Natti natti

Hoho, jag bara spottar ut inlägg idag typ hehe.
Just de, "typ", det är typ mitt ord ;P

Idag köpte jag schampo och balsam. Håret blir alldeles mjukt och doftar underbart av det  (tycker jag då). Nästan så jag skulle kunna ligga och sniffa på mitt eget hår hur länge som helst haha.
Näe då.
Men nu ska jag strax sova. Godnatt readers!

Vill ha!

Den här var ju riktigt snygg!
Vill ha :P







If you´re looking for a lady, pretty sexy, kinda crazy
I was made for you
*sjunger*


Something good

Ja jag vet nu idag, de vi har e nånting bra
De jag känner för dig, du är en spegelbild av mig
Jag vill se på dig, röra dig, känna din värme
Ja allt jag vill är att få, va dig närmre

My favourite



All I have is you, It is all that I´m waiting for
All I need is you
I am loosing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever
All I have is you


Stugan!

Längtar tills jag får tillbringa tid i vår mysiga lilla stuga. Den är så långt ifrån modernitet som man kan komma men dne har sin lilla charm. I sommar bara MÅSTE jag sova där åtminstone en natt *nostalgi* hihi..
Ojoj, nu har jag bränt mig på axeln, fönstret är öppet så solen lyser in precis på min högra axel. Hehe, jag måste få till en jämnare solbränna sen, just nu är jag typ röd-brun i ansiktet och i höjd med bröstbenet medans halsen är typ kritvit :P haha! Och den andra axeln får ingen sol alls, den är också blek..












Sommarkänslor

Ååh vad det är underbart ute! Det doftar så härligt av grönska och häggen doftar underbart. Jag älskar doften av hägg! Snart kommer väl syrenerna också, åh vad jag längtar, jag älskar dem också!
Lyssnar på ännu en låt som är väldigt somrig, iallafall för mig. Lyssnade mycket på den förra sommaren.

American boy med Estelle

*phew* va jobbigt det var!

Usch så himla jobbigt de va att gå till Strömpilen, i denna värmen alltså. Huuvvaligen, mina ben är helt slutkörda haha. Nu är det riiiktigt skönt att slå sig ner i fåtöljen, slänga upp fötterna på en pall, blogga och käka en tallrik med yoghurt å müsli :P
Potatissalladen är nu inhandlad, jag får äta vare sig jag gillar det eller inte.
Men varför måste det blåsa så förbaskat?? De hade varit toppen om det hade blåst lite lätt och lagom men det blåser lite för häftigt nu. Typiskt.
Typiskt nummer 2: jag fick ont i huvudet. Blää..

Goodmorning

Jag tvärvaknade vid halv nio idag och då klev jag upp, satte mig ute på kullen i solen och sen kom nicklas och där satt vi en stund & myste.
Drömde en obehaglig dröm inatt, helt sjukt var det egentligen. En dröm som jag mår lite dåligt över och det var så himla onödigt att jag skulle drömma så. Men den ska ajg inte tänka på mer nu. Idag är en helt underbar dag också. Syster och jag ska sitta ute och äta middag sen när hon kommer från jobbet. Det blir nog quornfilé, potatissallad och massa grönsaker till, yummie (hoppas jag, vet inte än om jag tycker om potatissallad). Hehe...

ha en fin dag alla!

Hehe ;P

"Killar som inte tänder på mig är antingen bög eller asexuell"

Haha!

Känns redigt depp med söndag imorn. Men vädret ska ju bli fint så man får väl njuta som bara den utav det!
Ännu mer depp hade det varit om det vore måndag imorn.
Men så kommer det ju bli imorgon, stundande-måndags-depp.
Bläähää..

Weeei!!

Kjolen passade perfekt! Den är vit, så den är genomskinlig haha ;P Får se till å ha långt linne under eller så får jag strosa omkring med bikinitrosor under, funkar ju det med :P ÅÅh jag vill vara ute men jag vill inte vara ute själv! Sitta i solen bör jag nog inte göra nåt mer idag då ajg bränt mig lite. Alltså det var sjuuuuk varmt vid syrrans fönster tidigare idag, det var när jag låg där och solade som jag blev röd.
Nä usch va tråkigt jag har =( Synd att Nicklas måste plugga då, blääh. Det var ju så mysigt att sitta ute imorse ju. Jajja, men vad ska man göra liksom..

Lördag kväll

Iiiih jag är lite röd här och där efter dagens solande. Speciellt i ansiktet fick jag höra för en stund sen, är typ tomatröd, men det är ingen överraskning direkt.
Lyssnar på true beliver med e-type. Åh, snacka sommarkänslor jag får! Tänker tillbaka på sommaren -07, det var då den var aktuell så.. Ingen sommar utan reggae med markoolio också, haha, grymt härlig sommarlåt.
Nu på eftermiddagen åkte jag ner till stan en snabbis då syrran for till jobbet. Mycket folk, sån musik som spelades igår spelades även på torget idag, och varmt var det där.
Nu hade jag velat ha massor med pengar då det finns så mycket fina toppar i massa fina färger som jag skulle vilja äga, dom är tyvärr alltför dyra för att jag ska köpa dom. Tänkte köpa ett fint linne men 200 spänn för ett litet linne kändes lite för mycket faktiskt. Köpte ett annat och ljusgult linne iallafall , med spets, very nice ;P billigare dessutom. Hittade även en söt, vit, kort volangkjol. Jag har inte provat den än så det återstår väl att se om jag behåller den. Jag skulle ju köpa lite saker på body shop också men det blev inte av så det får bli nästa helg innan jag åker hem. Tror inte pappa kan hämta mig här förresten, hur ska jag få hem mina saker då?? =( Då får han då f*n lov att skjutsa mig hit till hösten, och min cykel ska med! Eller hur farsan??! Haha!

Roligt, faktiskt.

Fram tills igår hade jag aldrig sett en igelkott på riktigt. Och idag såg jag en till! Först har jag aldrig sett nån och nu har jag sett igelkott två dagar på raken, haha :) söta små djur de där. Nä godnatt säger jag nu.

According to Facebook...

Jahaja, jag har blivit diagnostiserad med ADHD enligt facebook-quiz, dessutom är jag Chandler i Vänner enligt ett annat quiz om vem man är av vännerna i Friends. Haha, yeah!

Fryser så förbannat nu, usch fy blä!

Läs detta

Jag blir så upprörd! Blev alldeles kall inombords när jag läste detta. Så fruktansvärt grymt hemskt!
Läs artikeln så får du säkert samma känslor som jag. Man blir så arg att människor kan göra något sånt. Att det finns människor som plågar både människor och djur är för mig ofattbart, begriper det inte.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5262528.ab

.................................................................................
Förresten ja, idag på stan var det två indian-klädda personer (var det riktiga indianer? såg ut så) som spelade jättehärlig musik. Det var nån typ av förinspelad musik och till det spelade dom på någon sorts flöjt. Jag älskar sån musik, den är så avslappnande. det påminde lite om hur det låter i Enigmas låt "Sadness" och den tycker jag är jättebra. Jag hörde dock bara det som hastigast då jag var på väg till MVG. Härlig musik hörde jag att det var ialalfall..

Kvällen har varit mycket trevlig. Anneli kom hi och vi snackade oma llt möjligt, hon drack vin och jag cider, lyssnade på musik, satt ute på en bänk i solen och åt subwaykakor och flyttade oss senare mer mot vägen för att solen lyste där ;P Och sen gick vi till peddan, träffade på ett antal mysko människor som vi bara skrattade som fan åt. Hängde lite med Nicklas också ja. Mycket folk ute, och fylla så det bara smäller om det. Förra året vågade jag inte vara ute på kvällen minns jag, haha! Och nu gick jag från peddan och hem hit själv. Men man vet aldrig vilka typer man kan möta. Det stod ett killgäng typ vid dagiset där jag gick, en av dom hejade på mig typ :P en annan kille stod typ och pissade mot gångvägen vid ett grannhus här. Haha, hörde hur han fnissade till eller nåt då kjag hade gått förbi haha.

Helt slut!

