...........

Nu är det kört..

Imorgon ska jag vara lat

Snart är det ju dags att gå och lägga sig :/ Har beställt taxi till kvart över sju imorn och jag hoppas den kommer i tid så jag hinner med bussen. Mamma tyckte jag borde ta taxi och de känner jag med att jag borde, orkar inte gå med packningen till sjukhuse. Huvvaligen..
Men usch vad tiden har gått fort här..

Jag köpte två par stövlar och ett par tygskor idag. Jag kunde inte hålla mig! Och så såg jag ett par lårhöga stövlar som var så fina men 600 spänn, njae de va lite för mkt för ett par stövlar. istället köpte jag två par för det priset och fick tygskorna på köpet..

Ett av det två par stövlar jag köpte..


Nervöööst!

Jag har sett tre olika avgångstider imorn så jag vet inte riktigt när jag kommer iväg :S Jag hoppas att det kommer en buss tio i åtta för då är jag framme tio i två. Tänk att det tar lika lång tid att åka till Östersund som det tar att åka till Stockholm hemifrån, och dte är ändå mycket längre till Sthlm än till Östersund från Umeå. Känns riktigt jäkla segt detta. Tänk om jag kunde komma ihåg mer av det vi läst i utbildningen för då skulle jag nog inte vara riktigt lika nervös. Men det är som det är, jag minns fragment av det vi läst, lite sådär övergripande. Det känns både hemskt och spännande med denna VFU..

Min middag idag blir kanelgifflar :/ blä vad jag är onyttig. Och det kommer nog fortsätta vara så ett tag till men direkt då VFUn är över och jag är tillbaka här så kommer jag börja på IKSU igen och jag ska minsann börja vara nyttig då, punkt!

Saaaknar mina älskade (L)

Lördag

Bläää jag vill inte åka imorn! Såg nu att bussen ska gå tio i åtta imorn bitti. Men jag vet inte från vilken hållplats :S
Köpte en ny resväska på Maxi så jag får plats med de grejer jag behöver ha med mig.

Det var roligt att träffa Nicklas igen idag :) Nu är vi inte tillsammans längre men kompisar kommer vi absolut vara :)

Men ååh jag sitter här med gråten i halsen hela tiden, herregud vilken mes jag är som inte klarar av att åka iväg nånstans själv. Och inte hinner jag till UB och skriva ut de där grejerna heller, fan också!

Sova utan gos från och med nu :(

Det här suger verkligen. Inte fan är jag redo för att åka iväg till ett ställe jag aldrig ha varit på. Usch jag är såå grymt jädra nervös så ni anar inte! Då kanske ni frågar er varför jag valde Östersund när jag ändå inte vill åka dit. Alltså, det hade inte spelat någon roll vars jag varit, hade varit jäkla nervös och varit ångestfylld vars jag än hade hamnat. Dessutom tycker jag reumatologi är intressant. Jag försöker iallafall trösta mig med att jag kan ju åka hem varje helg om jag skulle vilja det. kommer nog inte bli så men möjligheten finns ju.
Jag begriper bara inte hur jag ska kunna sova utan Hugo i sängen. Tidigare ikväll hade jag lagt mig på sidan med benen lite uppdragna och så brukar jag ligga hemma och då brukar Hugo komma och lägga sig där vid magen och spinna högt och vara jättegosig. Imorse låg han nästan vid mitt ansiktet den sötnosen. Så himla mysigt det var! Men iallafall, då blev jag ledsen när jag låg sådär och insåg att Hugo inte kommer och gosar med mig nu :( *snyft'
Och dom andra tjockisarna saknar jag hemskt mycket!! Don´t know how I´m gonna survive without them..

Värdelöst utbud är det på tv ikväll. hur kan det vara så på en fredagkväll?! :S

This is it

Det finns inte ett spår av sommaren kvar. Det är så ruggigt ute, blött, gula löv överallt, den mesta växtligheten skiftar mer i brun/orange/rött/gult än grönt. Varför måste den underbara sommaren alltid gå så jäkla fort?
Jag vill ju vara kvar här hemma, är en riktig hemmamänniska. Och så har jag så lätt till tårarna, det känns verkligen jättejobbigt att åka härifrån. Men vad ska jag göra, jag måste ju iväg.

Och nu är jag orolig att jag förstört nåt vad gäller mitt mobila bredband, men säker kan jag inte vara förrän jag har någon täckning och det har jag då inte här hemma. Comviq suger ju egentligen..

Näe gonatt.


Torsdag - sista dagen hemma :(

Uuusch vad hemskt det känns! Jag kommer dö av saknad efter pojkarna ju. Älskar dem så jäkla mycket, de är så underbart goa!!

Nu är det så att jag behöver ju mobilt bredband så jag ska testa Comviq surf. Det verkar ju bra att man inte behöver binda upp sig på nåt abonnemang och så betalar man bara för det man surfar, typ en dag, vecka eller månad. Täckningen med comviq är kanske inte den bästa men det borde vara bra i Östersund iallafall. Hoppas jag. Det blir spännande att testa.

Nu är jag ensam hemma, dom andra åkte till Kramfors. Jag kände inte direkt för att åka hemifrån när jag bara har den här dagen kvar att vara här hemma.




Krama dig - Björn Skifs
Whole new world - Måns Zelmerlöw
Forever - Måns Zelmerlöw


Måste bara säga en sak...

