Tisdag

Hoppas att vi lyckas få ut nånting av detta andra besök nu annars blir det jobbigt.

Haha jag klev upp en timme senare än vad jag skulle. Jag va för trött för att kliva upp helt enkelt.

Bjuder på några bilder på mig, fick för mig att
prova min gamla balklänning när jag var hemma i helgen ;P haha

 

Hav e nice day

Godnatt-blogg

Nu ska ajg försöka sova, hoppas att det går trots illamåendet och magen som gör ont.
Hoppas ni får sova gott!

Kramar från mig

Disco

Woohoo, jag blev sugen på fest med disco-tema. Det vore skitkul! Kan ingen dra ihop nån sån fest??
Då ingen kommer på mina fester kanske jag inte ska ordna det så :P
Aja, grym musik ju och sen klä ut sig i sån där disco-stil, det vore mycket skoj.

It ain't easy

Tänker på N som har beslutsångest big time. Jag hoppas verkligen att beslutet som tas kommer kännas 100 procent bra för honom..

Jäklar också. Jag råkade se att ginatricot har mörkblå jeansleggings. Fattar ni att jag vill ha såna? Oh yes! Jag älskar dessa byxor, har ju ett par ljusa och ett par svarta. Tyvärr köpte jag för stora så dom sitter inge bra. Om jag ändå haft pengarna till de där mörkblåa.. Men det har jag inte, måste ju spara nu på nåt vis om det ska bli någon resa av.. Men kan ju alltid önska mig i födelsedagspresent ;P Presentkort på ginatricot hade inte varit helt fel hehe. Åh..

Det är väldigt tomt och trist här. Man vänjer sig väldigt fort vid att ha någon nära..
 
För övrigt så önskar jag att jag hade några dvd-r-skivor här. De behövs verkligen eftersom minnet i datorn är typ fullt. Så några filmer behövs tas bort från den, alltså brännas till skiva. Kan ju som inte fixa nya filmer nu. Sista dagen imorn som man vågar ladda ner då..








Croatia

Diskuterar resa med Anna, just nu är vi väldigt inne på Kroatien.
Det verkar vara väldigt fint där. Vore verkligen häftigt att åka dit.
Jag har dock ingen aning om vad dte finns för ställen som man bara måste besöka när man är där.
Aja det visar sig väl. Nu gäller det bara att skrapa ihop minst 5000 så man kan åka dit...

Jaha..

Har egentligen inget speciellt att skriva just nu så det blir som det blir detta inlägg.
Dum som jag var öppnade jag fönstret för att vädra ut stekoset men då blev det ju svin-kallt här inne. Så här sitter jag och fryser. Var kallt i skolan också, hade jackan på mig typ hela dan.
Har suttit och skrattat massor idag, kan inte rå för det. Man kan ju inte göra annat när Glommers är i farten ;P
Apropå det så ska vi göra ytterligare ett besök hos vår klient imorgon då vi fick för lite info sist.
That's it for now..


Jäkla tenta!

En fråga handlade om nåt som inte fanns med i föreläsarens power points, hur fan hänger det ihop? Jag hade då aldrig hört talas om det som den frågan handlade om.. Usch, dåligt det gick igen :( Väntar på S nu, skriva rapport snart. Är inte taggad alls..

Lite snabbt

En något trist bild över hamnen hemma, från helgen som var.


Plugg går dåligt

Det har inte blivit mycket pluggande för min del, jag kan bara inte koncentrera mig!! Fan också, kommer inte klara omtentan så den kommer jag säkert ha hängande över mig. Det lustiga är att det egentligen inte är nåt svårt ämne det handlar om. Det beror som helt på vilka frågor det är, om examinatorerna är väldigt petiga eller kör på "lättare" information. haha. 
Är så himla trött! Vill bara krypa in i gosig famn och stanna där..

Måste hämta tvätt nu :(

Söndag

Hoppas ni alla mår bra!
Här är det bra förutom att jag är lite trött. Har haft den bästa helgen på mycket länge. Känner mig så glad just nu, undrar varför ;) Saknar dig..

