Tisdag

Hmm, nej jag har nästan ingenting att skriva om idag. Trist. Fast jag är ju ledig imorn ::D Skapligt glad för det är jag ;P Ska bli skönt att sova en liten stund längre imorn. Jag undrar hur jag någonsin kommer att klara av ett jobb som innebär att man börjar 07.00 varenda dag. Gaah det kommer inte gå! Jag är ju så sjukt morgontrött så det finns inte.
Och en annan sak.. Jag är verkligen den klantigaste människan i hela världen. Jag stöter i alla möjliga grejer så de välter, faller ner, spiller, och stöter ju ofta till ben och tår i saker så det gör ont. Är sjukt fumlig så nästan varje grej jag tar i glider ur händerna på mig. Och vet ni vad som händer då? Jag blir sååå arg! Jag skulle nog behöva gå på typ "anger management kurs" eller nåt. Det är inte så att jag blir så arg att jag går omkring ovh skriker och slår sönder saker, det mesta stannar inombords men visst kan jag skrika om jag blir förbannad, ooja. huvvaligen :P haha. Jag blir så irriterad på mig själv när jag är så klantig och fumlig...

Imorn blir det nog härnösand till Kusthöjden, för att vi måste köpa Tuffes allergifoder och det vanliga torrfodret. det är ju slut och då blir pojkarna ledsna. Vi måste nog ta med oss Mulle dit också då han andas med öppen mun och väldigt fort ibland. Hoppas bara att dte inte är nåt fel på honom.. På tal om Mulle. Han är jäkligt liten (i jämförelse med dom andra vi har här) men han äter som en häst typ. Han älskar fisk (alaska pollock torsk) och kött (lövbiff eller vad det är). Ni skulle sett honom tidigare ikväll när han fick kött. han slukade två tallrikar på några sekunder. Som om han aldrig ätit i hela sitt liv. Vår älskling. Äta kan han minsann.
Och torrfodret dom får är inte billigt direkt (fast ja, påsarna är ju väldigt stora) men ändå. Typ 600 spänn tror jag dom kostar.. Dom älskar det där fodret så klart dom ska få det då. Våra pojkar förtjänar det allra bästa..

Nää nu ska jag gå ut och hämta torr tvätt och sedan hänga upp mer blöt tvätt.

Michael Jackson möter Chipmunkarna

Här har ni klippet från filmen. Jag vet inte hur många gånger jag sett den filmen. det är oräkneliga gånger iaf, hehe.

Nostalgi =)

 

Michael Jackson

Ja jag har ju inte sagt nånting om vad jag känner kring hans död. Och ska jag vara ärlig så har jag inte brytt mig särskilt mycket då jag inte brytt mig så mkt om honom då han levde, så varför ska jag börja "hylla" honom nu när han inte lever längre?
Tro därmed inte att jag inte tycker att hans död är hemsk, för jag tycker det är väldigt sorgligt att han inte lever längre.
Dessutom tycker jag att dte är förskräckligt att media aldrig kan visa någon som helst respekt. Jag menar, publicera bilder där man försöker återuppliva honom och uppgifter om obduktionen. Varför? Vem vill höra om hans dåliga skick, i detalj dessutom? Visst kan väl folk vilja veta att han inte var frisk men att lämna ut såna uppgifter känns hemskt. Det visar ingen som helst respekt mot vare sig honom eller hans familj. Jag tycker iallafall att dte är skithemskt..
Nu vet jag att det säkerligen finns nån som läser som har helt tvärtemot åsikter än vad jag har kring detta, och vet ni vad? Jag kunde inte bry mig mindre. jag tycker som jag tycker och så får ni också göra så.

Kommer så väl ihåg första köpfilmen vi inhandlade. Vi var ganska små, och var nog hos faster i Härnösand. Och där på någon affär köpte vi en film med Chipmunkarna. I den var Michael Jackson med, Alvin var ju med honom på scenen och dansade till Billie Jean.. Mitt tidigaste minne av MJ..Typ..

Mina favoritlåtar med Michael är iallafall Billie Jean, Black or White och Heal the world.

N´Sync


Weeiihoo!

Jag har fått färg på kroppen! Speciellt mina händer har blivit bruna (glömmer smörja in dom så noga) :P.
Förstår inte varför det är så svårt att få "baksidan" eller "undersidan" av armarna bruna, dom fortsätter vara kritvita :S
I äm wörking ån maj bränna ;P

Nu kom min lille "tårtbit" in hit tihi :D Ska nog pussa han lite ;)

Ännu en vacker dag!

Shit vilket väder. Och vilken värme! Det var riktigt jobbigt att jobba idag, blev ju alldeles blöt av svett, haha usch..

Rix FM festivalen igår var väl okej. Roligast var när Fredrik Birging sjöng "Rollin" så han blev knallröd i ansiktet och då Fylking Sverige strippade under tiden :P HAHA!!
Lilli&Sussi var bäst igår tycker jag. Glad blev jag när Anders Fernette sjöng Without you. Snacka Fame Factory-minnen!
Men dom var bra allihopa igår. Jäkligt snygg kille som spelade elgitarr igår iaf ;)

Happ, idag då? Ja förutom jobbat så har jag latat mig här hemma, gosat med pojka (pelle klöste mig på magen och smet iväg ute), och varit på kapellmala för en stund sedan (Helt jäkla underbart ska ni veta! Det fläktade grymt härligt där medans klipporna var brännheta. Shit vad jag älskar att vara där. Det är bara så synd att jag är så lat att ja inte orkar gå dit ;P

Har ont i höger handled nu. Jag var så klantig, halkade på en klippa *(det var sandigt där) och så tog jag ju (såklart) emot mig med handen. Jga har ju som bekant problem med just höger handled, något som jag inte vet vad det är. En knöl i handleden som gör ont och som jag haft i många år. Iallafall. När handen bröts bakåt då jag tog emot mig gjorde så fruktansvärt ont!! Och nu värker det och smärtar när jag rör handen. Har försökt hitta något att linda handen med så jag kan använda handen någorlunda normalt men hittar inget =/ Ajaj i min handled just nu...

Vamos a la playa!

Jag råkade nyss se på msn´s hemsida att det var invasion av gräshoppor någonstans, och då kom jag att tänka på ett minne som jag har från då jag var liten. Vi åkte till Nordingrå, gissar att vi var på väg till farmor & farfar. Vi stannade till vid en bensinmack på Vallen, och där ska ni veta, att det var fullsmockat med små grodor på backen. Dom var överallt! Ni kna inte tänka er hur det såg ut. Minnet är inte så starkt men jag minns att det var "översvämning" av grodor, haha.

Nu drar jag och syster till beachen!
Bye

Lördag

Underbart väder idag också. Ska nog dra på mig bikini snart och smörja in mig och sedan gå ut och sola.
Ikväll ska vi på Rix FM festivalen i Ö-vik, ska bli kul att göra nånting för en gångs skull.
Tyvärr jobbar jag imorn bitti, och vi lär komma hem sent ikväll så jag kommer va helt dö imorn! ;/

Ciao

Det kliiiiar!!

Alltså det har blivit nåt fel på mina ben. Det kliar nämligen nåt fruktansvärt överallt på dom, jag får sitta och nästintill riva sönder benen för att det kliar så fruktansvärt. Skitjobbigt är det, don´t know what to do..
Och jag har fått färg på kroppen iallafall, det verkar som att solandet har gett resultat. Men jag måste bli mer försiktig med sånt där nu, smörja in mig mer och inte vara i solen så länge.
Imorn jobb 8-18, känns drygt, men jag får sova en timme längre iallafall, så skönt!

Godnatt


Jag kom på det!

