sagts mycket mer tokiga grejer här, däribland har jag själv bidragit med en del för det är jag duktig på. Att säga fel alltså. Tyvärr har jag inga särskilda exempel just nu men så fort jag hör eller säger nåt tokigt så kommer jag nog anteckna det här i bloggen, som en kom-ihåg-lapp, och kanske för lite roligare läsning för er andra..? Det lär ju vara mycket roligare att läsa sånt än vad jag gjort under dagen.Who knows..

Idag regnar det. ATT det behövs. Jojjomensan, det är bra att det regnat men imorn får det gärna bli sommarvärme och sol igen.


Segskit

Jag visste ju att jag skulle bli total borta idag. Här har jag gått omkring som en zombie hela kvällen sen vi kom hem, ojat mig över att huvudet inte slutar göra ont och att illamåendet vägrar ge med sig. Huvudvärk = illamående för mig. Har jag ont i huvudet, då mår jag fan illa också, tacka för det.
Försökte vila i sängen en stund och klart det var skönt att lägga sig ner men jag och min rastlösa (av nån konstig anledning) kropp kunde inte ligga still där länge. Inte vill väl jag ödsla bort en ledig kväll på att ligga där inne alldeles ensammen. Näe, vill ja inte. Jag får plågas med denna sega värk och "måillandet" istället. Sannerligen hoppas jag att detta försvunnit till morgonen då jag ska upp och jobba.
De va hemskt för Mulle idag, hand andades med öppen mun och flämtade och hade sig hela vägen dit och tillbaka. Stackarn var så stressad och rädd. Vi får se om besöket gav nånting nu, hoppas hoppas.
Har försökt titta på Lotta på Liseberg. Tycker det är väldigt trevligt, och mycket bättre allsång än på skansen. Men jag brukar sluta kolla då det är bingolotto :P

Köpte ju två klänningar idag.

1. En konstog klänning/linne/sak med massa färger, temat var ändå rätt mörkt så jag tycker inte att den är så "skrikig" trots alla färger. Tänkte jag skulle försöka beskriva den mer hur den ser ut men jag kommer inte rktigt ihåg såhär på rak arm hah! Provade den iallafall och den är i det stora laget (hellre de än för liten), jag gillar när vissa kläder är lite "oversize-iga" :P Med svarta tights, vitt linne under klänningen och svart kort jacka utanpå tycker jag blev sketasnyggt. Jga får nog visa bild sen kanske.

2. En vanlig enkel rak bomullsklänning med några små knappar där fram vid ringningen. I något svart/grått/vitt knasigt mönster, i like it. Väldigt udda kanske men jag är udda, jag är annorlunda och man ska för fanken få ha på sig vad man vill ;)

No good today

Jobbiga jävla dag. Huvudvärk och illamående. Jobbigt besök på veterinarstationen i Härnösand. Inhandlat 2 klänningar som jag är osäker på. Mer mer ont i huvve, mår illa som f*n.
Jäkla skitdag!

År 198

Är uppkopplad på min egen dator just nu, har lagt in lite bilder i den för att minnet var fullt i mobilen.
Internet är såå segt, det är nästan värre än på gamla datorn. I go crazy!
Detta blir nog det sista från mig idag.
Ska sätta mig framför tvn och titta på filmen Wimbledon. Den har man ju sett förr men den är bra.
Imorn jobbar jag 7-13.
Jag såg i tv-tidningen att det skulle gå en film från år 198... Snacka gammal film. Haha..

Gonatt!

A dress for me?

Ja om jag hade haft figur för den och pengar att köpa den för.
Samt en anledning att använda den.
I wish...


Saknad & kyla



I really do..