Och det är att Kissies blogg är den absolut sämsta blogg som finns. Och det spelar ingen roll att hon säger och tror att den är bäst i världen, den är dyngtråkig och hon är dryg som faen. Det är tråkigt att hon kan få så mycket pengar för att skriva sån skit. Haha usch vad den är kass..
Right?

Jag vill ha en KRAMFORS-soffa!

Just den här kombinationen vill jag ha, med en bred schäslong. Jag provsatt i en sån när vi var på Ikea igår och den är skapligt skön. Priset är inte så fasligt egentligen, 7000 kronor. Jag hade väntat mig det dubbla jag :P

Men kanske inte just den här färgen är den bästa...


Den här kanske är bättre...

Båda färgerna är fina iallafall.
Fast allra helst skulle jag vilja ha en mörkbrun eller svart. Tyvärr verkar mörkbrun bara finnas som skinnsoffa :( Och det vet ni ju att jag aldrig någonsin skulle köpa något i skinn..

Vill ha denna lampa också. Jag skulle ha köpt den igår!

Onsdag - besök på Mannaminne

Idag fyller Erika 25 år och det firade vi med att åka till Mannaminne i Nordingrå och äta. Det var jättegod mat, bön- och rotfruktsgryta med potatis till samt lite ris, potatissallad, sallad, vattenmelon och en apelsinklyfta. Uuh så gött det var, framförallt potatissalladen var mycket god :P Där skulle jag kunna tänka mig att äta igen.
Senare blir det tårta och kaffe. Det blir typ tre olika tårtor här haha :P En med vanlig sockerkaksbotten, en med chokladkaksbotten och en glass/marängtårta som jag har gjort. Gissar att jag är den enda som kommer äta av den ;P haha!
Usch vad jag kommer ha mycket att fixa då jag kommer till umeå. Det känns redigt jobbigt :/

The shopping

Jag provade två klänningar idag. En var rosa med markerad byst eller vad man ska säga (haha) och den var rätt fin, såg inte ut som på bild så den var inte riktigt så snygg som jag trodde den var. Den andra klänningen är riiktigt snygg och hade jag haft pengar över (349 kr) så hade jag köpt den!



Dagens shopping:

Mjuka leggings från BIKBOK



Mysig stickad tröja från ginatricot


Kofta ginatricot


Jeansleggings med fickor bak, från Vero Moda




Armband från Lindex!


Orolog som tusan, Hugo har inte synts till på mer än ett dygn! Och nu springer tydligen en annan katt omkring här, tänk om den har skadat Hugo :(
Hugo måste komma hem nu!!


Tisdag

Blev rätt mycket shopping idag i Birsta, huvvaligen vad pengarna flög. 3 leggings, 2 koftor, en stickad tröja, armband, 2 !lack"-bord, badrumsmatta, glas och träslevar till köket. Haha jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst. Tyvärr fanns inte de kläderna som jag kikat på innan, så det lär väl bli lite mer shopping i helgen ;P innan jag drar till östersund.,
Vi käkade lunch på Waynes´s, toast med mozarella och pesto & sallad vilket var rätt så gott.
Och nu är jag sjukt trött.

Hugo har inte visat sig sedan igår kväll :(

Nässelutslag och Fjärdbotten

Det blev inte att vi åkte till Birsta idag då jag var tvungen att åka till vårdcentralen  istället. Diagnosen blev nässelutslag. och direkt efter att läkarn sagt vad det var så förstod jag det ju, vi har ju läst lite om detta i medicinvetenskapen men som vanligt verkar jag förtränga det mesta :P Men det känns alltid säkrast att låta en expert titta på det. Jag fick lite kortisontabletter ifall det skulle bli värre och nån receptfri medicin som faktiskt fungerade ganska bra. Utslagen är nästintill helt borta nu. De där utslagen gav faktiskt en väldigt konstig känsla över hela kroppen. Huden var alldeles het och röd på sina ställen och det kliade lite här och där. Dessutom kändes det som att det sved över hela kroppen hela tiden.
Blir Birsta imorn istället.

Tidigare idag så var vi på utflykt till Fjärdbotten. Visst är det fint där, verkligen, men allt jag kunde tänka på var hur jävulskt jobbigt det var att gå dit och därifrån till rastplatsen där vi parkerat bilen. Usch, världens backe fick man typ klättra uppför i snårskogen på tillbakavägen. Till råga på allt så gick vi lite vilse då vi gick tillbaka, haha! Fy fanken vad vi är dåliga. Jag har nog inte varit på Fjärdbottens fädbovall sedan sjunde klass, framtills nu då.








Det blir värre

Utslagen har spridit sig över hela kroppen :S
Ska till vårdcentralen och kolla upp detta idag. 
Huuh, skulle ni se utslagen så skulle ni bli rädda, det ser hemskt ut. Ungefär som om jag skulle blivit stucken av tusen myggor.

A lot to do

Uuh vad jobbig den här veckan kommer bli. Eller ja, snarare helgen kommer bli jobbig.

- Åker till Umeå på fredag
- Försöka hinna skriva ut den där artikeln vi ska "arbeta" utifrån på VFU:n (hjälp jag har glömt OTIPM!)
- Fixa mobilt bredband
- Måste hinna träffa Anneli!
- Träffa Nicklas
- Packa
- Handla nödvändiga grejer jag behöver ha med mig
- Möblera om
- Kolla busstider till Östersund
- Gosa gosa gooooosa med pojka medans jag kan så mycket som möjligt den här veckan!