Baah varför måste jag vara så jäklarns trött jämt?
Borde städa här, det behövs verkligen men orka! Vad som händer ikväll känns något osäkert, har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på.

det var fint väder imorse..




Gustav & Glommers, snygga utstyrslar, verkligen ;P



Joel x 2 ;P



Laget campAT


Fredag

Morn morn. Blä så trött jag är! Huvudet är jättetungt, usch va tungt det känns haha.
Jag vet inte om jag orkar gå iväg till mariehemsängarna men man borde ju gå dit och stödja klassen lite.
Och denna helg blir det super-duperväder och det ska jag minsann utnyttja! På med bikinin och steka i solen hela helgen ;P haha nädå, har man ingen bikini-kropp så ska man inte visa sig i sån heller så det tänker jag absolut inte göra! Men sola kan man göra, tar på mig shorts och ett linne, det får la duga.
Nehe nu ska jag käka frukost.

By the way, jag såg en igelkott igår och den var så söt! Har aldrig sett någon på riktigt så det var faktiskt roligt..

Ciao

Again

And then again, it's the same old story..

.

Losing you - Dead By April


Ett inlägg tillägnat dagens viktigaste måltid..

Haha ja dte är ingen "hyllning" ifall ni trodde ;P
Jag är tror jag är världens sämsta på att äta frukost. På senare tid brukar det bli typ 2 töra brödskivor med lite keso på och kaffe till det. De låter ju inte särskilt spännande.
Så nu har jag köpt massa onyttigt skräp att käka istället, bara för att jag ska få i mig nåt. Det blev typ blåbär-vanilgyoghurt och proviva blåbär och nåt bröd som är jättegott och som ska vara "vitt fiber", vad nu det är. Jag tvivlar på att det är särskilt nyttigt iallafall. Goda är dom iallafall. Min förhoppning är att jag kan få i mig tillräckligt mycket så jag klarar mig fram till lunch, och bara äta typ ett äpple på rasten. Eller, så får jag så lov att börja göra gröt på morgonen. Ni anar inte hur svårt jag har för gröt, usch. Det är riiiktigt seg-ätet haha. Nyttigt är det ju iallafall, det sägs att man blir mätt länge på det :S Det har då aldrig jag märkt av. Hehe, kanske det kan bero på att jag inte äter så mycket gröt per gång..? ;P
Just ja, mixade min egen müsli också så liiiite nyttig är jag väl mitt i det onyttiga?

Tv

Vilken värdelös kväll.
Tittar på den där farsen på tv4. Det enda roliga med den är Dag-Otto.
Fruktansvärt rolig karaktär det där. Jojje Jönsson spelar honom så jäkla bra!
Det är bara då han är i farten som jag skrattar ;P

"Du behöve´ inte b´usa upp!"
Haha!



Min bild

Bilder från igår


Jag vill bo i i ett sånt där hus


Vi två, i solen på kullen här utanför


Måndag

idag är det riktigt skönt ute, weeihoo.
Ska ut på en springtur sen ja. Det är väl dags att sätta igång med det nån gång så det blir en rutin i min vardag. Det känns ganska kul ändå, när jag väl bestämt mig för att ge mig ut. Och så ska jag försöka att inte ha någon press på mig själv att jag måste springa hela vägen eller att jag måste öka farten. Dock vet jag att det nog kommer bli så att jag tvingar mig själv att springa hela vägen, vare sig jag orkar eller inte :P Jaja, det enda som skulle kunna hindra mig från att orka springa är nog om jag får ont i sidan som jag brukar få, och då blir dte grymt jobbigt. Hoppas på att det går bra iallafall.

Såg på facebook att det ska vara sommarfest i grönsvik i augusti. Låter kul, träffa gamla klasskamrater och så, det kanske man borde gå på då. dessutom är det ju inte alls långt ifrån hemma :) Får väl se hur jag gör då.

Ska vila ne stund till innan jag ger mig ut..

2-dagars

Måste på stadsfesten båda dagarna nu ju. Inte visste väl jag att Melody Club ska vara där på lördagen, det hade syster glömt säga till mig *grrr*. Haha, jag hade ju bara tänkt vara där på fredagen men nu måste jag dit båda dagarna alltså. Dyyyrt. Men melody club är skitbra live, och alcazar måste jag också se. Så får det bli.
Ikväll ska jag minsann lägga mig och sova tidigt så jag orkar med morgondagen!

Ciao


Why can´t I erase your memories?


Haha

Kollade precis syrrans blogg och hon hade skrivit om något roligt precis som vanligt. Hon lyckas alltid hitta massa roliga böcker.

Här kan ni läsa det som jag tyckte var så roligt. Ett kort inlägg men oj så kul att läsa, haha.
 
Varför lever min blogg sitt eget liv? Texten blir pytteliten ibland. och nu såg jag att länkarna till höger också är jättesmå. What the f**k??!


Hehe :)

"Om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag visste vad jag gjorde."

- Janne Långben

En geting kom nyss in och hälsade på mig, haha. Tur att det gick fort och bra att få ut den härifrån =) Och hörni, man dödar inte getingar eller andra insekter som kommer in utan man ser till att få ut dom försiktigt. Sådetså!

Det är riktigt härligt att vakna utan huvudvärken, det börjar ju som bli sällsynt att jag vaknar utan det. Jag vill typ inte gå och lägga mig nuförtiden på grund av rädsla att vakna med huvudvärken. Men just nu mår jag rätt bra iallafall och det är skönt. Få se hur länge det håller i sig.

Rave

Weei, det är Disneydags nu :D hihi man blir som barn på nytt när man ser det.
Och vädret idag är lovely, det tackar jag för. Himlen är alldeles sådär underbart blå utan ett endaste litet moln. Såå fint. Och solen skiner ju såklart, 13 grader i skuggan vid mitt fönster, men dte blir väl varmare framåt dagen.
Idag ska jag på stan, kanske träffa syrran som jobbar. Får se hur det blir.
Och jag ska minsann sola idag, slänag ner mig i gräset här utanför och bara ha det gött :)

Just ja, hade svårt att somna inatt för det var värsta rave-festen här några fönster bort, alltså folket höll till utomhus. Men jag skulle tippa på att det var han som bor i syrrans gamlsa rum som hade festen för dom höll till där bortåt. Men iallafall. "musiken" var verkligen hemsk, det var en jävla bas så det dunkade som bara den, med massa konstiga ljud. Helt värdelöst var det. Och folk skrek och skränade och dessutom var det nån konstig lampa som blinkade frenetiskt därifrån, sån där som dom brukar ha på dansgolven ibland på uteställen (lampor som man skulle kunna få epileptiskt anfall av). Jahopp, vaknade flera gånger inatt och den där nedrans musiken spelades hela tiden. Haha what a night.

Nu är det time for frukost.

Lite mer bilder

Här brukar jag sitta och sola mig då jag är för lat för att gå ut :P



Ny sommarklänning från ginatricot, jag älskar den! Kommer bo i den i sommar :D


En till sommarklänning från ginatricot, love it too! men imorn ska jag byta ut den mot en annan storlek tror jag. Eller så får jag så lov att gå ner i vikt. Det sistnämnda alternativet är nog det bästa :P


Baksida..


Linne från hm.


Tycker att det här är annorlunda och snyggt:


Bikini från ginatricot


Armringar från ginatricot


Shorts från hm


Ja, jag har jättetråkigt, därför jag lägger in massa bilder på struntsaker som jag köpt, fattar ju att ingen bryr sig men jag gör det ändå..

Sommarbilder













Lördag

Jahapp det regnar ute minsann. Vilken himla tur jag hade som gick och handlade innan det började. Det var ritkigt varmt ute då iallafall.
Och nu mår jag äntligen bättre, har mått riktigt dåligt idag med huvudvärk och grym illamående-känsla, usch! Det blev så att jag var hos Nicklas idag då jag inte orkade gå hem. Men så fick man ju några extra mys-timmar med honom och det rä verkligen inte fy sam :)
Blev tvungen att tacka nej till fest på grund utav för att jag mådde dåligt =( Det är ju så typsikt, jag verkar bli sjuk varje gång jag tänkt festa med dom. Trist är det..