Huuh det är så kallt ute.
Jag knatar omkring med röd fleecejacka.
Den jag brukade ha på mig då jag jobbade på vintern för något år sedan.
Den jag drog på mig för att inte frysa så mycket då jag gick mellan stora huset och stugorna.
Nu använder jag den alltså idag, den 5e juli.
Sjuk kontrast mot vad det varit de senaste 2 veckorna.
Då: så varmt så man gick omkring klibbig av svett
Nu: så kallt så man tror att vintern är på ingång.
Varför kan det inte vara lagom??

Tråkig skitdag

Blää vilken trist dag! Det finns ju absolut nada att göra, men tiden bara går iallafall. Vanligtivs brukar det ju vara så att tiden går fort när man har roligt men på senare tid är det nästan tvärsom :S Klockan är snart halv 4 på eftermiddagen, min sista lediga dag. Tiden har alltså bara rusat fram.
Skulle så gärna vilja ligga i en säng eller soffa och mysa med N :/ Känns så knasigt att det är en månad sedan vi sågs sist, och känns än värre att inte veta när jag får gosa med honom igen.. Det är inte kul.
Men fan å.. Vad ska jag göra??!!

Söndag

5:e juli. Kallt. Blåsigt. Trist. Höst.
Ångest. Trött. Ont. Saknar. Uttråkad.
Ingen bra dag idag.

Lonely days

Känner mig mer ensam nu än förut. Strange feeling...

Nej nu, åka och handla!

Bra start på dagen

Nej, inte alls bra. Har ont i huvudet :( Dricker kaffe nu och hoppas att det ordnar upp sig snart.
Fint väder idag med, undra när det ska bli lite regn här, växtligheten lider ju av torkan.

Ikväll är det dans på kajen, med Lars Ingoz som spelar, vilket dom gör varje år fast iår verkar dom ha skaffat sig ett artistnamn :P Får se om man går dit och kollar läget, fast det brukar inte vara nästan någon som dansar.
Hehe, för 2 eller 3 år sedan när dte var dans, fast i en sjöbod istället, jäklar vad full jag blev då :S Jag blev bjuden på massa starka groggar av en granne, dessutom hade vi ju tagit med oss egen dricka. Haha jag behöver nog inte säga att jag var bakis dagen efter ;P Men nå sånt blir det inte ikväll iallafall..

A snake on the road

Titta vad jag såg idag:



Kommer inte ihåg när jag såg en huggorm sist. Den här rackaren var ganska stor :P





Min gosige Hugo-Berra



Så var den första lediga dagen av tre över, fyy så fort tid´n gå! Man hinner ju knappt tänka och blinka ens en gång innan dagen är slut. Så himlarns tråkig. Jag hade velat fara till Sundsvall och gå på Gatufesten, liksom passa på när brorsan har bostad där, men det går inte. hans rum är alldeles för litet. Jäkla skit.
Härnösand idag. Gud så trist det var. Det känns som en främmande liten stad numer då man knappt är där längre. Jga som känt mig mer hemma där än här hemma förut, haha. Var inte mycket folk ute heller. Och jag köpte inget kul heller. Blev bara skrubbhandskar och fotfilar haha, skojigt värre :P Såklart fanns det många knasigt fina klänningar och andra kläder jag egentligen skulle vilja ha men jag har som börjat tänka till mer nu än vad jag gjorde förr. Jag tänkte att jag inte behöver de där kläderna och dessutom att jag inte kommer bli lyckligare av att äga den där klänningen och den topen, blablabla.. Det blev som det blev.
Nej nu måste vi gå ner i stugan tycker jag.

Bilder från Rix FM festivalen

Ola - han ser ut som en "helt vanlig människa" numer :P Förut var han ju så stylad. Han var snygg då med men nu är han mer som en söt pojke ;) haha. Äh, ja jag tycker att han är söt, sådeså! :P
Kolla in skorna han hade på sig!




Anders Johansson -  Han har verkligen ändrat stil sedan Fame Factory. Har alltid tyckt att han ser "go" ut, men jag gillar inte riktigt hans stil som han har nu. Kanske man måste vänja sig? :P haha, skämt åsido. Jag älskar hans dialekt dock, jag är nog lite svag för göteborgska :P




Lili & Susie - Ja dom var ju bäst tyckte jag.