Nu vet jag vem som sjunger låten! Det är ju Kim från Made in Sweden. Fia hade ju spelat upp den för mig nån gång så egentligen visste jag ju det. Skitbra låt iallafall.. Men Shit vilket härligt väder det är! Håller till i stugan å de är så varmt ute!

Helt underbar dag!

Fy tuuusan vad vädret är underbart just nu, inte ett moln på himlen, bara sool sool sooool! Jga har njutit riktigt ordentligt idag ska ni veta, har nog suttit i solen flera timmar. Senare ikväll ska vi ner och sätta oss på klipporna i kvällssolen och fika, ska bli härligt de.
Idag har jag även provat på att göra några olika desserter, nämligen vit choklasmousse som mer blev som vit chokladkräm eftersom jag hade i för lite choklad, plus att jag tycker att det borde ha varit vispad äggvita i så det hade blivit mer fluffigt men de skulle inte vara det enligt receptet. Nåja, det blev gott iallafall, med färska jordgubbar till var det kanongott! Hade i kesella vanilj istället för vanlig kesella vilket blev mycket bra.
Sedan gjorde jag även jordgubbsglass som också var riktigt god.
Vad kul det är att baka och göra sånt här ibland =)
Nu ska jag gå ut till det underbara vädret igen..

Hjälp mig!

Igår kväll hörde jag en jättebra låt, men jag har ingen aning om vad den heter eller vem som sjunger den.
Känner iallafall igen låten men vet inte var, hur eller när jag hört den.
Det är iallafall typ en rockballad eller vad man kan kalla det, en kille som sjunger nånting "here comes the night".
Jag vill veta vem som sjunger den. Har försökt hitta den på spotify utan vidare resultat, jag menar, den kanske inte ens heter "here comes the night".
Om någon råkar veta vilken låt jag menar så snälla, tala om det för mig!! Det vore supersnällt!

Nu ska vi åka och handla, jag ska köpa massa grädde och jordgubbar för jag ska baka lite nämligen ;)

Tisdag

Tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg ikväll, bara för att. Har inte känt nån större blogglusta idag.
Har solat lite idag iallafall men solen passade på att gömma sig då jag la mig ute på gräsmattan. Men så fort jag gick in kom den tillbaka. Och så har det sett ut i princip hela dagen...
Kvällen har spenderats i Nordingrå. Mamma och jag åkte dit för att vara lite med syrran som bor i brorsans lägenhet över natten (hon jobbar i Nordingrå). Så vi drack kaffe, åt kanelbullar, satt ute i värmen och tittade på tv. Det blev lite "The big bang theory", "Vänner", och Allsång på skansen. Vad dåligt med drag det var, publiken hördes knappt. Och inte många allsånger var det heller. Höjdpunkterna tycker jag iallafall var Henrik Dorsin då han kom in i början och sjöng Tingeling  (Det där om "en gaffel kort" var alldeles för långt och utdraget så man blev sjukt less tillslut) och Måns Zelmerlöw i det där potpurrit (hur stavas det??) haha så bra han var! Han är ju bra på allt. Skunga, dansa och agera. Orättvist att vissa blir bra på ALLT medans andra inte kan nånting (jag till exempel).

Sista

Kan ni tro att jag haft huvudvärk hela kvällen? Jaopp då tror ni rätt iallafall! Hade illamående på det med så de var ju riktigt toppen (alltså inte). Verkligen inte kul, orkade inte ens se klart på allsången på liseberg.
Jag skulle skriva nåt men nu har det jag skulle säga flugit sin kos, bort från hjärnan och försvunnit i tomma intet. Typ.
vad tuuusan var det jag skulle säga??!! Gaah, kommer inte på!
Jo! Nu kom det tillbaka! Jag skulle beklaga mig lite, hehe. Mina älsklingstights från ginatricot (dom ljusblå stentvättade eller vad dom nu är) har gått sönder så dte finns inte en plan i världen att jag kan använda dom nåt mer :( det suger. Jag får försöka sy nånting annat av dte som går att rädda men frågan är bara vad man ska våga ge sig på att sy när man är kass på´t.. Ändå fick jag ju MVG i syslöjd, det kan man då inte tro nu att jag fick! Då rök 300 spänn till ingen nytta. Dom höll inte länge alls, typ 4 månader.. Men såna där tights ska man nog inte ha om man ser ut som mig, dvs att man är stor ;P

"Oh jäsan" haha!

Najty

Lite bilder

Vi tog en sväng till hamnberget tidigare ikväll. På vägen dit, vid vattnet, såg vi en svanfamilj med två vuxna svanar och 6 ungar. Gud så söta dom är!! Små små gråa dunbollar med svarta näbbar, dom är gudomligt söta. Sen när dom traskar på rad efter sina föräldrar, det är sååå bedårande. Jag har då aldrig sett en svanfamilj med så många ungar. Senast jag såg svanar med ungar så hade de bara en unge, kan ha sett någon familj med 2 ungar också. Så det var riktigt kul att se måste ajg säga. Hade jag haft en riktigt kamera hade bilderna blivit betydligt bättre..

¨



I övrigt finns det inte många sjöåglar här i byn, dom skjuts ju ihjäl på grund av att dom bajsar vid gästbryggan. Och jag blir så jävla förbannad på dom som dödar fåglarna, fy faan!


Denna utsikt kan jag tydligen inte få nog av. Då solen skiner så varje gång jag går förbi köksfönstret eller fönstret i tv-rummet så ställer jag mig och tittar ut ner mo vattnet. det är såå int med det blåa vattnet som skymtar bakom gröna träd och de röda små husen. Riktigt idylliskt ser det ut, and I love it!


Godnatt

Tänk om vädret kunde vara som det var idag, varje dag hela sommaren. Så skönt det vore!
Nu är jag trött och ska väl lägga mig om ca en halvtimme. Imorn jobb 7-14, sedan ledig två dagar, yeei! Då ska jag minsann utnyttja det härliga vädret, jag ska gå till Kapellmala och ligga där på klipporna i solen och bara ha det skönt.,
Jag har inget vettigt att skriva nu så..
Godnatt!

Vilken fin kväll det varit

Det var soligt och väldigt fint ute tidigare ikväll. Vid åtta-tiden var det faktiskt ganska varmt och jag satt ute med Laban i knät. En kvällspromenad då hade inte varit helt fel men efter 10 timmars arbete idag var jag rätt trött så det fick vara. Mamma och jag gick till kajen istället (det är inte långt dit) och där sken solen, men det var ganska kyligt. En mycket härlig plats där jag skulle kunna sitta hur länge som helst och bara vara. Vi fick också sällskap av våra grannars katt, Kattis :) Jättesöt kisse det där, hon påminner om en leopard/lejon i ansiktet och har jättefin teckning i pälsen.

Konstigt ikväll:
* Tuffe såg ut som och uppförde sig som en ekorre
* "Babba" visade intresse för burk-kattmat..?

Och jag avskyr min dator. Kan inte skriva någonting rätt på den. Jag blir tokig!!!

Nu säger jag godnatt!


Ny data-stol kanske?