På söndag åker jag! Fatta, om en vecka sitter jag helt ensam i Östersund och är sjukt nervös inför nästa dag :S Vet inte vars jag ska men fick höra att jag kunde åka med en buss nummer 6 till Remonthagen så det känns ju bra att det går bussar dit.

Men imorn väntar shopping, i Birsta som sagt.

Utslag

Ni skulle se mina underarmar och handleder just nu. Har fått nån allergisk reaktion tror jag för det är konstiga utslag på armbågarna som sträcker sig på undersidan ända fram till handlederna på båda armarna. Det är knottror och ojämna upphöjningar, dte kliar och svider om vartannat, det är rött och varmt. Väldigt irriterande. Försöker förstå vad jag isåfall skulle ha fått en allergisk reaktion på. Har faktiskt ingen aning. Hoppas på att dte försvinner snart..

Imorn blir det Birsta.

Söndag: B&J´s x 2!

Hoho nu har jag äntligen inhandlat B&J´s! Blev både cookie dough och strawberry cheescake :P yummie..
Och nä, jag kommer inte äta upp allt på en gång. Men oh så gött de ska bli med goood glass :P

Har försökt börja packa lite smått och det känns så nedrans jobbigt, det tar emot och jag vill verkligen inte!


Måste ha!



-- BIKBOK  399 kr




-- BIKBOK 299 kr

Hittade lite annat också. Men de 2 ovan är första prioritet :P

       

By the way, hört denna?

Fuck you - Lily Allen

Haha vilken låt!

Blött


Regnet öser ner. Det är såå trist idag! Och inte fick jag nån Ben & Jerry´s heller.
Behöver jag säga att jag är bedrövad?


(bild: google.com)

My favourites

Burning - Alcazar
Love story (Digital dog radio mix) - Taylor Swift
My life would suck without you - Kelly Clarkson
Light on - David Cook
Don´t walk away - Jenny Jones
Blame it on you - Gathania
Please don´t leave me (digital dog radio mix) - Pink
Crush - David Archuleta
Sugar - FloRida feat Wynter
Here I go again - Whitesnake

Typ några låtar som jag lyssnar på jämt jämt jämt..

Fredag kväll

Puh nu har jag diskat vilket inte är en särskilt lättgjord sak här.
Jag önskar jag hade massa massa pengar så vi kunnat riva ner våran skit till hus och bygga nytt, stort och fräscht! *drömmer*

Tidigare varvade jag mellan att se på Bröstsim & gubbsjuka och friidrott. Missade typ alla Törnblads hopp utom det sista då han rev ut sig :( Jäkla synd att han inte klarade det.
Jga tycker det här vm-et har varit roligt att kolla på, har ju sett ganska mycket faktiskt. Tiokamp kollar man aldrig på annars och hör knappt nåt om vilket jag tycker är synd för dom gör det ju så jäkla bra som kan TIO olika grenar. Synd att de inte får så mycket publicitet. Inte stod det mycket i tidningarna om Wibergs rekord, nää inte då. Mycket synd, han gjorde det jävligt bra ifrån sig.

Jag såg en bloggare som hade en kofta på sig som jag vill ha! Skit att den är från bikbok, då lär den ju kosta en hel del, känns ju inte kul. Fast å andra sidan, när jag provat den kanske den inte sitter nå bra alls och då spelar det ingen roll vad den kostar sen :P Värre är ju om den sitter perfekt. Såg väldigt varm och mysig ut iallafall. Det är tydligen en trend med koftor i höst men hu kan det vara det? Jag menar, jag tycker att koftor alltid är inne, speciellt när det är kallt. S´åna köper man ju oavsett. Aja jag bryr mig inte ett skit om trender, sådetså.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och har dragit upp volymen lite, låtsas att dte är fest på G eller nåt :P

Friidrotts VM

Vet ni vad jag precis kom på?
Nämligen det att jag förmodligen kommer vara utan både INTERNET och TV i Östersund!
Hur fan ska man klara sig utan detta?! mobilt bredband går ju att fixa men jag får ju aldrig tummen ur till att göra det. Finns ingen tv i lägenheten blir det jobbigt, oj oj..

Jag har ikväll sutti bänkad framför tvn och kollat på friidrotts-vm. Det var bland annat jättekul att se Nicklas Wibergs väldigt långa kast i spjut, 75,02 tror jag det blev :) Hehe har tittat ganska mycket på tio-kamp nu senaste två dagarna vilket jag aldrig gjort (eller jo nån gång då Henrik Dagård var aktiv kanske). Snart ska dom springa 1500 meter och Wiberg har chans att slå Dagårds tio år gamla svenska rekord i tio-kamp, tjoohoo va kul ;P Hoppas det går vägen för honom. Förresten så visste jag inte innan igår att det fanns en svensk tiokampare som heter nicklas Wiberg, däremot så visste jag om att det finns en annan, Daniel Almgren. Men det har iallafall gått bättre för Nicklas denna tävling än för Almgren.
Kollade ju såklart på Usain Bolt, han är helt makalös! 19,19 är ju sjukt! Inte för att jag har så bra koll på tider i såna där grenar men nu förstår jag ju faktiskt hur snabb han är. Fast det behöver man ju inte se tiden för, det räcker ju med att se hur långt före alla andra han är.
Har även suttit bänkad framför höjdhoppsfinalen. Det var spännande måste jag säga. Friedrichs enda hopp på 2,06 var hon ju sååå nära att klara, då var det extremt spännande. Jag höll ändå på Blanca Vlasic så det var bra att hon vann.