Blä, jag har så mycket disk att taa itu med, jag vill inte!

Kikar på waterboy istället. Och på måndag är det fars, dag-otto bland annat är med :D haha fan va skoj!

Fredag

Jahopp, då ska jag strax gå iväg för att göra nåtning som bara vi kvinnor måste göra regelbundet. Skitkul.. Blää.
Men det går väl fort antar jag.
Ikväll ska vi nog på bio, får se vilken det blir.

a song

En mycket bra låt med Emil Sigfridsson:


Jag ser ljuset brinna ut
Undrar om allting har en början och ett slut
Vi gick sakta steg för steg
Utan att se oss om på väg mot ingenting

Om vi börjar om igen (Om vi börjar om igen)
Om vi hittar vägen hem

Innan mörkret faller
Och skuggorna får liv
Innan mörkret faller
Innan drömmarna tar vid
Bortom horisonten
Kanske möts vi där igen
Innan mörkret faller
Finns det ljus i skymningen

Det är tyst och tomt hos mig
Allt jag har kvar är bara minnena av dig

Om vi börjar om igen (Om vi börjar om igen)
Om vi hittar vägen hem

Innan mörkret faller
Och skuggorna får liv
Innan mörkret faller
Innan drömmarna tar vid
Bortom horisonten
Kanske möts vi där igen
Innan mörkret faller
Finns det ljus i skymningen

Över land och vatten
Bygger vi en bro till en annan värld
En morgondag där alla frågor får ett svar
Finns det någonting kvar?

Innan mörkret faller
Och skuggorna får liv
Innan drömmarna tar vid
Bortom horisonten
Kanske möts vi där igen
Innan mörkret faller
Finns det ljus i skymningen

tiden går för fort!

Shit vad den här dagen bara har flugit iväg! Klockan är kvart i fyra, jag får nästan panik över att dagarna går så fort. Man hinner knappt tänka innan det är kväll nu ju.
Väntar iallafall på att sista tvätten ska torka och sen blir det ett besök på affären.
Vädret är ritkigt härligt ute så jag satt ute en stund förut.
Ska nog sätta mig vid mitt öppna fönster nu och bara vara en stund :)

Torsdag

Hehe ooops, jag tänkte nästan skriva lördag, de känns ju som att det är lördag ju ;)

Jajja.
Kvällen igår var väl okej. Moa, Johanna och Anneli kom hit till mig innan och det var trevligt.
Villan var väl inte så kul direkt. Kände ju typ ingen där, klassen bara flyger och far så man hinner inte snacka med dom nånting haha. Jag pratade iallafall med Gustav och Per, det var kul :) Jättelänge sen jag träffade Gustav sist.
Dom hade fått jobb som AT båda två, det är ju jättebra. Man måste flytta en bit för att få jobb verkar det som.
Pratade ju med Lisa också, kul det med. och Glommers hade ju värsta frisyren, typ stekare-fisyr haha, man kände knappt igen honom ju! Och en liten toff bak i nacken, hahaha. Coolt :P
I övrigt var det inte särskilt kul där.
Och världens snällaste Nicklas kom och hämtade mig så jag slapp gå hem själv mitt i natten. Jag borde gottgöra honom på nåt sätt, vet inte hur bara..

Nu är klockan redan halv 11 och jag har inte gjort nånting! Usch, måste städa och tvätta idag, blää..
Och betala jäkla internet-räkningen också. Har ju fått en faktura på 464 kronor om att de dragit för lite pengar av mig plus att dom höjt priset från och med nu. Det kostar lika mycket som när jag hade kommunicera. Det är inte värt det alltså. Dags att säga upp det kanske..

Bye bye


Onsdag

Nu är det  långhelg, fy f*n så skönt! =)
Måste utnyttja tiden till att göra nånting vettigt, nånting som är kul. Får väl se vad det blir.

Så här ser jag ut ikväll:





Vet inte hur jag ska ha håret så det får vara som det är kort och gott ;P

Bye bye

Vad är detta?

Jag har ingen som helst motivation. Skolan är tråkig, så borde det ju inte vara. Begriper inte varför jag inte vill nånting, varför jag inte kan satsa någon som helst energi på det.
Varför kan inte jag också tycka att saker är kul, såsom alla andra verkar göra?

Nu fryser jag och handleds-jäkeln är stel och gör ont. Den måste ha hamnat i någon konstig vinkel nån gång under dagen, som jag inte kan minnas. Knölen är av någon anledning väldigt stor och väldigt öm. Jag kan inte begripa varför det blir sådär i min handled. Nån som vet???
Borsta tänder och lägga mig ska jag nog göra nu iallafall.
Och drömma att jag har Nicklas bredvid mig.

Natti natti readers!

Bilder från promenaden

Nicklas och jag gick en promenad till Nydalasjön, jättehärligt och mysigt var det :)
Här är en bild på oss:



Och på utsikten över Nydalasjön:




Tisdag

Det var en riktigt mysig kväll igår, har saknat det vill jag lova. =)

Blir ett väldigt kort inlägg nu för snart ska jag gå till skolan.
Vill mycket hellre vara hemma förstås.
Aja, dricka upp kaffet å sen går jag iväg.

Ha en bra dag!

Very last one

I just wanna scream! So frustrated right now!

Fy tusan, sammanfattningen går inte, jag kan inte, vill inte, det går bara inte!
Jag vet inte vad jag ska skriva.
Vill gå och lägga mig..

Last one





I´m still standing for hope and glory

I´ll be fighting for my lovestory





Kamera?

Jag funderar allvarligt på att skaffa mig en kamera snart, VILL VERKLIGEN ha en ju. Och nu känner mig nästan tvungen att köpa en nu när till och med brorsan skaffat sig en. Och jag älskar att ta kort, inte för att försöka vara "bra" på det och ha det som värsta intresse men det är ju roligt att ta massa kort på allt och inget och spara liksom. Hade inte tänkt mig nån systemkamera heller, nej huua så mycket tänker jag inte fotografera att jag skulle köpa en sån :P En liten en för några hundra får det bli. När jag sedan står där i affären för att köpa en så kommer min velande sida komma fram, absolut. Jag lär bli ståendes där ett bra tag, just för att jga inte kan välja färg! Haha det kommer bli svååårt. Färgen har ingen som helst betydelse för hur bra kameran är men jag vill ju ha en snygg kamera för det. En svart ska det då inte bli för det har brorsan och svart är trist. Silver är också trist. Men kanske en rosa? Eller röd? Eller blå om det finns? Hehe det blir spännande. Jag kommer behöva massa råd och stöd när jag ska köpa kamera, räkna med det ;P

Åååh jag vill inte åka härifrån! Har inte läst rapporterna än och måste sammanfatta dom dessutom, får göra det ikväll/natt. Jäkla skit att jag ALLTID gör på detta vise, haha..

I wanna hold you close to me, always, all the time!

"Always" med Aysel & Arash ska vinna! Absolut bästa låten och snyggaste showen
Eller Islands. Mycket vacker låt, grym sångerska och vacker bakgrund i framträdandet :)

Hmm, jag borde nog börja fundera på hur jag ska få upp alla mina glasburkar till Umeå. Haha ojojoj, vet iiinte hur jag ska göra som. Packa in i tidningspapper och lägga i en påse och ta med in i bussen som handbagage borde ju funka förstås :p Visst borde det, men man ska ju orka fixa det också ;)
Å inte har ja läst rapporterna heller, bra jobbat av mig :p
Nej nu återgår jag till eurovision. Bye


Lördag

Soligt och blåsigt ute. Undra om jag ska sätta mig uppe vid lekstugan i solen en stund ändå.
Har numer cirka 4 centimeter kortare hår. Erika fick klippa mig då jag var så less på de allra mest slitna topparna. Behövs nog klippa en 10-20 centimeter till men det tänker jag då inte utsätta mitt hår för :P usch, det skulle innebära identitetskris eller något om håret skulle bli så kort haha.

Snart ska vi käka och sedan blir det en tur till Nordingrå för att hälsa på brorsan som är hemma från Sundsvall.
Och finalen ikväll ska jag givet se, även fast det är trist. Finns väl inte så mycket annat att se på så.