Haha våran dator-stol är farlig. Om man råkar luta sig mot vänstra sidan så flyyg man all världens väg :P Sitsen är nämligen lös. Haha jag har varit nära att tippa av några gånger ;)

Kväll

Den här dagen har inte varit nåt särskilt. Vi har bara ätit massor, haha.
Sen nu ikväll åkte vi till kyrkogården och satte en vas med syrener på faster Hannas grav. Varje midsommar då hon levde brukade vi åka med massa syrener till henne i Hårsang, just för att hon älskade syrener (men vem gör inte det liksom). Efter det passade vi även på att åka en sväng förbi Hårsang för att se om det var nå livat där men det var ganska dött där.
Precis som här i byn, inte en själ ute. Midsommar måste vara den lugnaste storhelgen, haha.
Vi stannade till på rastplatsen vid Fjärdbotten, haha där var det lite mer livat verkar det som. Det var tre båtar vid gästbryggan och vi såg några som spelade fotboll på gräsmattan. Det är herrans många år sedan jag var där vid fäbodarna sist så det känns som att det är på tiden. Kanske borde gå dit och ta lite kort..
Nä nu ärne inte länge kvar tills jag måste lägga mig, upp tidigt som fan imorn =(
Förresten så mätte vi min runda också, 4,2 kilometer är den runda jag brukar springa. Inte så långt egentligen men det räcker gott och väl för mig än så länge ;P Om jag orkar sprinag till Olles stuga och tillbaka så är det 6 kilometer. Oh my god, det lär jag aldrig klara av :P

Godnatt

Midsommarafton

Jag fick fint väder idag ändå. Soligt ocg någorlunda varmt, så härligt :)
Har hunnit med en springtur idag också, sprang liiiite längre än sist men oj så jobbigt det var! Skönt att ha det gjort iallafall.
Så kanske man kan äta lite midsommartårta idag ;) haha!
Har duschat, gjort en fläta i håret, tagit på min turkosa klänning och halsbandet jag fick av Nicklas i födelsedagspresent. Så nu är det bara att försöka ha en trevlig dag och försöka att inte tänka på att jag måste kliva upp tidigt imorgon.
Förresten så verkar det som att det blir sommarväder nästa vecka. Och jag är ledig två dagar mitt i veckan så då ska jag minsann passa på att vara ute i solen!
Synd att jag jobbar 8-18 på fredag för då skulle det tydligen vara ännu bättre väder ;/
Ääh..

GLAD MIDSOMMAR!! =)


 

I want you to want me

Denna låt lyssnade jag på repeat när den kom. Shit vad längesen det var..


Dagen före midsommarafton

Tänk vad midsommar var speciellt när man va liten. Vi brukade alltid åka till Lövvik där det plockades blommor och tillverkades kransar, dans kring midsommarstång, sång, lek, fiskdamm och fika. Och på dne tiden var det även midsommarfirande här i byn. Midsommarstång, dans och lekar brukade det vara här också och det brukade vara en del folk faktiskt. Gästbryggan brukade utsmyckas med björkar och båtgästerna dukade till långbord, det var alltid proppat med båtar där.
Men det var längesen det. Numera händer det ingenting här i byn.
Jaja. Jag ska iallafall ställa mig vid spisen och steka quornfile för jag hade tänkt att jag och syrran ska ner till stugan och äta sen middag. Det blir potatissallad, filéer och massa grönsaker. Kanske det blir något gott till efterrätt också. Och vi ska vara uppe länge inatt har jag bestämt! För imorgon kan inte jag vara uppe så länge eftersom jag jobbar på lördag.

Det är en aning jobbigt när man är här hemma på grund av begränsad mottagning i mobilen. Jag har min mobil i mitt fönster, vilket innebär att ajg får springa dit stup i kvarten för att kolla om jag fått något mess. Och så blir jag besviken när jag gått hela vägen in dit om jag inte fått något mess. Så det är lite jobbigt om folk dröjer med att svara. Detta var något som var sjukt jobbigt en gång i tiden. Jag gick fram och tillbaka, fram och tillbaka från ena rummet och det andra in till mitt rum. Fast då fick jag ju typ alltid svar på en gång. så jag gick inte dit i onödan iallafall.
Tänk vad skönt det vore att kunna gå omkring med mobilen på sig coh ha mottagning överallt. Man blir lätt bortskämd med att ha mottagning överallt..

Nehe nu ska jag gå till spisen som sagt..


...


Gimme gimme gimme
Moments forever
Gimme gimme gimme
Minutes of love
Gimme gimme gimme
Allt that I´m dreaming of
Show me heaven

Katter som fastnar

Åh, våra pojkar är ju så roliga!
Igår var det Mulle som fastnade med huvudet i mjölkkartongen.
Nyss skulle Tuffe ta sig in i en ryggsäck som det bara var en liten öppning på. Å bara halva pojken kom in i väskan. Och han fastnade! Han kom inte loss och fick panik och slängde med väskan för att komma loss. Tillslut kom han ur den med lite hjälp av mig. Haha, lille knasis.

Jag är besviken.
Förstår inte vad jag gör för att förtjäna detta.

:(


Torsdag

Nu skulle man haft en boxningssäck och boxningshandskar. Så man kunde slå ur sig lite aggressioner. Fy fan..

Kommer inte på någon rubrik

Vad besvärligt det blivit nu helt plötsligt
Fan vad less jag blir

Mjölk-kartong

Vår katt Mulle fastnade med huvudet i en mjölk-kartong idag.
Det såg ganska roligt ut. Han lyckades skaka bort dne tillslut ;P

Nu lyssnar jag på Foo Fighters
Hemskt trött, borde sova


Onsdag

Går det att blogga nu tro?? Blir spännande att se om inlägget publiceras, har provat fleera gånger idag men icke ;P

Idag var jag på kort möte på jobbet, en timme tog det ungefär. Sen åkte jag hem och sprang, längre än vad jag brukar. Jag är lite chockad över att jag kan springa dubbla distansen jämfört med vad jag orkat förut. Det är ändå inte långt men för mig är det långt iallafall. Sen gjorde jag ju några övningar för sätesmuskulaturen och det var lite jobbigt så jag kunde inte göra alla. "Hunden" är ju den som känns mest iallafall haha. Blev en dle situps också.

Nu är jag trött. Och har träningsvärk hehe.
Har tråkigt..

Godnatt

Love is the light
That shines in your eyes



Imorgon tror jag att mitt hår ska få bli lite ljusare
Och det ska nog också få bli lite kortare
Mm så får det bli
Ska bara orka göra det oxå haha

Mm nu sovdags. Natti natti

Helgon

Har nu fördrivit lite tid med att läsa gamla blogginlägg på helgon
Shit vad deprimerande läsning
Jag skrev om samma sak nästan jämt
Hur dum var jag inte då, usch

Lyssnar på en underbar låt, en gammal låt
Fame Factory
Markus Landgren
"The luckiest"
Väldigt härlig låt

If only you


If only you,
Could see that I´m burning
If only you,
Would know how I´m hurting
All for you
If only you...

*lyssnar*
Längesen jag lyssnade på den
Den var en favorit ett bra tag

Vill man inget skriva kan man lägga ut bilder istället


Utsikten från köksfönstret (inzoomat ganska mycket).
Där på andra sidan vattnet kan man skymta klipporna som går längs med vattnet. När solen skiner och värmer så är det en av mina favoritplatser. Jag verkligen längtar tills det blir sommarväder så jag kan sätta mig där i min ensamhet och filosofera.


Om den stora björken, byggnaden till höger med det ljusa plåttaket och tallarna skulle tas bort så skulle vi har grymt fin utsikt över havet. Just nu kan man bara skymta lite av det..


Försökte ta en bild på vårt gamla och vackra äppelträd som står i full blom men det blev ju inte så bra, taget genom köksfönstret. Ooh vad jag vill ha en kamera..

Blommor


Handmade by me
Hade tråkigt
Ritar alltid blommor när jag har tråkigt


Burning

Up until the day we met
I was doing fine
Now I don't know how to get
You right off my mind

Then you know how it feels
When the ground seems to shake
Underneath your feet
I never felt so weak

Cause baby you've got me burning, burning
You've got me falling so deep
Got me tossing and turning, turning
I'm so tired but I still can't sleep

I see your face in front of me
You're in my every dream
In every feverish fantasy
Sscary how real it seems

Then you know how it feels
When you're caught up in love
And consumed by desire
The way your hearts on fire

Cause baby you've got me burning, burning
You've got me falling so deep
Got me tossing and turning, turning
I'm so tired but I still can't sleep

You just see how I feel
Reach the point where I'm burning up inside
You brought my heart on fire

Cause baby you've got me burning, burning
You've got me falling so deep
Got me tossing and turning, turning
I'm so tired but I still can't sleep




Såå bra!