Jag har fortfarande inte kommit nånvart vad gäller allt jag måste göra. Ska bara vila en stund till, sen så. Vet inte riktigt vad jag ska börja med. Pluggandet borde ju gå först men jag kan inte göra det förrän jag fått undan det värsta här..
Får se hur det går.. ;P

Lördag morgon

Det känns en aning mysko att åka härifrån idag, på en lördag. Hm, jaja.

Tog in två pojkar in på rummet imorse, Laban och Pelle. Gosh, va dom är söta! Pelle smet in när jag öppnade dörren och Laban ville in, det syntes på honom men han vågade som inte gå in så han fick jag lyfta in. Haha, man skulle kunna tro att dom vill in till mitt rum för att gosa med mig, men nej då. Dom vill ju tugga på allt, speciellt växterna med långa blad som står i mitt fönster, så det är därför dom vill in till mig. Dom blir helt tokiga när dom får tag i såna där blad, haha.
Laban var verkligen inte på nåt gos-humör men Pelle var jättego, han låg bredvid mig och tittade på mig med sina stora, gröna ögon :) älsklingar..

Kollade precis på träningsskor i en katalog, jag tror att jag ska våga mig på att beställa ett par fitness-skor, såna med stabilitet i sidorna, och hoppas på att dom passar bra så jag kan börja träna igen. Jag tänker då aldrig dra på mig dom där gamla utslitna skorna igen.
I samma veva tänker jag beställa 2 jättefina bäddset. Tänkte mig ett beige och ett mörkrosa, eller blått. Haha nu blir det jobbigt då beslutsångesten infinner sig ;P

Ha en bra dag hörni!

Sista för dagen

Jaha, fikat på söndag blev inställt. Aja lika bra de kanske, jag som måste plugga hela dagen då. Men de blir väl en annan gång istället.
Jag vill åka till östersund snart, vore väldigt roligt liksom. Natta, du och jag till östersund snart eller vad sägs? ;) haha.
Imorn ska jag se på film. Det är då inte ofta det händer att jag sätter mig ner och kollar på film så det ska minsann bli skoj ;)

Nu har jag inget mer att säga. Godnatt!

Bestämt mig

Åker kvart i tolv imorgon. Då kommer man ju lite tidigare till stan och så hinner jag göra lite saker som måste göras innan kvällen. Det är som alltid skönt att ha lite mer tid på sig..

Verkar som att jag får VFU-plats i Sundsvall även denna gång. Nu på ortoped/hand, hoppas på att dte blir skoj. Jag är gryyymt nervös! Men det går säkert bra. :)

Resa i sommar

Det måste bli av denna sommar!
Vi har så smått börjat fundera lite på det. Vars vi åker vet jag inte, får väl se vars det blir.
Det vore riktigt jävla kul att få se nåt helt nytt.
Men det kostar ju en del pengar tyvärr :(

En annan sak jag vill ha pengar till är en tatuering. Jag har ju velat ha en så länge. Åh, det måste också bli av nån gång. Till hösten kanske?

That's it for now..

Nytt id-kort tack

Haha jag måste fixa nytt id-kort nu, det går ut i maj. Och nog ska det bli skönt att få ta en ny bild, den jag har nu stämmer ju inte alls med hur jag ser ut nu. Haha på corona sist var vakten väldigt fundersam om det verkligen var jag på id-kortet, han höll i det en längre stund innan jag fick tillbaka det ;P jag ser nog inte ut som jag på kortet. Skulle vilja ha ny bild till körkortet också då jag har samma bild där som på id-kortet.
Och då kan jag väl fixa pass i samma veva som jag fixar det där kanske ;P

Hemma igen

Begravningen var väldigt fin. Det blev som sagt en hel del tårar, det är svårt att låta bli att gråta ju.
Väldigt vacker musik spelades.. Så nu har man tagit farväl av Nils.