Gimme gimme gimme all that I´m dreaming of..

"Hallåååå"

Idag kom vi att tänka på en rolig sak.
Vi har en gammal dator som typ inte fungerar nu, men för några år sedan fungerade den. Och på den fanns det en ljudinspelare så man kunde spela in sig själv och så. Kommer ihåg att jag och syrran spelade in en skitrolig grej. Vi trallade på en melodi från en tecknad film som jag tyvärr inte vet vilken det är, bara att det är en tecknad film ;P typ "lalalallalallalallalaaa, lalalallalallalallalaaa". På slutet gjorde jag nån tonhöjning, bara för roligt. Sen mixade vi inspelningen så dne gick i snabbare tempo. Åh herregud, vi dog av skratt kan jag tala om. Haha det lät så fruktansvärt roligt!
En annan gång när jag spelade in kom brorsan och vi typ tjaffsade om nånting och han ropade hallå. Detta mixade vi oxå till ett snabbare tempo. Haha det var nog det roligaste jag hört, just det där då han skrek "hallå" lät så vansinnigt roligt. Skrattar fortfarande när jag tänker på hur det lät.
Som sagt så fungerar ju inte datorn numer vilket är himla synd, det hade varit kul att höra igen liksom, filerna sparade vi.
En annan sak som suger med att den har kraschat är alla underbara bilder som finns lagrade i den. Massor med bilder på bland annat våra änglar Skutte, Kurre, Sessan och Snurre =( dom har gått förlorade och det känns jättehemskt. men de gick inte att flytta dem till en annan dator förut då den fungerade heller, usb-minnen fungerade inte i den då och det finns ingen cd-brännare. Mycket mycket synd är det.

Fredag

Solen skiner ute. Varför jag sitter i ett mörkt och dystert rum kan man ju fråga sig. Dumt dumt. Men äh, syrran och jag ska nog gå en sväng ut på klipporna, antinegn blir det en längre sväng till Kapellmala eller så blir det bara en kort tur till bastun. Eller kanske hamnberget? Vi får se helt enkelt. Men det finns många ställen man vill besöka här när dte är sommar. Och lika bra är det att börja avverka alla ställen redan nu, för sen orkar man aldrig eller så blir det helt enkelt aldrig av bara. Jag är så tacksam för att få vara här varje sommar, älskar verkligen mitt barndomshem. Men dte kommer väl kanske snart en tid då det slutar vara på det viset. Vid nästa sommar har jag ingen som helst aning om vad som kommer hända, vad det kommer bli av mig. Kommer man få något jobb? Och vars isåfall? I Sverige? Utomlands? Huu, både spännande och läskigt på samma gång...

Idag mina vänner mår jag skit, precis som vanligt. Märklig huvudvärk och illamående. Vaknade av illamående, inte särskilt kul.
Vi var en sväng till kramfors idag. Jag körde, brorsans Golf för första gången. Måset säga att den var riktigt rolig att köra, lättkörd var den hehe ;P
Vi fikade som vanligt på konsum-cafeet, köpte godis på hemköp. Och sen var vi på dollarstore innan vi åkte hem. Jag inhandlade såna där glasförvaringsburkar, bland annat en som det står pasta på och en som det står Te på samt några helt genomskinliga. Frågan är bara hur jag ska få upp dom till Umeå... Blir inte lätt då de är ganska så tunga.

Hmm, undra om det blir någon "förfest" nånstans innan sittning-eftersläppet på onsdag. Vore kul att gå dit i samlad trupp eller nåt haha. Jaja, är det ingen som kommer ha det så kan minsann jag ha förfesten hos mig ;P Då ska jag ha min blommiga klänning på mig, perfekt tillfälle att få använda den..

Nu ska jag göra nåt annat. Ciao

At home

Det var en speciell känsla som infann sig hos mig då jag steg ur bilen här hemma. Doften ute var som det brukar på sommaren när det har varit en solig och varm dag och framåt kvällen blir det lite kyligare. En mycket speciell doft. Men lite fel kändes det då det faktiskt bara är mitten på maj ännu. Men ajg kände det som att, nu borde det ju börja ränna båtar här ;P men det är ju liiite för tidigt.  Jag fick sommarkänslor iallafall, längtar efter sommaren väldigt mycket nu.

Här sitter jag. Helt borta typ. Huvudet känns dyng-tungt, vill bara lägga mig ner och blunda, få sova några timmar. Men nog måste jag bädda min säng först, orka liksom ;/

Ny favorit i ESC: Always. Sviiinbra låt ju! Det borde bli årets sommarplåga, absolutely. Åtminstone en sommarplåga för min del ;) Flipsydes nya kommer också spelas "todo el tiempo", hehe.

Nähepp..

Torsdag

Jag är så trött!! Somnade nästan på sista föreläsningen haha.
Strax åker jag hem, bussen går kvart i 6.
Känns synd ändå att jag valde att åka hem då jag kommer missa en fest som säkerligen blir jättekul :/ Faan.
Jag lyckas ju alltid tajma in att åka vid fel tidpunkter.
Nehe nu ska jag fixa klart här och sen gå..

Ciao

Great song!



When it was good - Flipsyde


Mina nya solglasögon. En färgklick. Tänkte att jag ska sticka ut litegrann, haha. jag tycker iaf att dom är jäkligt coola! Men bilden blev inge bra alls..

What if..

Om jag hade haft 300 kronor att lägga på någonting som jag inte skulle använda särskilt ofta men som jag såå gärna vill ha bara för att de är såå snygga så skulle de pengarna spenderas på dessa:

http://www.skopunkten.com/Start/Kampanjer/243533?art=243533

Gick inte att ladda upp bilden. Så länk får duga, för den som är nyfiken..

Jag har fått nog av alla dessa idioter till busschaufförer!

Hur mycket ska man behöva tåla att höra av busschaufförer egentligen?
Idag när jag åkte buss så drog jag inte kortet rätt i läsaren, varpå chauffören suckar och säger: "Men kvinna, du måste ju trycka neråt samtidigt som du drar kortet!" Och mesig som jag är vågade jga inte reagera på det.. "Men kvinna..". Herergud, jävla gubbjävel. Nästa gång nån busschaufför säger nåt dumt så ska dom minsann få höra. Jag kanske borde ha gått till ultras kontor och anmält honom, det tyckte syrran iaf. Och ja det borde jag nog göra. Jag orkade inte idag men kanske imorn. Det var iallafall 8:ans buss mot Östra ersboda mellan 13.30-14.00. Bara en reminder till mig själv.

Nu: käka.

Jag köpte ett par coola solisar idag. Dom sticker verkligen ut, really nice ;P

Angående eurovision song contest..

Måste bara säga att Malena var såå dålig igår. Fy sjutton vad dåligt framträdandet var, jag fattar inte hur hon kunde gå vidare. Finlands låt var också helt värdelös live, men vad annat hade man kunnat förvänta sig. Den är iallafall bra som inspelad version. Islands bidrag var helt okej, lite trist låt men sångerskan sjöng ju grymt bra. i övrigt var de flesta värdelöst dåliga dom jag hann lyssna på. Gick och la mig innan alla framträtt.
Mitt huvud värker idag med, åh vilket roligt liv man har. Så mycket som jag vill hinna med att göra idag men orkar inte ett skit. Kommer däcka som i lördags det känner jag på mig. Fy fan för det.
Ska nog lägga mig och vila en stund.

Always the same




I wonder, what makes me the "chosen" one?
It´s always the same
=(

Men bläh!

Ligger här i sängen med dryg, jävla huvudvärk som inte går över.
Denna gången har det letat sig till vänstra hjärnhalvan. Sist var det höger som got the fucking pain.
Jag har inte lika ont som i lördags men det skulle kunna utvecklas till att bli värre Ja så kommer det säkert bli.

Just de. Jag har blivit lite fan av beyonce på senare tid. Hon är ju faktiskt en grym sångerska =)

Där ser man

Kristin Davies i Söndagsparty, va coolt. Dom lyckas verkligen få dit superstjärnor. Undra hur mycket de kalasen kostar egentligen..? Jaja.