Så blev det

Huvudvärken och illamåendet tog över
Det blev alltså inget sprunget idag heller.
Ingen tur på 2 dagar alltså, oh my
Imorn blir det av vare sig jag mår illa och har ont i huvudet, eller är pigg
Nåja
Det blev iallafall en liten tur med stavarna, cirka 3 kilometer
Better than nothing
Nu vet ni läget

Tisdag

Det har väl gått bra att jobba idag
Mycket nytt, mycket att lära
Jobbigaste var att kliva upp imorse, ojojoj vad segt!
Jag verkar inte vara skapt för att kliva upp tidigt
Dagens fundering: springa eller inte?
Orkar jag?
Har ont i huvudet, det är också segt
Så hur blir det nu med springturen?
Äh, jag har några timmar till att fundera på
We´ll see..


Gonatt

Den här sommaren med jobb kommer inte bli lätt den
Precis som det har varit förut
För att mina tankar är fyllda med annat
Precis som tidigare
Och om typ samma känslor
Fast ändå annorlunda


Godnatt


Tankar

Jag har faktiskt ingen lust att blogga längre

Sötnos

Här ligger Mulle helt däckad efter att ha käkat sig mätt på sin favoritmat; fisk



Klart man ska bli så jäkla trött innan man ska åka på jobbet..


Måndag

Om ca 1,5 timme ska jag åka till jobbet. Lite nervös är jag förstås men de kommer nog gå bra.
Förresten, har jag nämnt att jag älskar syrener?
Kanske inte, but I do! De doftar sååå underbart!
Jag gick ut och plockade en bukett med både vita och lila syrener och ställde inne på rummet så nu doftar det gött i mitt rum ;P
Jag har alltid velat att när (om) jag nån gång gifter mig så ska min brudbukett bestå av syrener..

Dagens sista

När ska det vända?
Jag försöker vara en glad tjej, och jag vill inget hellre än att vara på toppenbra humör
Och vilja hitta på saker
Men det är alltid någonting som sinkar mig
Något som gör att jag inte vill någonting
För att jag är allt annat än glad och på humör

Tidigare ikväll körde det förbi en konstig, brummande bil (ja den lät hemskt, typ som en MC)
En ful röd bil av okänd modell (eller, kanske var det en gammal chrysler, jag vet int)
Den stannade till på vägen här utanför fönstret i några sekunder innan den körde iväg i sakta mak igen
Detta ser jag som ett sommartecken. De mysko människorna börjar anlända hit
Varje sommar händer det att det far omkring mystiska bilar här och ibland kan man även skymta en och annan mystisk människa
Det händer en del i denna by törs jag lova...

Nu är det sovdags. jag är nervös inför morgondagen!
Godnatt

Love this!

Jag har verkligen fastnat för denna låt!

Lovely, just lovely..



Bottenkväll

Då var det klippt
Jag fryser (as always)
Kan ni tänka er att jag är trött också? The answer is YES!
Som om inte det vore nog, jag mår lite illa också
En riktigt trevlig kväll
(med andra ord: en riktig bottenkväll)


Hehe

Haha gissa vad jag gjort?
Har suttit och kollat på träningsbilder på internet! Av en ren slump blev det så
På riktigt stora muskelberg (inte vidare snygga men kan ändå inte sluta att titta och förundras över hur man kan vilja vara så stor som vissa är)
Sen fanns det ju självklart dom som var alldeles lagomt stora, haha ;)

Jaha, vad ska man hitta på nu då tro?

De var de

Oh vilken tur jag har (inte ofta)
Regnet börja ösa ner en stund efter att jag kom hem från springturen
Det blev en tur in till Kjersvika
Jag undrar hur lång tid det tar innan jag ska orka springa uppför den där långa och sega backen.
Duscha nu!

Rubriklöst

Måste bara säga en sak..
Och det är att denna låt är massa bra!

"Burning" med Alcazar

Några bilder från igår

  





Låtarna:
- The only ones
- Baby
- Covergirl
- Girls don´t always wanna have fun
- Destiny calling
- Boys in the girls room
- Wildhearts
- Fever fever
- Electric
- Palace Station (min favorit)

Kommer inte ihåg alla men detta var några av dom iallafall. Grymt bra var dom..

Söndag


Igår var det härligt väder
Varför kan det inte hålla i sig??
Regn är ju inte direkt lovely
Det enda bra är att det doftar underbart ute
Imorn dags för jobb!
Äta frukost nu kanske...

Ciao

Godnatt då

Det blev stadsfest ändå
Melody Club var grymma dom med (som vanligt)
Veronica Maggio var helt okej
Regnet började falla i mitten av Melody Clubs´s spelning (tur med vädret ändå, att regnet dröjde så pass länge)
Det kommer väl upp nån bild här imorgon tror jag
Imorn är det dags för en springtur igen, yeeii

Men nu är det dags att sova
Godnatt!

Hmm..

Kan inte bestämma mig för om det blir stadsfest idag också eller inte :P

Suck. Saker och ting går verkligen inte min väg.
Jag får inte det jag behöver :(

Nej nu är jag trött på detta!

Promenix

Det är väl klart att tiden ska gå så fort, klockan är redan halv fyra! :S

Har promenerat idag, det blev väl ynka 5 kilometer tror jag (har noll koll på distanserna här) hah! Jag bara går så långt som jag tror är långt :P Jag tog god tid på mig, och så hade jag mp3:n med mig. Måste byta låtar på nåt vis för det är katastrofalt dåligt med musik i min mp3. Jag stannade till vid en äng och tittade på kossorna där, nyfikna blev dom allihop och samlades alldeles framför mig och fokuserade sina blickar på mig. Så söta, kan inte fatta hur folk kan äta dom :(

Det är riktigt härligt ute, dofterna från alla blommor och växter är helt underbara, jag älskar att vara ute i frisk luft! Det är mycket stor skillnad att vara här hemma än i Umeå men det förstår ni säkert. Dessutom är det väldigt varmt ute men det är molnigt så solen orkar knappt lysa igenom molntäcket. Blir inget solande idag heller alltså vilket verkligen skulle behövas då jag är så blek! Hate it!

Idag sov jag sjukt alldeles för länge, klockan 12 klev jag upp! Det är väl därför det känns som att tiden bara flyger iväg :/


Ciao

Lördag

Alcazar var helt enkelt grymma igår! Jag lovar att dom var hur bra som helst. Shit vad dom är duktiga på att dansa, och det var jätteroligt att kolla på. Färgsprakande kläder hade dom på sig och dom bytte outfits typ 4 gånger. Jag har bilder så ni ska få se (bilderna blev naturligtvis dåliga då jag tog dem med min mobil) men det syns ju ändå. Det var tydligen deras turnépremiär igår, det var väl roligt att dom började med den i Kramfors av alla ställen :p Tyvärr hörde man inte så mycket av vad de sjöng då musiken och basen var så hög, men det roligaste var inte att höra dem utan att se dom för dom dansade så jäkla bra. Vilken energi dom har på scenen.

Nåja. Före dom spelade nåt lokalt hårdrocksband som jag tycker var helt värdelöst haha! Inte min typ av musik kan jag säga, det var liiite för hårt för min smak.

Sen vid 12 seplade 5 mans orkester som var helt okej. Sångaren kan man ju säga att han också var ett energiknippe på scenen, haha oj vad han flög runt. Roligt var ju när dom spelade Peps Perssons "O´boy! " när regnet öste ner :p men man blev glad av att höra den i alla fall.