Minus 5 kilo!

5 kilo lättare har jag blivit under dessa dagar. Väntar på att bli mer frisk så jag orkar äta som vanligt och få i mig mer vätska och då kommer ju givetvis de där kilona tillbaka. Men just nu tar det mest bara emot.
Och jag är inte redo för hösten än. Måste packa ihop mina saker imorn om planerna ska klaffa någorlunda, hur ska jag orka?! Vill inte, vill va hemma med pojka all the time!

Life sucks

Jag vill inte blogga mer nu..


Hujeda mig vilken sjuka!

Alltså detta har varit de två värsta dygnen i mitt liv. Jag har aldrig någonsin mått såhär dåligt. Har inte kunnat äta nåt förrän nu i eftermiddag. Har druckit en del sockerdricka, cola och nyponsoppa under den värsta tiden men det har ju kommit upp igen. Ställde mig på vågen för ett tag sen och då såg jag att jag har gått ner minst 4 kilo, rejäl vätskeförslust kan man väl säga. Kanske därför jag har så ont i huvudet också. Nu orkar jag inte må dåligt mera. Fy fan jag har inte velat leva dessa dygn kan jag säga, SÅ jäkla dåligt har jag mått..

Typ dödssjuk

Jag är hemskt sjuk. Det är nån jävla konstig magsjuka för jag spyr och spyr och spyr och har sjukt ont i magen.
Känner mig död, är helt slut.

Snart dags för allra sista arbetspasset!

Strax drar jag iväg till jobbet för sista gången. Det känns skönt.

Håller tummarna för att Tuffes mage ska komma igång ikväll annars måste vi vara med honom i Ö-vik hela dagen imorn hos veterinären :S Jag har försökt få i honom paraffinolja hela dagen men ni kan ju gissa hur lätt det är på honom, dvs skitsvårt!
Nåja, nu ska jag kolla pengaläget och sedan åker jag nog. Vet inte om affären är öppen idag men jag får väl chansa.

Bye bye

Spotify-bråket

När det gäller den olagliga nedladdningen av musik och film har ju skivbolag och artister kämpat för att de ska få betalt för sitt arbete och att nedladdning ska förbjudas av det skälet, typ.
Nu finns ju som bekant Spotify som är ett lagligt alternativ där man kan lyssna på musik gratis (ja, jag vet att ni vet vad det är). Och nu är det ju värsta bråket för att artisterna inte får så mycket betalt från skivbolagen ändå. Ja, det är väl klart skivbolagen passar på att roffa åt sig det mesta av pengarna medans artisterna får väldigt lite. Är inte detta att säga emot sig själva? Skivbolagen har kämpat mot illegal nedladdning, så att artisterna ska få "lön för mödan", men nu är det ju bolagen själva som verkar styra över att artisterna inte får tillräckligt betalt för arbetet iallafall. De är väl inge bättre än de som laddat ner musik isåfall..

Nu är jag ensam hemma innan jag ska åka till jobbet. Ikväll är absolut sista passet! Såå skönt!

Ett litet inlägg

Läste precis att Blondinbellas blogg blivit hackad, oj oj.. Och att hon ständigt får ta emot massa hot till höger och vänster. Hah. Nä men, sånt kan nog inte vara så kul. Tyvärr är det väl något som man får räkna med som känd person för det kommer alltid finnas folk som gör allt för att förstöra för andra, det kommer man nog aldrig komma ifrån. Hur mycket hon än kämpar mot det så kommer det ju alltid finnas såna människor. Jag tycker det är sjukt och obehagligt att folk ger sig på människor sådär.
Däremot tycker jag inte om att hon förespråkar användning av äkta päls. Om hon fick prova vara en stund i de djurens ställe så skulle hon knappast vilja bära de stackars djurens hudar.

Känner mig helkonstig i kroppen just nu. Fick en släng av någon konstig känsla tidigare idag också när jag hade rast. Det försvann men nu har det kommit tillbaka. Det känns... Konstigt, går inte att förklara :S


Kort

Ursäkta för nedanstrående rad men jag känner att jag måste...
Faans jävla helvets skit!
Tänk att ingenting kan fungera som det ska här. Vi lever som på stenåldern just nu, har inget rinnande vatten. Allting ska tydligen paja här :/
Synd om vår Tuffs nu :(
Nu blev dte kort men jag orkar inget mer idag.

Nu ska jag sova minsann

Detta har sannerligen inte varit en bra dag.
Skönt att den är över och imorn är det dags för ytterligare en jobbig dag
Men nog ska jag väl klara av ´et
Bara att kämpa på
Nu är kroppen min helt slut känner ja
Träningsvärk sedan igår plus mycket spring på jobbet idag, och lite smått ont i ryggen

Jag funderar och funderar och funderar
Kommer ändå inte fram till något
...

Natti

Nu inleds min jobbhelg

Blä vad det känns jobbigt :S Jag är iallafall glad att jag fick vara ledig förra helgen då det typ var sista "sommaren". Då var det ju soligt och varmt i både luften och vattnet så tacksam är jag för att jag fick njuta av det. Nu är det ju också soligt ute men det är kallt i luften. Det är ju också skönt på sitt vis, man slipper ju svettas ihjäl haha.
Jag kommer hem vid 20 över åtta ikväll då :/ seegt

Sista för dagen

Suck, jag vet inte hur det ska bli alltså. Med allting.
Jag har en stor känsla av hopplöshet i mig just nu.
Mår inte bra :(

Blä vad jobbigt att jag måste ta bort det svarta nagellacket imorn innan jobbet.
Kom på att det kanske inte är så bra att komma med svarta naglar dit, hehe.
Eller vad tror ni?