Funderar över vilken tid jag ska åka hem imorgon, kvart i 12 eller kvart i 2. Kan inte bestämma mig, så bestäm åt mig någon, snälla??!

Vad irriterande det är..

När inläggen man skriver inte publiceras! *grrr*

Fredag

Om någon timme är det begravning. Det kommer säkert fällas en del tårar kan jag tänka mig.. Huua..

Jag måste skaffa mig joggingskor och börja springa ute nu när det börjar gå mot vår. Det är ju bra mycket skönare än inne i värmen på iksu, där det dessutom luktar väldigt illa :S uäck.. Frågan är bara vilka skor man ska ha, jag har ingen aning liksom vad som passar mig. Men en sak vet jag att såna där skor som är böjda uppåt vid framfoten verkligen inte fungerar för mig. Jag provade ett par såna på Stadium en gång och de var såå obekväma och det gjorde ont i fotknölarna på en gång. Suck.. Need some help..

Just det ja, inatt vaknade jag av ett mycket obehagligt ljud. Ni vet, sånt där som skär igenom ben och märg, man bara ryser av det. Ljudet som jag hörde kom från en räv. För den som inte hört en räv skrika kan jag tala om att det låter rktigt otäckt, det är inget som man vill höra direkt . Det lät som att räven var nästan alldeles utanför mitt fönster först sen hörde jag hur ljudet försvann längre och längre bort. Ja, så här är det att bo i skogen, man får både se och höra massa olika djur här :) Vi har haft grävlingar som sprungit omkring på gården, rådjur, rävar, ekorrar mm. och det tycker jag om :) Jag älskar ju djur och natur..
Först blev jag liiiivrädd för det där ljudet innan jag fattade vad det var för nåt ljud men de gick över sen.
Tilläggas kan att jag nästan frös ihjäl inatt, haha. Usch så kallt det var på mitt rum!
Haha apropå rävar så kommer jag aldrig glömma det pappa sa att han sett en tidig sommarmorgon. Han satt nere på friggebod-verandan och helt plötsligt hör han nåt skrik. Då kommer först en räv springandes ur skogen. Och efter räven kommer våran katt Mulle rusandes ur skogen, och springer efter räven! Haha, jag hade gett vad som helst för att se det. Det hör nog inte till vanligheterna att en katt jagar räv, haha. Men Mulle har alltid varit lite speciell, jag kommer ihåg då jag tittade ut genom fönstret en gång och såg Mulle sitta framför ett rådjur, det  såg ut som att Mulle skulle anfalla den, haha.

Stora citatboken

Denna bok har Fia införskaffats sig så vi kollade lite i den förut. Och ja, man börjar gapskratta på en gång! Citaten är grymt roliga, en sån här bok borde alla ha tillgång till så man kan bli på lite bättre humör om man är lite nere. Skulle jag tro iallafall ;)

Lite smakprov:

Klassikern: "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk" - Arne Hegerfors

"Stavhopparna är uppe på gastronomiska höjder" - Christer Ulfbåge

"Rättskipa har visats" - Christer Jonasson

"Det gäller att ha en känsla för feeling" - Göran Zachrisson

"Nu känner hon doften av guldsmak" - Fredrik Belfrage

"Det är skönt att få en puck i huvudet" - Mats Hallin

"Jag spelade 21 månader i sträck förra året" - Tommy Svensson

"Det finns en topptrio på 10-15 man som kan vinna" - Jan Boklöv

"Problemet med de svenska backarna är att de backar baklänges" - Curre Lundmark

"Då sa jag till domaren på ren svenska: Go home" - Christer Abrahamsson

Haha, detta var bara några av alla roliga citat.

Min favorit är ändå denna:

"Nu är råttet mågat alltså" - Per Ledin

Haha.

Sad song

While the city is asleep med Emil Sigfridsson. Det är fortfarande en av mina favoritlåtar.
Det är en låt som känns lite sorgsen och det är faktiskt en låt som jag skulle lyssna på då jag är ledsen. Glömde de i listan förut. Iallafall så vill jag faktiskt lyssna på sorgliga låtar när jag är ledsen för då gråter jag ännu mer och det är liksom skönt att få gråta av sig riktigt ordentligt ibland..