Varje år tror man att man ska träffa massa människor man känner där på området men riktigt så brukar det inte bli för min del i alla fall. Jag pratade med fyra personer bara. Elin, klass-kamrat från gymnasiet, Tobias (en kompis), Anna och så Johan W (länge sen, så det var kul att träffa honom också) :p
 

Blä, jag drack inte ens 1,5 cider igår men ni ska veta hur bakis jag blev av det! Jag hade sån huvudvärk inatt att jag trodde jag skulle dö, och illamående var jag :S På 1,5 cider kan man väl inte bli bakis, för då är det ju nåt som är galet! Haha usch. Kan ju ha berott på att jag hade lite ont i huvudet redan innan och var jättetrött. Men ändå så blev det att vi satte oss i Kramm-tältet och drack cider.

Låtarna:
 
- We keep on rockin´
- Burnin
- THis is the world we live in
- Funkytown
- Harlem nights
- We didn´t start the fire
- Physical
- Cryin at the discoteque
- Sexual guarantee
- From Brazil with love
- Alcaztar
- Don´t you want me (baby)
- Not a sinner nor a saint

Dom avslutade naturligtvis med:

- Stay the night!





  





Ciao!


Trevliga grannar? Pyttsan!

Blä, våra grannar är ju allt annat än trevliga.

Här kan man ställa massa fula saker om man vill...



Och här med...



Men våra grannar väljer att ställa sina fula saker här...
Precis framför våran dörr till stugan.


Och vad är dte för mening med en hög av en trätrall, stenblock och bräder staplade ovanpå?
Nä, dom gör det bara för att reta oss
And that makes me pissed I can tell ya!
Dom har så stora områden att ställa sina fula grejer på men dom ska absolut tydligen ställa det typ inne i våran stuga
Vi sprider aldrig ut några saker där nere men ni ska se hur fult det är där på grund av fiskarnas jävla fällor och annan skit som är överallt!

För några dagar sedan hade någon av dem parkerat sin bil precis framför köksfönstret (där trädgårdsmöbeln står på bilden nedan)



När det finns så jävla mycket plats lite längre bort där dom kan ställa sina förbannade bilar!!
Vi ställde trädgårdsmöbeln där bara för att reta dom tillbaka. Haha!

Jag blir så arg på såna där översittare, för det är vad dom är allihop!

Det blev en joggingtur igen

Japp, tyvärr vet jag inte hur lång den turen som jag sprang är
Men skit samma, jag sprang ju iallafall :P
Det blev väl mellan 50-100 situps idag också
Och lite ryggträning också (fast jag vet inte om man ska träna både mage och rygg samma dag..?)
Blev lite tränign av rumpan också, vet inte vad övningen kallas.. Man står på alla fya och lyfter benen åt sidorna typ, riktigt jobbigt för rumpan efter ett tag
Inspiration från stepen förstår ni ;)

Nähä, nu ska vi åka till affären och ta ut pengar tills ikväll
Sen ska vi ner i stugan och "markera vårat revir" där nere
(jag lovar, det är rena rama småbarnsfasoner här i byn)

Cykel

Nu har jag tagit fram min cykel och tvättat av den lite
Usch vad den var skitig, det är den fortfarande
Massa olja överallt som inte går bort, jättefult!
Och den är väldigt rostig nu (inte så konstigt med tanke på alla gånger jag lämnat dne ute i regnet)
dessutom är det väldigt många år sedan vi köpte den
Den måste nog spolas av mer, med typ hett vatten, skulle behövas nåt annat medel också, typ avfettningsmedel eller något..?
Och kedjan behövs ju verkligen smörjas!
Och nya bromsar behövs
Och både fram och baklyse skulle behövas, så jag vågar cykla i umeå med den haha
Jajja, får väl se om jag orkar fixa´t

Kom på att jag har 3 bilar att städa; mammas, pappas och brorsans bil, eftersom dom inte brukar orka göra det själva så brukar jag göra det (självklart gör jag ju inte det gratis) haha! Det ska jag försöka få nån tid till i sommar...

Godmorgon!

Har sovit alldeles för länge igen :S

Idag fyller våran Tuffs 4 år! Tänk att han blivit så stor, lille pojken
Åh jag måste gå och gosa med honom nu
Han är så mjuk och go så ni kan inte tänka er en gosigare kisse ;)

Not good

Grr, har suttit och försökt få till designen men dte går inte som jag vill!
Man ska ju kunna ändra bakgrundsfärg i rubriken till inläggen men dte funkar ju inte
Minns inte hur man gör!
:(
Det får se ut såhär istället
Nu orkar jag inte bry mig faktiskt
Sova var det ju

Har nu skapat min allra första kategori!

Ja jag har ju kört på allmänt-kategorin todo el tiempo, men nu var det dags för lite förändring
(gosh, jag kna ju verkligen inte skriva rätt nånstans) haha

Happ.

Har börjat känna ett litet sug efter att ge mig ut och springa varje dag nu, ett bra tecken right?
Även fast det går otroooligt segt för mig så känns det ändå lite roligt.
Kommer jag kunna hålla ut så jag orkar springa längre och längre?
Jag har ju aldrig någonsin kunnat upprätthålla min träning så länge att jag kunnat se några resultat
(förutom den där första månaden på iksu, då förbättrades min kondition betydligt mot vad den varit innan, synd att jag slutade träna då) haha!
Nu ska jag verkligen försöka hålla det här
Förresten, förutom springturen så blev det 50 situps idag, inte mycket alls men det får duga såhär i början

Nu är det sovdags.

Natti

Tråååkigt

Jäkla skitbloggar som bara skriver om kläder hela tiden. Som om det vore det allra viktigaste i hela världen.
Usch!

Nu är jag hungrig, måste äta något på momangen!
Men vad?
Det är en mycket bra fråga.
Till middag idag åt jag något som jag inte ätit sedan jag var liten, och som jag älskade då, nämligen stuvade pärer :P och till det hade jag stekt soja-bacon och självklart måste man ha ketchup till. Låter nog inge gott men det var det! Vilken nostalgitripp det blev, hehe.

Skiringen

Vi gick på utflykt till Skiringen idag, en sjö som ligger några kilometer härifrån. Vi tog bilen till skogsvägen och därifrån gick vi. Synd att det inte var sol ute för då är det verkligen underbart vackert där. Men det funkade bra att gå där nu också för dofterna i skogen träder fram mycket mer när det regnat, ja oj så det doftade härligt!
Jag tog några bilder (gaaah jag vill ha en kamera för jag vill ju för tusan fota allting jag ser, överallt!)









Nybyggd rastplats med utsikt över Fjärdbotten. Tänk jag minns då vi var små, då var det så mycket skog där så man inte såg vattnet från rastplatsen. Men det har ju förändrats en del sedan dess..





Torsdag

Ingen sol idag heller nä :(
Usch jag sov alldeles för länge som vanligt, dte är såå himla skönt att kura ihop sig i värmen under täcket. Speciellt när det är så kallt i rummet, då vill jag ännu mindre kliva upp.
Då får jag ju såklart ont i huvudet när jag sover så länge, nu måste jag dricka kaffe så försvinner det förhoppningsvis.
Göra klart hemtentan ska jag göra snart..

Dagens sista

Förstå min besvikelse när jag insåg att jag tagit bort Twilight från datorn!
Jag hade ju tänkt se den idag för att jag skulle ha nåt att göra, men näe då. Den var borta. Och det hade jag glömt bort totalt.
Fick se på Eurotrip istället, riktigt dålig film ju. Usch.
Tro vars jag har dvd-skivan med twilight på..? Den lär väl va i umeå den :/

Snart slut, äntligen!