Note to myself:
Jag ska hålla mig till att köpa sådant jag behöver när jag är iväg för att shoppa.
Dvs en jacka, vinterskor, byxor och koftor.
Och en byrå på Ikea :P


Try to leave the light on when I´m gone
Even in the daylight, shine on..


Light on

>> Låttips: Light on med David Cook.

Jag gillar hans röst.

Idag har jag rört på mig ovanligt mycket. Först promenaden på 5 kilometer och sedan en liten springtur på ca 3 kilometer. Det låter kanske inte så mycket men för mig är det mycket.

Buuhuu, vill inte jobba helgen :( Tänk om man hade fått vara ledig istället, åh..

Nu måste jag äta nånting.

Kreativitet

Det blev en promenad till Olles stuga idag, det måste vara minst 5 kilometers tur och härligt var det. Men jag ska gå en lång promenad till senare tror jag.
Nu ska jag dricka kaffe och sedan ska jag sätta mig och försöka sy nånting. Igår sydde jag någon slags tubtop av ett par jeansleggings som gått sönder. Den blev jääää*la tight haha :P Så jag tror jag ska sy nånting annat. Ska även rota runt bland gamla plagg och se om jag kan hitta någonting att sy om.
Jag tror nästan att den lite mer kreativa sidan av mig vaknat till liv nu då jag kollat på Project Runway några gånger :P Det är ju faktiskt roligt att sy, och ännu roligare skulle det vara om man hade haft en modern och fungerande symaskin. den jag använder nu har nog måånga år på nacken.

Torsdag

Jag vet inte vilken av dessa byråer jag ska köpa. Den med tre lådor tar ju mindre plats men samtidigt är det ju bättre med fler lådor så man får mer förvaringsmöjligheter. Fast det är snyggare med en mindre tycker jag :P
Vet fasen inte hur jag ska göra. Men det visar sig väl vad jag kommer hem med på måndag :P





Ännu en ledig dag till att bara gå runt här och drälla. Jag ville åka till Härnösand men det blir inget av det verkar det som.
Hoppas bara att hugo kommer hem, han har varit ute inatt och jag är alltid så orolig när han är ute på nätterna.

Ledig onsdag

Förstå hur lycklig jag var imorse då jag insåg att jag fick ligga i sängen så länge jag ville. Haha snoozade i 1,5 timme minst! Usch, kliva upp tidigt är verkligen inte min starka sida. Det är något som kommer bli tokjobbigt på praktiken, för då måste jag nog kliva upp ännu tidigare än då jag jobbar för att jag måste gå några kilometer för att komma dit jag ska :S huvva..
Nu har jag gjort dagens nyttiga gärning eller vad man ska säga, promenerade några kilometer med stavar så nu är jag trött å slut. Syrran ska gå och bada nu vilket jag också vill egentligen men jag är för lat, haha.

Tisdag godnatt

Jag har inte hunnit blogga på hela dan, huga då..
Har iallafall varit på bio ikväll och sett Sommaren med Göran. Den var väl okej men så bra som jag trodde att den skulle vara var den inte.
Okej.
Ledig två dagar nu, yeeei. Sedan väntar en tuff jobb-helg och sen är det slut med jobbande! Så himla skönt. Ska bli så härligt att få vila sig några dagar innan de läskiga 5 veckorna i Östersund börjar. Gaah, jag kommer bergis inte klara av att vara där ensammen så det blir säkerligen en eller två resor hemöver (antingen hem till Nora eller till umeå, eller båda två).
På måndag blir det ett besök i Birsta. Det är väl ett år sen jag var där sist. Ska bli kul att se om man hittar något roligt inne på Ikea.

Nu är det nog dags att sova. Godnatt

nattinatt

Det finns nog lite tid. Och ändå planera så det blir ännu mindre tid, vad är det? :S
Jag fattar inte. Det här känns inte som jag vill att det ska kännas :(

Gick på en långpromenad med stavar förut och det kändes i benen. Och jävlar vad jag är stram och stel i alla muskler, huvva. Jag måste börja med träning igen, det är ett som är säkert. Och stretcha ordentligt efteråt..
Har ont i ena knävecket också som jag brukar få då benen "överansträngs". Inte skönt inte. Det är på baksidan av knät, någon som vet vad det kan vara?
Efter promenaden gick jag upp en liten bit i skogen här på andra sidan av vägen och plockade blåbär. Nästan en liter blev det, plockade för hand då förstås. Det finns ganska mycket där uppe så imorn ska jag minsann dit och plocka igen.
Och på kvällen blir dte som tidigare sagt bio :D Sommaren med Göran, here we come! :P

Jag tycker att det är såå tråkigt att Härnösand kommer dö ut. Om alla affärer försvinner, vad ska det bli av lilla lilla Härnösand då? Den staden av någon borde satsas på för det är en sån otroligt fin liten stad.