Fredrik Birging & Gert "Fylking Sverige" Fylking - Birging sjöng "Rollin´ " så ansiktet blev knallrött (jiises vad han måste ha tagit i) och Gert som strippade samtidigt :P haha.



Dåliga bilder blev det, tyvärr, glömde ju Daniels kamera hemma :(

Nu ska vi strax ner i stugan och fika!

Överjävlig dag!

Jaa hörni, jag tänker inte ljuga om hur min dag varit. Den här dagen har varit så jävlig att jag tänkt lite för hemska tankar. Allting har gått fel, ingenting har gått min väg. Precis ALLT som kan gå fel har gått fel. Så jag har mått rent ut sagt skit idag, jävla sketna dag. Jag lovar, ni skulle absolut inte vilja ha det som jag haft det idag. Det har varit en av de värsta dagarna i mitt liv. 14 timmars arbetsdag, helt oförberett, blää..
Mne nog om det nu.
Nu ska jag ner i stugan med mamma.

Godnatt

My day

Alltså ibland är jag inte riktigt "med i matchen" om man säg så. Ange blogg.se som mailadress när jag ska logga in här..? Njae, nånting är nog löst i skallen skulle jag tro.
Uuuh dte måste hända nånting nu, jag måste få vara med om något spännande och roligt, jag behöver det! Och så jag har nånting att blogga om. Min vardag är inte den roligaste läsningen, men vad göra liksom (eller jo, om jag skulle låta alla mina stavfel vara kvar i inläggen, då skulle kanske ni som läser garva ihjäl er) :P det vore nåt kanske. Tåls att tänka på iallafall.
Vill ni veta vad jag sysslat med ikväll eller? Ja, vare sig ni vill veta eller inte så tänker jag berätta iallafall.
Badade förut idag vid bastun, huu så kallt. Inte sådär så benen värker men lååångt ifrån så att man vill vara i ett tag. Sen efter det stannade vi i stugan och lyssnade på radion, satt i skuggan under rönn-trädet och drack kaffe, himla skönt var det men alla flugor samlas under just det trädet förmodligen för att skydda sig från solen dom också.
Tog en promenad sen med mamma, vi gick in i Kjersvika (min stavning, syrran skriver Kärrsvika eller nåt), vände där älgtornet var förut och sedan satte vi oss vid underbara stranden och andades in härlig havsluft och tittade på vackra utsikten. Jag vill ha en båt så man kan åka över till Kråkan! Och till Storön med för den delen! Sjukt att vi bor vid havet och har sjöbod men ingen båt. Skandal!!
Sen nu ikväll har jag planterat om några växter som har behövt omplantering i flera år nu. det var verkligen på tiden, förhoppningsvis kommer dom växa till sig och må kanoners nu. En "spretblomma" som jag kallar dom, fick en väldigt stor kruka så den akn gärna växa till sig och bli väääldigt stor, just nu är den väldigt ynklig..

Förresten så verkar svanfamiljen ha förlorat två ungar nu :( så tragiskt.
Och ank-familjen (såna ankor som dyker) har tappat många småttingar, kan bara ränka dom till 9 stycken nu, förut var dom minst 13 stycken :(

Burning burning..

Onsdag

Nu har jag bevis på att jag faktiskt har fått färg på kroppen. Mamma sa att mina ben såg bruna ut nu då vi var ute och gick. Faktiskt så har hela jag blivit brun, förutom undersidan av armarna, magen och ryggen. Så jäkla svårt att få nå färg där :S
Vilken värme det är, jag svettas ihjäl! 24 grader i skuggan och klockan är åtta på kvällen. Det är ju sjukt egentligen.
Jobba imorn :/

RSS 2.0