Huvudvärken går inte över :( fan också! What to do?! Hatar detta, kommer väl må skit hela natten.

Svennebanan

Har ni hört Promoes (?) låt Svennebanan? Gah, vad dålig den är! Haha, riktigt irriterande låt är det. Förstår mig inte på sånt där. vad sjutton är en svennebanan för något? Men det är kanske det som är "charmen", att man inte vet vad det är? Jag tycker inte om dne iallafall..

Jäkla surt va, att hela dagarna kan jag sitta på skolan och tänka på allt jag måste göra här hemma. Men när jag väl kommer hem är jag så trött och slut att jag inte får ett skit gjort. Jag bara sitter och latar mig.
Men ajg undrar om jag inte ska chansa på att 5:an är ledig så jag kan tvätta lite..? Hmm...


Yran 2009

Yeah, detta år ska jag vara med på Brännbollsyran! Har skrivit upp mig i laget nu ;P Det ska bli kul förhoppningsvis. Förra året ångrade jag ju att jag inte var med. Men det är ju ganska snart det sker, herregud det är ju mitten av maj redan :S Tiden går så himla fort!

Idag efter skolan gick jag och Anneli till stan. Blev lite shoppat hehe ;) Det var en trevlig stund :) Vi köpte även de där gudomligt goda kakorna på Subway, usch så äckligt goda dom är! ;P haha

Måste komma ihåg att se kvalet ikväll!

Ett perfekt exempel

Ser på reprisen av Grey´s anatomy nu. Nyss var det om en tjej som skulle opereras. Hon hade dels sned ryggrad (tror jag) plus att det var nåt med njurarna som skulle opereras nu. Och läkarna sa att operera den där njuren skulle öka hennes livskvalitet. Och hon tyckte ju att det kan väl inte dom säga, dom vet ju inget. Och hon har ju helt rätt. Bara för att operera njuren skulle inte det innebära att hennes liv blir bättre. Hon kände sig tydligen väldigt utanför i livet, sa nåtning om att skulle hon få "ett ligg" om hon opererades (antar att hon menade både ryggen och njuren). Hon var väldigt negativ. Och som sagt, det är förståeligt. Man kan inte bara anta saker och ting om folks liv, alla är individer och bara för att en operation görs som kanske räddar livet på henne, så behöver det inte betyda att det ger henne livskvalitet. vad händer efter operationen liksom? De behöver ju hjälp att komma tillbaka till sitt liv. Arbetsterapi, arbetsterapi my friends. Jaja, Grey´s är ju fiktion, men sånt där förekommer nog ofta i verkligheten. Har ni tänkt på en sak, att på tv pratas det aldrig om arbetsterapeuter. De borde göras nån serie om "Occupational Therapists" tycker jag, det vore himla kul =) haha. Yeah right, dte kommer nog aldrig hända. Men det borde ju kunna nämnas någon gång iallafall.

Måndag

Här sitter jag, i min fåtölj med fönstret öppet. Har låtit solen lysa på mig ett tag, blev alldeles röd nedanför hakan och ner mot bröstkorgen. Solen tar liksom, speciellt på en sån blekfis som mig ;P
Sitter och sliter med mitt jäkla kapitel som jag måste ha sammanfattat till imorgon, kommer gå åt skogen dä. Jag är väl lite dum i huvet som inte fattar texten, fine so far, men sammanfatta det hela.. Jag är värdelös på att välja ut "det viktigaste". Nåja, jag får väl sitta med det hela kvällen och natten..
Happ. Och grattis till kusinen som fick en son, igår tror jag det var:) skoj skoj.

Blir lite svårt att åka hem i helgen, det ska tydligen vara nån fest av nåt slag och det lät väldigt kul. Vill gå på de ju. Hur ska jag göra som då da? ;/ I don´t know.

Blääh!

Att det ska vara så svårt att sammanfatta ett kapitel som enbart är på några sidor!
Blir tokig. Men det är som vanligt, jag fattar ingenting, haha.
Jag gav upp tillslut. Får sitta hela natten imorn (yeah right, as if that will ever happen ;P )

Tjing tjing

Ångest!

Skola imorn, plus den där studien jag ska vara med i. Blä att jag inte sa ifrån det. För sent nu. Får väl offra de två timmarna till detta då, och få de där 250 kronorna jag skulle få. Lite för lite för dne tiden men ändå, de är ju pengar.

Hemma från stan, köpte en klänning. Japp ajg vet, jag är onödig men kan inte göra nåt åt det.



Jag såg att man kan ta bort rosetten, så himla bra, tycker den är lite störande faktiskt. Så nu har jag min midsommarklänning kirrad. Inte för att det lär bli nåt särskilt då men, ändå :P

Söndag

Godmorgon mina vänner!
Idag är jag frisk, så himla skönt att vara levande igen. Jag känner ändå att jag måste ta det lugnt då huvudet inte känns helt hundra än.
Har iallafall duschat och fräschat till mig. Druckit kaffe, ätit mackor, en clementin samt en ibumetin för magen gör lite ont. Det var min frukost det. Och nu ligger jag i sängen och tittar på Disneydags, just nu är det Goof Troop eller va de heter :D
Jag har min nya rosa klänning på mig och den är jätteskön i sånt där sladdrigt och lite tunnare material.
Ska ner på stan senare idag med Nicklas, myspys :)

Vilken jävulsk dag!

Fyyy vad dåligt jag mått idag, you have no idea.
Inte förrän halv 9 kunde jag kliva upp från sängen då huvudvärken släppt lite.
Har försökt få i mig nåt att äta, blev lite flingor och glass. mmm, glass.. Kallt och gott ohc lättätet, sen att dte är onyttigt, speciellt så här sent på kvällen, de orkar jag inte bry mig om nu. Får ta en lång prommis imorn istället.
Så det blev inget av att träffa Nicklas baby idag inte :( fan så trist. Miss him..

Bye bye

Godmorgon

Hoppas det är en god morgon för er.
För mig har dagen börjat för jävla dåligt som vanligt.
Vaknat med huvudvärk igen plus magont på det. Man kan säga så att jag inte vill kliva upp idag.
Orkar inte blogga mer nu.

Hur fan funkar vissa människor egentligen??!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5101299.ab

Jag behöver nog inte säga vad jag tycker om det som står i artikeln. Man blir alldeles gråtfärdig :´(

Fredag

Åh åh åååh vad det är skönt att vara hemma!! Ni anar inte alltså. Fy faan för mensvärk. Att sitta på föreläsning med smärtor i magen som först är som knivar och sedan den vanliga smärtan, det är grymt jobbigt. Det enda jag hade i huvudet var att jag ville hem så jag lyssnade tyvärr inte mycket på vad läraren sa, jag orkade helt enkelt inte :/ Det är väl så typiskt.
Jag tror att jag ska ner på stan en sväng idag med när jag mår bättre (det börjar gå över nu som tur är) och då ska jag verkligen köpa något som jag vill ha för presentkortet, oavsett hur mycket det kostar, en 50 lapp elelr så utöver presentkortsumman tänker jag unna mig faktiskt :P eller vad man ska säga.
Men först ska jag läsa kapitlet i boken..

Åååh!

Om topen nedan vore vit istället för orange så hade jag verkligen velat ha den..




Mycket sött linne, vill jag ha ju..



Det här vita och söta linnet vill jag också ha..




Ååh om man hade haft pengar alltså. Och tänk den dagen man kan lägga 500 spänn på en liten klänning. What a dream, right? ;P Såg ju en såå fin klänning idag men 500 spänn är den inte värd.
Jag bara tjatar om kläder rätt ofta nu har jag märkt. Det kanske är för att jag inte köper nånting just nu, utan jag bara drömmer mig bort, jag typ fönstershoppar på internet;P
Jag ska inte heller köpa kläder nu innan sommaren. det är ingen ide att göra det, helt onödigt då jag bara kommer vara hemma eller på jobbet och där har man ju "jobb-klärna" på sig. Kommer som vanligt bli att man typ bor i jobb-klärna..