Så skönt att den här dagen börjar lida mot sitt slut.
Jag har bara gått och väntat på att få gå och lägga mig hela dan så det ska jag nog snart göra.
Den här dagen har varit grymt tråkig, det har inte funnits ett jota att göra dessutom har vädret varit skitdåligt hela dagen.
Verkar iallafall som att det INTE blir regn på fredag, hoppas hoppas att det stämmer! Hoppas att dte lir ganska varmt också. Solen behöver inte titta fram, bara det blir varmt och inte regnar så är jag nöjd.

Ciao

Big fan of skorpor!

Hoho, jag har gått och blivit beroende av kardemumma-skorpor.
Knasigt va?
Men dom är suuupergoda, jag kan äta hur många som helst! :P
Ja jag är nog en beroendemänniska ändå.
Är ju beroende av kaffe, skorpor och närhet.
Kaffet jag gjorde nu smakar blask :S
Uäääck!

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Fy fan va trist.



I'll make you the king,
give you a hold within my castle,
everything, and everything,
I know that your heart is beating faster for my love,
If it's true love,
You'll feel, for me









:(

:(
Jag fryser så
Hade behövt en varm och go famn just nu
Det är så kallt
:(

"Skitbloggar"

En bloggerska vars blogg jag läser lite då och då skrev nån dag en ute och innelista. På utelistan fanns balnd annat vad hon kallar "skitbloggar".
Hoohoo, det finns ju sjuuukt många skitbloggar, haha (däribland min, haha). Men om man ska fråga mig vad jag tycker så är typ alla dom kända bloggarna skitbloggar. Vissa skriver knappt nånting, och detta "knappt nånting" är inte bra alls, men ändå är dom kända och tjänar pengar på sin blogg.
Det roligaste är tycker jag, såklart, att läsa bloggar som tillhör folk man känner.

Onsdag

Trött trött, sov så himla dåligt inatt. Har varit vaken hur mycket som helst, så jag orkade inte skjutsa mamma till kramfors och då blev det inga biljetter köpta till stadsfesten heller :/ Jag vill sova mera! Och jaa denna sommar har ju börjat jättebra, verkligen, jag måste sova med tjocksockar och tjocktröja för att inte frysa ihjäl. Det är lika kallt inne som det brukar vara på vintern typ. Huuua..

Nä nu ska jag dricka en kopp kaffe och äta bulle till frukost, sen funderar jag på om jag ska springa idag med. Vi får väl se...

Någon som vet?

Om man svullnar upp i knävecket och får ont där ibland..
Vad kan det bero på?
Nån som kan tänkas ha någon idé?

What..?

Jaha, var det där en pik riktad mot mig eller?
Sånt gillar inte jag kan jag meddela.
Så gör man bara inte.
Nu fan blev jag på dåligt humör och det trodde jag inte att jag skulle behöva bli!

1 bild, 3 olika

Lekte lite i picasa, hade tråkigt..









Goodnight


Bilder 2


















Bilder

Jag har räknat ut att i juli kommer jag inte vara ledig mer än en dag i sträck inom en period av 22 dagar. 5 lediga dagar blir det under denna period totalt. Jaja, skiften är inte så långa så det kommer nog funka bra.


Lägger ut lite bilder nu när det varit enbart text i bloggen på senare tid.

Bilder från gårdagen;










Syrénbuske som jag planterade för några år sedan.
Den har vuxit till sig, den blommar till och med!
Det trodde jag inte..

     





Bilder från våran utflykt ikväll.

Det var ganska långt att gå, men mycket vackert. Älskar att vistas i naturen. Jobbigast var att gå tillbaka för backarna var inte lite branta, dessutom var det blött och lerigt här och där. Men det var värt besväret för oj så vacker utsikt man hade över havsviken där. Man såg till och med till Nordingår (nästan iaf) från den sidan. Jag har bara varit där vi var ikväll en gång i mitt liv och då vad jag så liten så jag minns det knappt, men de var i alla fall på vintern och vi åkte skoter dit.





Utsikt över en liten insjö i Bergbyn.. Så fint..


Jag snodde en lista

1. Hur gammal är du om fem år? 28 :S
2. Vem var den sista du träffade? Familjen
3. Hur lång är du? 165-170 (jag vet faktiskt inte exakt)
4. Vilken var den senaste film du såg? Tro det var The Benchwarmers :P
5. Vem ringde du senast? Chefen på jobbet
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Minns inte exakt vad jag skrev men det var till Nicklas iallafall
7. Vad är dagens planer? Typ plugga, borde verkligen göra det..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Messa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Still married
10. När såg du senast din mamma? Typ nyss
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? halv 10 nån gång
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, "hittade" ju våran Hugo på jobbet för någon sommar sedan
14. Vilken är din favoritplats? Klipporna här hemma (på sommaren dvs)
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Har inte den blekaste!
17. Vad skrämde dig som barn? En avhuggen hand som levde (i en skräckfilm jag såg när jag var liten). Jag var livrädd att den skulle krypa upp i min säng och strypa mig, det har förfljt mig i mååånga år nu..
18. Vem fick dig att skratta senast? Vet inte
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Tror inte att åldern har någon betydelse här faktiskt..
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder på
22. Hur många kuddar har du i sängen? Just nu 1, annars 2
23. Hur många landskap har du bott i? 2, i Ångermanland och i Västerbotten
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Har spytt när jag varit bakfull iallafall :P
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Typ alla?
26. Är du social? Njae.. :/
27. Vilken är din favoritglass? Solero Berry Berry
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av lån och skänka pengar till behövande (det vill säga behövande djur)
29. Tycker du om kinamat? Har aldrig provat
30. Tycker du om kaffe? Det beror på, oftast dricker jag bara för att jag måste :P
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe :P
32. Sover du på någon särskild sida? Typ alla
33. Kan du spela poker? Har försökt men det är lönlöst
34. Tycker du om att mysa? Oh yes!!
35. Är du en beroendemänniska? Jo det är jag nog (fast dte beror på vad frågan syftar exakt på)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, men känner till någon iaf. Jga tror iallafall att en som spelat i Modo fyller år på samma datum som mig :P
37. Vill du ha barn? Absolut
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och en liten liten gnutta spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet för att det är så vackert, pool för att det oftast är varmare att bada i än havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kaffe
45. Vem är den roligaste människan du känner? Nicklas (han kan verkligen få mig att skratta) samt en person som jag inte längre har någon kontakt med.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett ärr på ett knä sen jag ramlade nån gång då jag var liten
47. Vad har du för ringsignal? Def Leppard - Pour some sugar on me
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Hmm, jag tror att en klänning som jag hade på mig när jag var typ mindre än 1 år på ett fotografi finns kvar (vet bara inte vars)
49. Flirtar du mycket? Nej verkligen inte (sjukt blyg)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I våran hall
51. Kan du byta olja på bilen? Nepp (kan inte byta däck heller) haha
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Det är så länge sen så jag minns inte!
54. Läser du dagstidningen? Läser dne inte, brukar bara bläddra lite.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej inte nu. Förr i tiden prenumererade jag på FRIDA och Veckorevyn
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol tror jag det var
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Några hjärtan
59. När var du i kyrkan senast? På Nils begravning i slutet av mars. Idag var jag utanför kyrkan, undra om det räknas
60. Vilka personer utmanar du? Nicklas, Natta, Erika, Fia och Hannah.



Förresten, en bra låt: ---> Sugar med Flo Rida feat Wynter.