Patrick Swayze

Inget snack om saken. Han var skitsnygg när han var ung. Sjunga kunde han göra också. Har ni hört She´s like the wind? Från Dirty Dancing, helt underbar låt som jag tror han skrev och sjöng själv.
Nu är han ju som bekant ganska gammal och det är ju livets gång det. Men man kan ju inte vara snygg och ung hela livet.
Men men, hehe, honom har man nog allt haft en liten crush på :P






(bilder: google.com)

Näe nu måste jag göra något så tråkigt som att renbädda sängen :/

En hemskt ful bild :P

Haha, förstår inte ens varför jag tog en sån här bild..
Men man ser att jag fått lite färg på kroppen, eller hur? ;P




Det var iallafall tidigare idag när jag och syster Fia var på stranden.. Så skönt det var där, jag skulle kunna bo där borta. Eller här utanför huset, det är så underbart idag..
Nu väntar vi på att brorsan ska komma hit så vi kan gå iväg och bada, han ville tydligen följa med oss.

When will I become number one?

Söndag

Sista lediga dagen idag då, huuh. Fast sen jobbar jag ju bara två och är sedan ledig två igen. Det är skönt.
Nu bestämde vi precis att vi ska se Sommaren med Göran på bio, på tisdag blir det =) Hoppas den är rolig.
Blää, jag har fortfarande massa poäng som jag inte fått in än, såg det på studera.nu Jävla skit. Det konstiga är att jag fått godkänt i delkurs två som jag skulle få en extrauppgift i men som jag aldrig fick :S Fattar ingenting. Vet inte riktigt vem jag ska ringa om detta men ajg måste ju få svar annars får jag väl inget studiebidrag om jag inte får in poängen :(

Lördag

Uusch. Jag sov alldeles för länge och självklartr fick jag ont i huvudet på grund av det :( Nåja, får hoppas att de två muggarna med kaffe jag druckit kan ta bort det ;)
Äh, jag har ingenting att berätta för er just nu.
Bara att jag åker till Ö-vik senare idag men det vet ni ju.
Nu blir det frukost med vaniljyoghurt och blåbär/hallon, yummie..

Festsugen..

Ciao!



Den här dagen har ju varit bra

Yes, det har den verkligen varit. Har badat två gånger då det varit så skönt i vattnet vilket det inte varit på heeela sommaren. Man kanske kan säga att sommaren börjar nu i augusti ;)
Plockat blåbär och hallon har jag också hunnit med idag, i flera omgångar dessutom haha. och just när jag stod där i blåbärsskogen tittade jag upp och hade en underbart vacker utsikt över havet. Bara man går tvärs över vägen utanför vårat hus så är utsikten riktigt fin. Det har jag aldrig tänkt på faktiskt.. Det blev iallafall inte några större mängder blåbär, jag plockar för hand så det tar lång tid att få ihop ens en halv liter.
Nu på kvällen har jag och syster gått på en promenad. kvällsluften är varm och doftar härligt gör det. Kvällen blir sådär höstmysig, medans dagarna är somriga som bara den.

Godnatt

Jag stanna hemma

Yes, jag åkte inte till Umeå, orkarde inte då det är såå fint väder idag! Varmt och soligt, massa härligt! Har hunnit vara i Kjersvika och legat på stranden ett tag och jag tog ett dopp också. men vattnet ser smutsigt ut, tänk om det är algblomning på gång :S Dom säger ju att det blommar mycket giftalger här i Höga Kusten nu och tydligen finns det i Gaviksfjärden, det är inte så långt härifrån ju. bror och jag ska gå till bastun sen och bada så jag hoppas att det är "finare" vatten där.
Det blir nog en tur till Ö-vik imorn istället. Tror att Modo går på is eller nåt så dom andra skulle åka dit och då följer jag med. Så hinner jag shoppa lite innan vi går till arenan :P
Nu är jag blå om fingrarna för att jag varit och plockat blåbär. Det blev bara en halvliter haha orkade inte nåt mer det är för varmt ute.

Burning down the house - BWO .. En låt man blir glad av.

13 år gammalt kort

Jag och systrarna på sista april 1996.  Vi fick kortet igår av en granne.
Haha som vi såg ut :P



Ni kan se spegelbilden av en 13 år äldre jag i kortet också :P


Det var detta hus jag pratade om i ett av grådagens inlägg..



Vet ni, jag vill ha en mops. Dom är bara för söta alltså..

"Hold on, it´s never too late"

Hold on med Måns Zelmerlöw är en otroligt bra låt, oh my vad den är fin..

Please don´t leave me med Pink är också bra.

Dum man är som sitter inne nu när det är varmt och soligt ute.
Jobbar ikväll, bläää. Men sedan är jag ledig i 3 dagar! Dagar som kommer gå sjukt fort tyvärr.
Imorgon åker jag till Umeå som sagt men jag vet inte än om det bara blir en dagstripp eller om jag sover där och åker hem på lördag istället. Får se hur det blir som.

Skivspegeln

Just nu lyssnar jag på Ace of Base gamla skiva "Flowers". Den är för mig sommar, på nåt vis. Jag antar att det är för att jag lyssnade mycket på den på sommaren förr. Kommer ihåg att dne köptes på Skivspegeln (en musikaffär) i Kramfors för en del år sedan nu. Ja tänk när Skivspegeln fanns där. Haha jag kommer ihåg när det var sån där kör-grejs i Ådalshallen där flera klasser från olika skolor hade "konsert", vi sjöng massa sånger tillsammans. Minns inte riktigt vad det kallades det där. Men jag minns att på kvällen skulle jag, min kusin och en klasskamrat till henne springa iväg till skivspegeln för dom skulle köpa nåt där men precis då vi kom fram så höll ägaren på att låsa dörren. Det var väl typiskt att vi kom precis då affären stängde. Och jag tror närmare bestämt att det var mitt fel eftersom det tog sån tid för mig att hitta jackan eller vad det nu var :P
Jäklar vilket sidospår jag kom in på nu då. Äsch..
Datorn segar otroligt just nu, så spotify hackar och det jag skriver här syns typ tio minuter efter att jag skrivit det.