Ciao

Hockey tonight

Ikväll är det kvartsfinal i hockey-VM, heja Sverige! Ska se matchen med Nicklas.
Snacka om att jag saknar honom :)
Blir nog en väldigt spännande match, och hoppas verkligen att Sverige vinner.
Ikväll kommer jag nog vara lite mer "fit for hockey-match" än vad jag brukar vara, mohaha!
Igår såg jag att en viss person finns på facebook. Ni kan ju gissa vad jag fick höra när jag tyckte att den personen borde skaffa facebook. Haha dte gick tydligen inte att hålla sig ändå :P är väl lättare att lyssna på andra än mig också förstår jag. Aja, whatever..

När slutsignalen går ikväll hoppas vi på att det ser ut så här:


Bild: svt

Det tog 2,5 år..

Men nu är det gjort, nu har jag äntligen tagit tag i fönstertvättning.
På utsidan alltså. Och fy pyton va skitigt det var. Har tänkt göra det ända sedan jag flyttade in men inte förrän nu blev det av ;P Bra jobbat av mig. De blev väldigt stor skillnad, nu ser man ju igenom fönstret även när solen lyser mot det, hehe.
Happ, tentan är inskickad och dålig blev den. Sämst av alla, jag får säkert 0 poäng och måste göra om hela skiten =)
Har hunnit med en tur till stan också. Försökte hitta nånting för presentkortet jag har på H&M men dte finns inget som jag verkligen vill ha där. Däremot finns det ju såklart massor med kläder jag vill ha på andra ställen. Köpte inget, har ju shoppingstopp, så kan amn ju kalla det. Men jag köpte en kursbok som vi ska ha nu, och som var utlånad överallt. De blir spännande att se hur mycket den kommer till användning. Sen tänker jag sälja den.

Nu: dricka kaffe och sedan diska.

Jag är sämst, haha!

Förstår inte varför jag alltid ska vara så sent ute när det gäller kurslitteratur. Denna bok vi ska ha nu fick vi reda på redan i början av den här kursen. I och för sig hade det varit för tidigt att låna den då. Och nu är de få exemplaren utlånade så jag är tvingad till att köpa den =( Den fanns tydligen inte på Universum så då måste jag ner till stan och kolla på Åkerbloms, fyy så drygt! Hoppas bara på att jag kan sälja den sen när vi är klar med den ;P
Kanske jag borde kolla igenom tentan nu och sedan skicka in? Orkar inte bry mig mer nu.


Torsdag

Om 8 timmar ska hemtentan vara inne. Och jag har väl missförstått hela skiten så jag kommer väl få göra om allting. Eller så får jag inte fortsätta utbildningen då dom ser att jag inte fattat grejjen, haha. Uscha. Jag ger mig den på att jag valt att göra på helt fel sätt än det jag tänkte på först. Var som osäker och då blev det som det blev.
Är så sur.

Förresten, what's the deal med alla bränder här? Förs brann det i ett soprum på stipendiegränd tydligen, och sedan brann det här bredvid. Vem fan är det som tycker att det är så kul att anlägga bränder??! För det måste de ju vara. Läste i VK att det skulle göras tekniska undersökningar för att det är väldigt misstänkt att det brinner på två ställen så pass nära och så kort tid emellan. Och dte behöver man inte vara polis för att tycka att det är konstigt.

Hmm jag tror jag ska komma på något annat ord eller liknande istället för att skriva "DET" då jag alltid trycker fel så det blir "DTE". Hm, om jag mitt i mina meningar skriver "...", tre punkter alltså, då förstår ni vilket ord jag menar va? För jag blir fan tokig på det där nedrans ordet som ALLTID blir fel! Hehe jag lär väl glömma bort det där men, kna ju va värt ett försök iaf..

Vaken

Nu brinner det i sophuset här bredvid igen. Jag vaknade av flera smällar här utanför och fattade inte vad det var förrän jag tittade ut genom fönstret. Men det är nog släckt nu. Dom vet ju vad dom gör, brandmännen.. Det händer för mycket här omkring nu ;s

Jojjomensan!

Ååh vad det känns skönt i kroppen nu efter springturen.
Och förstå vad duktig jag var som orkade springa heeela vägen denna gång :P
Nästa gång ska jag nog springa tvärsom igen för att se om jag orkar hela den vägen också.
Det gjorde jag inte sist så.
Hörde att det typ är sommar hemma, så där skulle jag verkligen vilja vara nu!


Det var det

Nu har jag varit riktigt duktig ska ni veta. Är lite stolt över mig själv faktiskt :)
Önskar bara att det hade gått lika bra med hemtentan :( Usch jag har så mycket kvar att skriva, och det är bara ett dygn kvar nu ju.
Håller på att få psykbryt över mitt felskrivande också, kommer åt fel tangenter hela tiden så det blir jätteknasiga ord, så fruktansvärt störande, grrr..
Nej nu ska jag nog göra lite situps och sedan hoppan in i duschen.'


Memories

What could I do to change your mind?
I know its through my way of life
I feel the rage when I sleep
Why does it have to be a mystery?
I live my life as I drink the wine
Much to fast, it can never dies
I stand alone as if I'm cursed
How can I erase you memories?

I can hear myself screaming, and it's all of frustration
Why can´t I erase your memories?
I don´t like what I found here, and it´s only beginning
Why can't I erase your memories?




Jag har nog hur mycket fel som helst i texten, har inte hittat den nånstans och som vanligt i låtar så är det typ omöjligt att höra vad som sjungs på vissa ställen.
Bra låt iallafall.

Nu kom solen fram också.
Känns ju jättekul att tvingas sitta inne då.
Eller inte alls.

Sitter här och stirrar

Blä jag får ingenting gjort nu. Min plan på att skriva 4-5 sidor idag ser ut att gå om intet ganska rejält. Vad kan det ha blivit idag tro, 2 sidor? Ja nåt sånt. Inte på långa vägar bra. Har den värsta frågan kvar, den är på 6 poäng och då förväntar dom sig väl att man ska skriva ohyggligt många sidor. Jag undrar hur många sidor mina kursare har fått ihop. fast jag vill nog inget veta för då lär jag bara få ångest. Jag är iallafall bara inne på min 10:de sida.
Drömde nåtning mindre skoj inatt. Det var en sån där dröm som jag drömt många gånger, iallafall liknade den dem men det var andra personer inblandade. Hjärnan kan vara väldigt lustig ibland, jag förstår verkligen inte varför jag drömmer sånt där.
Och nu är det för sent för att köpa träningskort. jag är ju bra dum som inte skaffat det tidigare. Nu kommer dte inte bli förrän i oktober nån gång och det blir inte helårskort, det skulle jag förlora massor på, såvida jag inte får göra praktik i Umeå.
Neeeej jag vill inge mer nu! Vill ha helg! Vill ha sommarlov!

Gomorron!

Jag sov alldeles för länge. Klockan var strax över 8 då jag klev upp. Men såå skönt det var att sova lite längre, det behövde verkligen.
Vädret är skit rent ut sagt så idag vill man nog inte gå ut på någon promenad. Jag håller iallafall tummarna för att det ska bli bättre väder under dagen.
Ja har precis satt mgi ner för att skriva, men det har väl inte blivit mer än någon rad än så länge. Mitt mål är iallafall att skriva 4-5 sidor idag, haha, får väl se hur det går med den saken.
Fick precis massa hemlängtan. Vill ha sol och varmt, gå den där mysiga stigen inne i skogen som leder fram till Kapellmala, där vill jag ligga och sola hela dagen. Totally underbart! Och så vill jag kramas å gosas med mina små gossar, saknar dom så mycket..

Nu ska jag återgår till min käre Alvar..

Ciao


Totally worthless

Ibland uppdateras bloggen för jäääävla segt. Så ibland måste man nästan skriva ett till inlägg för att det man skrev innan ska synas. Det brukar faktiskt funka.
Detta är alltså ett sånt inlägg. Totally worthless.
Hej då..