Headline

Nu har jag fått schemat. Börjar på måndag, jobbar midsommardagen och söndagen bland annat.
Men det ser ju inte ut som jag trodde. Bara två helger ledig fredag till söndag, blir svårt att kunna träffa baby då ju :/
Men ja. Jag kommer inte orka om jag ska vara den som måste kämpa och hitta nåt sätt att träffas på, "been there done that", och det var så jobbigt, pallar det inte igen. Samtidigt kommer jag inte klara av att inte träffas heller :( Jag måste få kramas och gosa med min pojke!!

Äh..

Ikväll blir det en liten utflykt till klipporna vid Bergbyn. Man måste ju passa på medans man är ledig..

Tisdag

Jahopp, då ska jag börja jobba snart. En kväll + en dags intro måndag-tisdag. Schemat var tydligen klart så jag borde kanske åka och hämta det idag så jag vet hur jag ska jobba. Undra om jag får jobba nånting i midsommar..

Happ. Det gick mycket bättre att springa än vad jag trodde, halsen blev inte sådär konstig som den blev sist. Men ajg fick ont vid revbenen istället förstås och då gick det inte snabbt framåt hehe.
Fia och jag ska strax gå ner i stugan och lyssna på musik.

Ciao

Allt är inte roligt alls

Nej just det, ingenting är roligt just nu. Känner mig deppad, nere totalt. Inte känns det bättre av att det inte är sommarväder här. I och för sig har det varit soligt idag men det är ju ingen värme. Måste jag gå omkring med tjocktröja, långbyxor och tjocksockar i sommar så vet jag inte vad jag gör! Jag har ju för bövelen köpt 2 bikinis och en baddräkt och dom hade jag hoppats få användning för, så kom igen sommaren KOM HIT NUUU!
Usch, jag bara vankar av och an här hemma. Tror inte att jag "landat" riktigt än, det känns konstigt att vara hemma. Och jag är nervös för så mycket, jag vet inte om jag kommer kunna hantera allt. Panikångest nästa, typ..

Men näe, blää, tydligen blir det regn i helgen. Snacka om att stadsfesten kommer bli misslyckad då. Jag känner inte för att stå och bli dyngsur bara för att se alcazar. Känner nog mer för att stanna hemma.
Hmm just det, såg några toka som badade för en stund sedan här. Fast dom bastar väl så det är nog inte så fasligt egentligen. Det måste vara dom där två killarna som cyklade förbi mig och syster som är där och bastar, redan:P haha..
Det tidigaste jag badat någon gång är 3:e juni, minns inte vilket år.
Mmm, ska tjata på pappa nu snart om att han måste sätta ut bryggan vid sjöboden iår, gör han inte det blir jag arg!

Måndag

I miss my baby =(

Laban vägrar komma in, han gömmer sig i gamla ladugården. Knasig som han är går han omkring och gnäller som han brukar göra när han egentligen vill in men han vägrar ändå komma fram så vi kan ta in honom. Buse..

Värsta tråkigt att vara hemma :( Usch..
Blir nog ingen bra sommar..

Nu är det natti natti

Så var den här dagen också över. Usch va tiden går fort!
Känns skitbra att ha röstat, jag tänkte faktiskt inte rösta först på grund av lathet men man ska faktiskt utnyttja rösträtten när vi har det i detta land. Det är ju enda chansen man har att påverka någorlunda. Och tänk på de länder där de inte har rösträtt, det borde göra folk än mer villig att rösta här i Sverige. Så jag drog mitt strå till stacken om man kan säga så.
Syrran följde med mig för att vi skulle leta upp vars vallolaken var. Det stod Ålidhemsskolan plus någon sal, men vi visste ju inte vars det var exakt. Det slutade med att vi hade gått runt hela skolan och det visade sig då att vi hade bara behövt gå typ 50 meter åt andra hållet så hade vi varit framme :P smaaarta var vi, jajjemensan nåt otroooligt!

Jag snubblade över min resväska för ett tag sedan och skulle säga det till dom andra här. Väskan stod ju på golvet, mennee...:
"Jag glömde att jag hade ställt den på bordet"
Det var vad jag fick ur mig istället. Trött och snurrig. Det har varit rätt mycket att skratta åt idag hehe :P


Måste leta fram tandborsten och tandkrämen...

Godnatt


Haha!

Haha allt jag skrev kom tydligen inte med. Nåja, denna roliga "historia" inträffade nu på hemvägen.
Vi hade kommit strax söder om Husum när vi blev ståendes i bilkö på grund av en olycka.
Happ. Pappa gick ur bilen och satte sig på vägräcket (det puckot!). Sen kom det en annan gubbe och satte sig där och pappa och han började surra massa. Hehe, då åker en lastbil förbi med hög fart förstås, gissa vad som händer?
Jo, pappas keps flyger av han av vinddraget efter lastbilen. Och gubben som satt bredvid sprang iväg för att hämta kepsen. Jag hann bara se när den där gubben plockade upp nåt från vägen, såg ju då att det var pappas keps. Haha vi fick oss ett gott skratt kan jag säga! Det var skitkul, haha! Men ja, något idiotiskt att sätta sig på mitträcket på E4:an..

Nu är vi iallafall äntligen hemma. Jag blev tvungen att köra pappas bil från Ullånger, vilket inte var särskilt kul på grund av idiotiska bilförare som måste köra om till varje pris. Blää!

Kallt är det här som vanligt, och jag fryser ju jämt och så himla lätt. Jobbigt. Pojka är himla goa som alltid! Känns konstigt att man ska vara här hemma i 2 månader :S lika länge som vår längsta praktik är...
Saknar Nicklas enormt, men vi träffas ju igen om inte alltför lång tid :) *puss baby*


Söndag

Vilken tur att man är realistisk och förstod att sverige skulle förlora igår, så man inte slösade bort massa timmar framför tv:n. Haha dom förlorar ju jämt, det är inte ens någon ide att hoppas. Svenska landslaget med Zlatan i spetsen är överskattat som bara den. Äh, couldn´t care less..

Har sån ångest just nu. Och då har jag lärt mig att ångesten är en reaktion på en känsla. Kan dock inte sätta fingret på vad det är jag känner just nu. Kanske en blandning av stress, orolighet, rädsla och "sadness"? Jäklar vad mycket jobbiga känslor jag har i mig just nu :S

Nej nu måste jag springa ner i tvättstugan och tvätta det sista, blää :(

Bra kväll

Mmm, har varit väldigt mysig kväll. Jag och baby åkte till stan och åt mat på Costas, ett väldigt mysigt ställe. Och han bjöd mig på maten, TACK så hemskt mycket baby!! =) Bra mat och god efterrätt blev det.
Sedan åkte vi hem till mig och har legat och tittat på tv. Men nu har han gått hem :( Saknar honom redan.
Det var vår sista kväll tillsammans på ett tag. Men vi hinner ju träffas imorn också, tur det.
Blää kan inte rå för att jag är så fucking känslig! Jag har alltid väldigt svårt att hålla inne med såna känslor som handlar om att jag inte ska få träffa någon jag tycker om på ett bra tag. Det är svårt, god damn!
Nu har jag fått ont i magen :(
Dags att sova antar jag.
Godnatt!

Meh..

Näe det här suger ju.


Tjoho

Jag är rätt trött nu, efter allt städande, tvättande och packande.
Känns skönt att det mesta är gjort iallafall.
För en gångs skull kommer jag åka härifrån med ett hem som inte är stökigt och alldeles i oordning (?) :P så då blir det skönt att komma hit sen i höst när det fortfarande är i ordning här. Massa damm lär det ju vara förstås, men de är bara till att ta fram dammtrasan då :P
Ska nog åka ner till stan med syster om en stund.

This is where i´m going!



Men jag vill inte egentligen ;( fast jag vill ändå.
Gaah jag är ju så jäkla känslig, whyyy??!!