Karlavagnen ikväll

Det blev ett dopp i havet eftre den korta promenaden. Det är nästan så att det är lite för äckligt varmt för att promenera idag. Doppet tog jag iallafall vid bastun. Och där har det minsann brunnit inuti. När de precis hade byggt en liten veranda på utsidan och gjort så fint då brinner insidan upp och dom får ännu mer jobb. Jag tycker synd om dem som kämpar för att hålla den öppen för allmänheten. Fast å andra sidan tar dom ju betalt av de som bastar, 20 kronor/person. Så nu vet ni ifall ni kommer hit till Berghamn och vill basta. Alltså, när den är renoverad då..
Iallafall så var det rätt skönt i vattnet. Men dte blev bara ett snabbt dopp då jag inte tycker om att bada själv.
Ikväll ska jag lyssna på Karlavagnen när jag lagt mig, har börjat göra det nu senaste dagarna. Marcus Birro är riktigt härlig faktiskt att lyssna på, och han klarar av även det mest knäppa samtalet galant. Så Karlavagnen it is tonight.
Nu känns det som att jag har nåt migränaktigt, mår lite illa och huvudet värker. Jäklar..

Drömmer om en hammock

Jag önskar att jag hade ett eget hus med en lagomt stor veranda där jag kan ha en hammock. Det är så underbart skönt att sitta eller ligga i en sådan i skuggan på sommaren och bara ta det lugnt. Det är skitmysigt och jag önskar verkligen att jag hade haft en. Har velat skaffa en hit hem men det verkar inte vara någon annan i familjen som vill ha någon :/ Så det har inte blivit av.
Förresten så vet jag vilket hus jag skulle vilja ha om jag hade haft riktigt mycket pengar. Här i byn är det ett grannhus som stått tomt och varit till salu väldigt länge nu. Det är ett stort gult hus med jättefin utsikt över viken. Jag ser så mycket potential i det huset. Tänker mig att ta bort plåten som sitter på husfasaden (ja det är plåt och inte trä) och måla det rött med vita knutar samt måla verandan på framsidan vit och bygga ut verandan på baksidan, samt totalrenovera invändigt. Det skulle säkert bli så grymt fint, ojoj säger jag bara. Ja tänk om man vore gjord av pengar. Bara själva huset kostar 1.3 miljoner. Tänk er det plus alla renoveringar, man skulle behöva vara mångmiljonär för att kunna äga det huset.
Drömam går ju..
Jag tror att jag ska försöka ta en bild på utsikten därifrån nästa gång jag går förbi, vilket jag i och för sig kommer göra ganska snart, ska ju gå på en promenad åt det hållet.


Överjordiskt trött

Alltså vart tusan kommer den här jäkla tröttheten ifrån? Jag fungerar ju inte! Har ingen ork och inte heller någon vilja till att göra något, fast jag vill ju ändå på nåt sätt :/ Konstigt.. Satte mig i soffan förut men jag orkade inte sitta upprätt så det slutade med att jag låg lite sådär halvknasigt på en hård kudde och med ena benet hängandes nedanför soffan och det andra på köksbordet. Haha låter det inte för knäppt eller vad ;P Iallafall så somnade jag till x antal minuter. Men jag är fortfarande lika trött. Den powernapen gav mig inte så mycket ändå..
Nu ska jag iallafall hinka i mig lite kaffe och sedan ta på mig dojjer och gå på en promenad (givetvis med stavar). Det är rätt varmt och skönt ute så man ska passa på att vara ute när det är så skönt.

Höres..


Kamp




Every day is a struggle..




BWO och Melody Club

Av de artister jag sett i sommar så har BWO och Melody Club utan tvekan varit de allra bästa, så sjuukt bra de är live!
Dom är verkligen säkra kort, man får valuta för pengarna man betalar om man ska se dom, tycker jag iallafall. Har sett båda live två gånger nu och de har varit sjukt bra varje gång. Åh jag hoppas jag får möjlighet att se dom nästa år också, jag skulle kunna gå på varenda konsert eftersom dom är så bra. Haha låter jag en aning töntig nu kanske? Äh de skiter jag i. Jag är inget sånt där hängivet fan på "det" viset, men dom gör jättemycket bra låtar och är så underhållande så jag tycker det är omöjligt att inte gilla dom..

Jag är uttråkad, har varit ensam hemma i flera timmar nu. Tittade på en film förut som heter "Tretton", har sett den förut och den är inte särskilt bra egentligen men fördrev tiden med den ändå. Det blev inget Allsång på skansen för min del alltså..

Imorgon jobbar jag 7-11, man hinner med morgongörat och sen får man åka hem. Sen är det en kväll kvar på torsdag och sen så åker jag till Umeå över helgen.

Är riktigt ledsen just nu. R.I.P lilla söta fågel =´(


Tisdag

Jag är den hemskaste människa som finns.

End of story.