Detta får duga

Hade hellre lagt in en bild men då det inte fungerar att print-screena på min dator (gick inte heller att spara bilden från webplatsen) så då får länken duga, för dne som är intresserad alltså. Ni andra behöver ju inte kolla..'

https://www.ginatricot.com/se/#/product/26015057 

Den ska nog bli en försenad födelsedagspresent till mig själv tror jag ;P

Jag är inne i en "svacka"

Idag har jag promenerat ganska mycket. Först blev dte till nydala och nydalasjön (alltså, en bit in på den korta rundan där, lilla nydalasjön kan man väl säga). Sen när jag kom hem gick jag iväg till medicinska biblioteket för att låna lite böcker. Har inte öppnat dom än, det är för rörigt i huvudet just nu men min tanke är att få med åtminstone någon av dem i tentan.
Känner mig lite för negativ just nu. Och det mesta bottnar i att mitt jävla "problem" nu kommit tillbaka. Jag blir så arg över det, kan inte slappna av. Vill inte tänka så negativt hela tiden då det förstör så mycket. Jag vill vara glad och lycklig, jag borde faktiskt vara det nu, men denna "lilla" detalj gör det nästan omöjligt. jJag mår dåligt över det. Till hösten måste jag göra nåt åt det, om det går. Kan iallafall försöka.

Happ, å här sitter jag och gör allt annat än plugga förstås. Lyssnar på musik mest och kollar runt på nätet. När saker och ting inte flyter på så orkar jag inte koncentrera mig på det som har med plugg att göra. Jag har rört ihop det som bara den vettni ;)

Jag vill ha 249 kronor att lägga på ett linne som finns på rut m fl. Ett linne som är gult, och somrigt. Vill ha! ;P


Ööh..

Jag skulle skriva nånting speciellt här men det försvann snabbt ur skallen, så typiskt!

Happ.
Då gör jag allt annat än pluggar dåra.
Haha, undre ortos-veckan hade vi en föreläsare som efter nästan vareeenda mening sa "dåra", alltså det var sjukt kul. Jag var nog inte ensam om att tycka det ;P Lät väldigt kul kan jag meddela er.

Snart ska jag möta upp Anneli vid Nydala för vi ska promenera en stund. Fint väder ute idag. Senare ska jag också promenera med Nicklas..

Alltså det händer jättemycket konstiga saker här nu för tiden. imorse när jag kom hit såg jag att på en dörr här i korridoren stod det "grattis" sprayat med svart färg samt en måne och en stjärna. Nedanför på golvet stod det "Be din sista bön i Mecca". Vi fattade nada så knackade på hos han som bodde där. Han hade inte märkt nåt men han fyllde tydligen år idag. Då kanske man kan förstå varför dte stod grattis på dörren men varför klottra sådär? Det kommer ju aldrig gå att få bort, eller? Och det där på golvet, det låter ju som nåt slags hot. Jag fattar ingenting..

En fundering

forever21 har typ tagit fram en kollektion för "stora" kvinnor. Jag kollade precis in kläderna där. Det jag inte fattar är varför storväxta ska ha kläder som ser helt annorlunda ut. Tänk om någon vill ha en viss klänning eller linne eller vad det nu kan vara som finns i de "smalas" kollektion? Nähä då är de förvisade till en helt annan kollektion. Varför inte bara göra alla kläder i salla storlekar?
Sjukt snygga kläder dte finns där iallafall, som man bara kan drömma om. Jag är ute efter nån blommig tunika/klänning och har hittat många fina där men de kan man bara drömma om, som sagt.
Nu ska jag gå..


Inget intressant

Gjorde min favoritmat till middag, nämligen quorngryta. Det blev en lite nyttigare middag eftersom jag enbart käkade gryta, sallad och tomat. Annars brukar jag ha ris till men tänkte att nu ska jag minsann vara liiite nyttigare :P

1 paket quornbitar, 1 förp milda mini mat (4 %), ca 2 dl vatten, lite soja, 1 buljongtärning - krydda brukar jag göra med lite timjan, persillade, chilipulver, paprikapulver & svartpeppar. Sådär, då vet ni hur man gör mitt favvokäk ;P

Det ser för jävligt ut i mitt lilla kök men må så vara.
Jag ska minsann ut på en promenad istället för att diska, sådeså! Disken får väl vänta på bättre tider eller nåt, I don't care.


Jag säger bara ett ord:

Fan!

Jahapp

Vars är kompetensen nånstans?! Hallå, jag efterlyser kompetensen, vars finns du någonstans??

Blä vad detta går dåligt. Kan säga som så att jag hoppas att man enbart måste komplettera om man inte blir godkänd på tentan, inte att man får ett nytt fall och måste svara på alla frågor igen. Det skulle inte suga lite.
Jag måste nog gå till affärn en sväng, undre tiden ajg går måste jag fundera ut något som jag kan käka till lunch. Idag tror jag faktiskt att det får bli ett "billigt" alternativ - nudelsoppa med min egengjorda kryddblandning. Onyttigt men ack så gott. Hoppas man hinner med en promenad ikväll..


Måndag

Blää vilken svår hemtenta! Hur i hela friden jag ska klara av detta vet jag inte.
Jag är trött utav bara fan, håller på att tvätta vilket är grymt jobbigt. Hungrig är jag också men ajg har inte direkt nånting att äta till frukost. Stress stress stress är allt jag känner just nu.
Positiva klubben här vettni.
Nej nu drar jag ner till tvättstugan för en stund, tjing!

Music

Shadows - Renegade five

Save my soul - Renegade five

Darkest age - Renegade five


Jahapp, ska man börja bli rädd för att bo här nu?
Tydligen har det även brunnit på en anslagstavla i trapphuset här.
Alldeles utanför mitt rum.
What the hell is going on here?!

När tusan brann det här??!

När jag gick ut såg jag att sophuset såg väldigt kosntigt ut. Dörren stod öppen och den stora porten var borta. En soptunna var helt trasig och sopor låg utspridda där inne. Det tog ett tag innan jag fattade att det hade brunnit där. det var ju alldeles svart där, ena väggen på utsidan var svart också. Det jag inte fattar är hur jag kunnat undgå att märka att dte brunnit där, jag menar, sophuste ligger ju bara några meter härifrån, alldeles utanför vårat hus.
Och varför har man inte fått veta att det brunnit några meter från ens rum?? Varför har ingen gett den informationen? Man vill ju gärna veta ifall branden skulle sprida sig för det vet man ju aldrig. I och för sig är ju detta ett tegelhus men ändå. Undrar när det brann. Jag har som sagt inte märkt nånting. För någon kväll sedan, kanske det var i fredags kväll, så kom "flög" det rök förbi mitt fönster men det var inget jag tänkte så mycket på, trodde väl att det var någon som grillade bara. Kan ju ha varit sophuset som brann då.
Nu är det inte så att jag bryr mig särskilt mycket om sophuset men jag tycker att det är läskigt med bränder, speciellt när det är så nära en själv..
Klockan är halv 10 och jag har hunnit vara ute och joggat. Sprang nån kilometer, mot carlshem. Nerför backarna mot strömpilen, förbi statoil, uppför den där dryga backen nedanför hyreshusen och uppför den korta men jobbiga backen bredvid dagiset. Där satte min kropp stopp för joggingturen. Därifrån gick jag. Hade tanken i huvudet att jag åtminstone skulle springa fram till skridskoslipningsskylten men nä, det orkade jag alltså inte. Får bli mitt mål i den närmsta framtiden att klara av att springa dit ;P Nu borde jag nog stretcha lite, kanske göra lite situps först och sedan hoppa in i duschen.
Idag blir det paj till middag och den ska minsann bli godare än den blev sist, sådeså!
Och idag ska jag nog möblera om. Känner ett stort behov av förändring här inne. Kanske kan köpa lite fler växter också. Kom på precis att jag inte behöver ta hem mina växter över sommaren då syrran kommer vara här, skitbra! Då kan hon ta hand om dem =) Perfekt..

Usch sån ångest, söndag.. Blää.. Fast det är nog lite blandade känslor kring det..


Tänk om..

Suck, tänk om man vore gjord av pengar...