Lördag

Jiises, imorn åker jag hem! :S blä, vill inte, samtidigt som jag vill det.
Men ni förstår väl att jag vill vara med baby hela tiden, vilket inte går. Så imorn blir det några sista timmar tillsammans på obestämd tid. Idag tror jag iallafall att vi ska äta nånstans tillsammans som vi pratat om så länge, hoppas det blir av nu.
Imorn ska jag hinna träffa Bea en stund, vi har inte träffats sedan i september, så det är på tiden. Jag är kass på att hålla kontakten med folk :/
Nu gör mag-j*veln ont igen, och jag drar mig verkligen för att ta en ipren men jag måste verkligen om det blir värre.
Har plockat ur kylskåpet nu, och stängt av det så nu är avfrostning av frysfacket på gång, sen när isen smält ska hela kylskåpet skuras. Men när ska jag hinna det?
Blää, jag måste ner till tvättstugan snart så jag får bort min enorma tvätthög!

Meeen..!

Syster fia verkar vilja hålla det för sig själv vilka artister som ska uppträda på diverse ställen. Jag fick inget veta om stadsfesten, förrän jag läste hennes blogg. Idag hade skitungen skrivit vilka som ska spela på rix fm festival i ö-vik, emn inte hade hon sagt nånting till mig, nej då. Hon ska hålla allt för sig själv tydligen :P
(haha, skämtar)
Men ja, star pilots vill jag se iallafall, hoppas jag är ledig då!


Upp till bevis!

Detta var mitt favoritprogram då det gick på tv för många år sedan. Förstå min besvikelse när det lades ner :( Tyckte dte var ett riktigt roligt program så jag blev väldigt ledsen när det slutade..
 


Love

Det enda bra sommaren medför är att jag får vara hemma och bilda goshögar med mina tjockispojkar. Det är det enda jag ser fram emot! Älskar dem så ni anar inte! Gos gos gos hela sommaren ska det bli!

Godmorgon!

Nja kanske inte riktigt godmorgon, jag har väl varit uppe i minst en timme iaf ;P
Har börjat stöka lite här hemma, tvätta gör jag iallafall (usch vad mycket tvätt jag samlar på mig :S ), kommer ta lång tid detta! Och diska har jag gjort vilket jag inte orkat göra på flera dagar.
Magen smärtar ju såklart och det känns riktigt jobbigt, jag vill helst inte röra mig när jag har ont i magen men nu har jag inget val, jag måste göra det jag måste hehe. Jag kommer nog bli beroende av ipren känner jag. Har ju levt på de i flera dagar nu redan och de blir ju ännu fler dagar med det nu, jag vill ju inte gå runt och ha ont. Men sen om jag får ont i huvudet igen nån gång, då får jag lov att ha ont i huvudet minsann, måste försöka minska på värktablett-intaget.
packa har jag börjat lite smått med. Än så länge är jag uppe i två proppfulla resväskor :P


Det var ämnat för dig
Du vet att jag saknar dig hela tiden
Du vet att jag kommer sakna dig enormt mycket
Jag kan inte se det positiva i detta, jag kan bara inte
Jag vill vara nära
Jag vill inte att det ska bli söndag
:(

Om du var här

"Vi såg på varandra
Det fanns inga andra än du & jag
Det var nåt som hände
Nånting som jag kände, jag ville ha

Och jag var säker på, allt jag kände då
Men jag tror att jag, var alltför rädd ändå

Om du var här
Om du var här hos mig
Vem vet en dag, det kanske ordnar sig
Om du var här, och allt var som det var
Vartän du är,
det känns som du är kvar"


Miss you all the time <3

Rubrik

Vilken värdelöst tråkig kväll :(
Depp depp.
Men morgondagen SKA bli bättre! Jag ska inte må dåligt.
Och jag ska göra det jag måste göra, sådetså!

- Packa
- Tvätta
- Eventuellt frosta av frysen (behövligt)
- Plocka undan massa grejer


(för en gångs skull vill jag inte ha sommarlov)

Det är människans fel

Jag läste precis på aftonbladet att jordbruksministern vill att lagstiftningen ska ändras så att alla herrelösa katter i sverige ska kunna dödas.
Om ete inte vore för alla totalt ansvarslösa människor som skaffar katt och sedan lämnar dem åt sitt öde för att dom inte orkar ta hand om katterna så skulle detta problem inte finnas. Om människor tog det ansvar som det innebär att ha katt, eller något annat djur så skulle sådana diskussioner inte behövas alls. Ändra lagstiftningen så att om man åtar sig ett djur så är man skyldig att ta hand om det tills dess att den dör. Det kanske skulle få vissa människor att tänak till en extra gång innan dom skaffar djur.

Life is hell

Fy fan, sitter här och bara gråter. Jag orkar inte. Vet inte vad jag ska ta mig till, allting känns så jävligt nu, jag ser inget ljus i tunneln.

Ska jag..?

Kanske jag borde åka hem på lördag ändå? Vore skönt att få vara hemma en dag extra faktiskt. Men jag får se hur jag gör, det är ju ändå några dagar kvar tills dess. Men packningen kommer ta låång tid! Jobbigt..

Strawberries

Jag köpte jordgubbar idag! 10 kronor litern, det är inte dåligt inte. Priset beror nog på att det inte var svenska utan jordgubbar från belgien. Goda var dom iallafall så nu ska jag slå mig ner i "säng-soffan", käka jordgubbar och se på tv, ta en paus i hemtentarevideringshel****t!

Minns så väl när vår älskade lille kanin, Nino (Skutte) levde. Han ÄLSKADE jordgubbar! Så glad han blev när han fick det. Som han smaskade på, det lät så sött. Och han blev röd i skägget av saften från jordgubbarna (ja han hade skägg, hihi), så galet sött det var! Ååh vad jag saknar honom!!! <3

Men varför heter det STRAWberries? På engelska betyder straw "sugrör". Hur hänger det ihop?

    +   

På svenska är det ju också lite roligt men det vet ju alla vid det här laget.

Jord + gubbe

   +     = 


Läste att Sweden Rock går av stapeln nu. Och vi vet ju alla vad jag tänker på när jag hör talas om Sweden Rock. Eller ser loggan.. Bläää åt de, haha!

Den fulaste och mest onödiga prylen måste vara...

Shutter shades!
Så fula. Jag förstår inte meningen med dom. Usch!

Sista idag

Jag vill inget hellre än att få vara lycklig.
Om jag inte får vara det hela livet så åtminstone en liten stund i livet.
Bara få känna på lyckan lite.
Kan jag inte få det?
Snälla?



Dawn over a new world - Dragonforce
Jag håller fortfarande fast vid att detta är den bästa låt som finns!
När jag lyssnar på den så drömmer jag mig långt, långt bort.


....



What´s the name of the game? Does it mean anything to you?
What´s the name of the game?
Can you feel it the way I do?


~ ~ ~

Don´t go wasting your emotion
Lay all your love on me




Har inget att säga idag

Eller jo det har jag egentligen men har väl insett att det ibland kanske är bättre att skriva lite mindre än att skriva alldeles för mycket.. Det är nog bäst jag håller det för mig själv fastän jag hellre skulle vilja lätta mitt hjärta!
Det var allt för idag. Ciao!






I need to feel your touch!


Completly low

Blä, allting känns så jobbigt nu, vill bara gråta över det.
och hemtentan måste jag komplettera massa på och jag fattar fortfarande ingenting utav den. Jag vill inte och orkar inte.
Det känns inte bra inför workshopen heller, känner mig inte alls delaktig då jag inte har bidragit med nånting, jag kommer helt enkelt inte på nånting, har inga ideer alls, fattar noll.
Är också less på falska människor som låtsas vara trevliga men i själva verket är djävulen själv typ. Bläää!

RSS 2.0