Äntligen hemma

Buuhuu jag har så ont i ryggen :( Behöver massaaage, ooo vad jag behöver massage! Vad skönt det vore, ojojoj..
Min hållning är sjukt dålig, jag orkar inte hålla mig upprätt utan sjunker ihop som en säck där ja sitt. Usch..

Fy fanken vad alla går på bio till höger och vänster. Alla utom jag, kommer inte härifrån ju, dessutom jobbar man ju jämt. det är massa filmer jag velat se denna sommar men inte en enda har jag kunnat se :( Kanske skulle kunna ta ett biobesök om jag åker till Umeå nu i helgen men hur kul är det att gå på bio själv liksom :/ Och syrran är inte ens att tänka på, hon har man knappt nån kontakt med längre så. Men Sommaren med Göran MÅSTE jag se, på ett eller annat sätt!

Jobb imorn 8-16. Hur ska min stackars rygg palla detta? Jag är så dum, då jag läst biomekanik och vet att det inte är bra att exempelvis ha en säng lågt ner och luta sig över den för att bädda till på andra sidan för att jag är för lat för att höja tillräckligt. Men egentligen är det inte det som tar knäcken på mig, utan det är stödstrumpor. Huuh, jag bävar inför nästa gång. Måste försöka göra på nåt annat sätt nu känner jag..

Vår lille Hugo var till veterinär idag. hans svullna framben visade sig ha en varböld där. Så nu går lillen på penicillin. Förmodligen har han fått någon klo där vid nåt bråk och så har det blivit infekterat.
Huu, kommer ihåg när Skutte fick en varböld på kinden. Veterinäran hade tydligen fått trycka ur det som var i och sedan skulle vi badda "hålet" som blev efter med jodopax, det var inte särskilt kul kan jag säga. Tydligen kan Hugos böld spricka upp också, vi hoppas på att dte blir på rätt sida då.

Nej nu kan jag inte sitta här längre, de gör för ont i ryggen (och överallt) =(

Ciao!

Hallon

Det fanns inga hallon att plocka. Jag var för sent ute :(
Ringde förresten och frågade om bokningsbekräftelse och den skulle komma till veckan. Vilken tur..
ca 2,5 timme tills jag måste åka till jobbet, blää..



Måndag

Det är en fin dag idag, synd att man jobbar ikväll.
Jag ska nog gå och plocka lite hallon snart. Men alltså tänk att jag inte gjort det än, det som jag tänkt göra så himla länge.
Ha en bra dag..

Once in every lifetime

>> One in every lifetime - Jem mfl (finns med på soundtracket till Eragon) Mycket fin låt..
Ville bara säga det.

Nu har vi varit på klipporna vid stugbyn i Bergbyn, dit vi brukar ta oss bara en gång om året typ :S Det är grymt härligt där. Det känns nästan lite knas att man ser Nordingrå därifrån, det är liksom bara tvärs över viken och det är inte långt alls. Man ser Sörleberget (tror det heter så) med masten där och man kan nästan se till rotsidan också. Iallafall, om man åker med båt så skulle dte inte ta lång tid alls att ta sig till Nordingrå. Vi är däremot vana vid att behöva åka nån mil med bil för att ta oss dit och det tar ju en stund. Så att tänka på att vi faktiskt inte är långt från Nordingrå egentligen känns lite knas. Jaja varför jag babblar om detta för er är ju en bra fråga, kanske ingen av er vet vad jag surrar om hehe.

Sörleberget är isåfall det där berget längst till vänster där "längre bort" i bilden



Utsikt åt "vårat" håll. Storön skymtar där..



Det var en del jättesöta smååå grodor ute och hoppade på vägen =)


En till. Denna syntes inte så bra hehe..







Söndag

Har ont i ryggen =( Är så himla öm i ländryggen, framförallt på sidorna. Det känns konstigt där. Grattis till mig som förstört min rygg. Fanken..
Nåja.
Just nu lyssnar jag på Absolute Holiday på Spotify, det är massa gamla "hits", vilken nostalgi, haha. Bland annat Vill ha dig, Bamboleo, Be my lover, Break my stride och Bailando. Såg reklamen på tv så jag tänkte se om den fanns på spotify och dte fanns den :P Tjohoo, då har man nåt att göra. fast måste ju gå och städa mitt rum snart :/ Och tvätta. Vetti sjutton vart jag ska göra av med kläderna sedan när de är tvättade för att nån håller på att elda ute. Det går ju inte att hänga ut kläderna, då tar de ju åt sig av röklukten. Blä va drygt..

(Jag tycker det är läskigt att tiden bara rusar iväg, det går sjukt fort. Usch, hemskt..)

My back

Jag har nog lyckats förstöra min rygg :( Jäkla klant. Men vad ska man göra. Hata stödstrumpor!
Har världens sämsta hållning när jag sitter, jag sjunker ihop som en säck. Kommer ibland på mig själv med att jag sitter med ryggen krokigare än krokigast och då rätar jag upp mig men ni kan ju gissa hur länge det håller i sig. Inte särskilt länge alltså. Mina stackars ryggmuskler orkar nog inte hålla mig upprätt (haha vad roligt det låter), dom är för svaga helt enkelt. Kan ju vara läge att träna upp dom, på något vis..
Om en sisådär 45 minuter är det Trauma på tv4 fakta igen så det ska jag se på.
Jobbar imorn, 8 till 12.30. Kanske ta en springtur när jag kommer hem? Får se hur det blir.

Godnatt

RSS 2.0