Söndag

Morn morn! Gaah så svårt det är att börja ett inlägg på ett bra sätt! Man börjar skriva och raderar om och om igen. Blir aldrig nöjd. Men då får väl detta duga, haha.
En trist söndag är det, precis som vanligt. Det bor en känsla i mig om att jag borde utnyttja min tid på något sätt idag, göra massor med saker då jag liksom kan. En sista ledig dag innan hemtentan. Uuh det kommer bli tufft! :S
Ska väl försöka ge mig ut på en liten jogging-tur om en stund..
Have a nice day!

Ciao

Nu är det sovdags

Imorn ska jag minsann kliva upp i tid och ta en springtur, samma sväng som jag gick igår tror jag. Jag är jättehungrig nu, är grymt sugen på Quorngryta haha. Nä sova var det ja, ska bara se klart på ett avsnittet av Full Frys.. Godnatt

Less/förbannad/arg/ledsen

Varför kan jag aldrig få se normal ut?

Har roat mig i några timmar nu med att lyssna på diverse musik.
Först har det varit Renegade Five som spelats på hög volym här, sen har det varit en blandad kompott med Ace of Base, Sonja Aldén, Takida och Martin Stenmarck.
Nu har jag ingen aning om vad jag ska lyssna på. Behöver tips.
Gärna rock-musik.. Tips??

Varning för "Vill ha"-inlägg!

Nu ska ni få se vad jag vill ha denna gång:

   

Såå fina.. Speciellt den längst till vänster..

Den nedan skulle vara snygg om den varit hälften så kort :P



Jordgubbsglass

Jag har gjort glass av turkisk yoghurt, ägg, fruktsocker och jordgubbar. Ska bli spännande att prova, om det blev gott eller totalt oätligt. Någon som vill smaka? ;p
På senare tid har jag börjat laga mer mat och jag tycker även om att tex baka, sånt som man inte brukar göra så ofta. Jag skulle ju vilja göra det mer men vad är det för mening med att baka till sig själv bara? Kanske man borde lära sig att baka något som är "nyttigt" så att folk vill äta :p Nåja, om typ 3 timmar ska glassen gå att smaka men då är det ju rätt sent så det får bli imorn istället..

Tjing tjngeling

Hemkommen från stan

Jag traskade till stan idag, bara för att få röra på mig lite. Varmt var det *puuh*
Gock omkring och kollade lite på H&M och ginatricot, köpte nada! Det blev inte ens något köpt för presentkortet, så jag har de 200 kronorna kvar. Ska nog vänta med att sätta sprätt på det tills jag hittar något som jag verkligen vill ha.
Sen fikade jag och syrran på Wayne's, och sen åkte vi hem.
Träffade My när vi klev av bussen, inte tusan hade jag sett henne på bussen. Fcik erbjudande om att följa med och festa ikväll och visst hade det varit kul men jag känner mig lite krasslig, är skiittrött, det känns som att det är en förkylning på g.. Hoppas inte..

Summerlove - Goleo  En riktigt härlig låt..

Just relaxing

Lyssnar på No stress, helt underbart avslappnande musik. Så här sitter jag och "slappnar av" haha.

Fick ett presentkort på H&M av Fia som sen födelsedagspresent, det tackar jag ödmjukast för!
Så när jag drar till stan tänker jag bara ta med mig presentkortet så jag inte bryter köp-stoppet som jag coh syster har denna månad. Men skit också, kom ju på att jag måste ha pengar med för att jag måste handla mat! Huuh, det blir en verklig utmaning detta då. Ska nog inte gå in på ginatricot, för tänk om de har satt ner priserna på jeanstights? Men vet ni, jag har ett bra knep för att kunna låta bli, nämligen det att dessa byxor inte håller särskilt bra och är alltså inte värda att köpas egentligen. Inte av sådana som mig iallafall :P Mina ljusa och dyra jeans-tights har börjat slitas upp i sömmarna "mellan benen", haha! Nästa månad ska jag kanske unna mig ett par riktiga jeans istället. Förresten så kanske det blir till hösten istället..

Lördag

Godmorgon!
Men det är väl snarare god förmiddag eller nåt, jag sov lite för länge idag ;P Drömde massa mysko också, någonting om att vi skulle samla påsar :S haha, helt weird, jag vet.
Idag är det ingen sol :( Tråkigt ju, jag vill sitta ute idag ju.. Kanske drar ner till stan en sväng idag, kollar runt lite och kanske fikar med syrran efter att hon slutat.
Tanken var att idag skulle det bli fest här. Men det blev inte som jag tänkt mig direkt.. Det hade varit kul att ha fest här igen men folk har annat för sig så, blir inget med det..

Gaah, varför ska jag alltid vara en reserv-vän? Jag har nog aldrig kommit i första hand för någon, det har endast varit när andra vänner inte funnits till hands. I guess that´s just my "lott" in life..

Min favoritlåt i årets Eurovison Song Contest är Finlands bidrag, Lose control - Waldo´s people. Grymt bra låt, helt i min stil, lite e-type över den :P Igår kom jag på varför jag känner igen gruppens namn, det är dom som gjort U drive me crazy, den låten är med på Fucking Åmål soundtracket, så alla Fucking Åmål-fans borde veta vilken låt det är ;P




Just det ja, igår kväll skrattade jag så jag grät, seriöst så skrattade jag så jag nästan dog, haha! Faan vad jag fick ont i magen av allt skrattande, det känns fortfarande i magen. Ååh, baby är ju så rolig! Baby + vindruvor var en perfekt kombo, det var såååå himla kul! ;P Jga har nog aldrig skrattat så mycket någon gång tror jag, haha

Ciao

Lite trams

Jag blir lika full i skratt varje gång då jag besöker någon av dessa så kallade modebloggar. Alltså, fattar de inte hur fula deras poser är? Jag menar, böja sig fram, dra upp knät och sträcka fram armen mot foten, what?? Kan det inte räcka med att bara stå rakt och le in i kameran? Syns inte kläderna då eller vad? ;P Haha jag tycker det är så fult. Men men, dom får väl göra som dom vill.

Igår på seminariet kände jag mig ganska irriterad men jag la mig inte i diskussionen, satt där helt tyst. Jag tycker att det är jobbigt att diskussionerna ska bli så hetsiga, vissa gör allt för att visa att deras ståndpunkt är den enda rätta, och till och med "sätta dit" en lärare som har massor med års erfarenhet av bostadsanpassningar och sånt. Och typ göra allt för att visa att vissa har gjort helt dumma anpassningar, så att de inte vet hur de ska försvara sig. Jag kände hur irriterad jag blev och det är inte första gången. Jag tycker att alla har bra tankar om saker och ring, och alla grupper hade verkligen gjort sjukt bra ifrån sig!

Nu ska ajg gå och prova min baddräkt tror jag ;P

Det är för bedrövligt just nu

Är på dåligt humör. Och uttråkad till max!
Borde kanske gå och sätta mig ute i solen igen men det är ju inte så jättevarmt ute direkt så värst lockande känns det inte.
Tog en promenad förut, med stavarna. Gick mot carlshem, förbi statoil och sedan gick jag vanliga vägen hem igen. Tog en dusch sen när jag kom hem. Nu är jag jättetrött och som sagt på lite dålig humör och har ingenting alls att göra.. Eller jo det har jag visst det men orka..

Fredag

Hej allihop!
Det känns som söndag idag av nån anledning. Känner mig uttråkad, men att jag måste utnyttja min tid på nåt sätt och göra massa vettiga saker. Solen skiner ute så om en stund ska jag nog gå ut och sätta mig nedanför mitt fönster. Erika och jag gick till lekplatsen här förut och gungade lite, haha va länge sen det var jag satt på en gunga sist :P Det gick omkring två jättesöta katter där också, en av dom rullade sig i sanden och mådde gott, sen kom det fram en gråspräcklig kisse också som gick runt och rullade sig. Katterna har det skönt ute nu när det är så bra väder.
Har precis käkat pasta med egengjord pastasås gjord på mjölk, mjöl, lite smör, salt/peppar och sojatärningar. Väldigt gott blev det och otroligt mättande. Så nu har jag utökat min "mat-kunskapslista" lite grann :P

Ciao

RSS 2.0