Det är så grymt hemskt :(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4738822.ab

Finns inte ord som kan beskriva hur hemska människor kan vara. Sådana här människor borde inte få finnas.

Mina gubbar alltså..

Det första jag möttes av när jag kom hem var underbara kramar av Laban =) Min store sötnos kramade mitt ansikte, så jäkla go är han så det är inte sant.. Men för en stund sen var han hyper-busig och då bet han mig i armen då jag skulle flytta på honom från min väska ;P
Alla pojkarna är underbara som vanligt!!

Jag förstår inte vad det är med mig. Tänker tankar som jag inte får tänka. Det blir så himla lätt att jag går omkring ,med såna tankar och så mår jag dåligt av det, och jag får absolut inte tänka sådana tankar. Nu är det nog ingen som fattar vad jag menar men jag kommer inte skriva ner vad det är jag syftar på.. Detta var bara nåt som jag känner att jag behöver få ur mig. Men jag gissar att de här tankarna kommer finnas kvar tills dess att jag får bekräftelse..

Jag drömde inte om skulderblad och män som hatar kvinnor inatt. Däremot så drömde jag nåt väldigt otippat, om en som jag inte trodde att jag skulle drömma om. Men det var en ganska trevlig dröm måste jag säga ;p

Nu är det gjort

Patientbesöket gick rätt bra. Vi fick en trevlig patient så det var bra :)
Blev lite panikartat innan då någon av oss var lite tidsoptimistisk (inte jag då) ;P Haha, det slutade med att vi kom till stället prick 10 som vi hade sagt, jag trodde dock innan att vi skulle bli sena. Det var även tur att vi fick låna en gps-telefon så vi hittade dit utan problem :P Sen blir det rapportskrivning för hela slanten nästa vecka.
Slängde i mig lite mat nu för jag åt dålig frukost som vanligt. Drack inge kaffe och det kändes efter ett tag, haha. Tur att det finns att köpa på skolan ;)

Hmm, undrar vad tusan jag ska köpa för det där erbjudandet på body shop. Jag skaffade medlemskort och då får man ett erbjudande om att välja 3 produkter och betala för 2. Verkligen bra erbjudande. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska köpa. Det jag funderar på  är en foundation eller puder, plus en parfym som jag älskar. Den tredje produkten vet jag inte än ;P

Nu måste jag göra mig i ordning för att gå. Bussen går kvart i två så jag har inte så jättemycket tid på mig.
Egentligen hade jag hellre varit kvar här, det är rätt jobbigt att åka hem.

Jaja, ha en fin dag alla ni!


Nej nej nej

12 minusgrader :(

Vad jag längtar tills det ser ut såhär:


(min bild)

Jag är grymt nervös då jag inte är ett dugg förberedd. Haha!

Snabb-blogg

Ett kort litet inlägg hade jag tänkt slänga in här innan jag lägger mig.
Filmen var ialalfall otroligt bra, riktigt hemsk men lite smårolig på vissa ställen också.
Roligt sällskap hade man som vanligt :)
Jag har ställt till så jag har Lovegame i huvudet hela tiden. Då kommer jag snart bli less den också. Vad ska man isåfall lyssna på? Haha ;P Ja just nu lyssnar jag mest på lady gaga hah!
Nej nu ska jag se till att komma i säng nån gång! Och inatt kommer jag drömma en blandning mellan hur man ska placera skulderblad och om hemska män som hatar kvinnor..

Hoppas ni alla sover gott nu..


Fel fel fel

Skrev hur mycket fel som helst i senaste inlägget bara så ni vet ;P

Tänk om allt vore som det var förr...


En lista

Lovar du att vara ärlig? Japp

Du heter: Anna Frida Kristina

Smeknamn:  Frida

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Jag brukar inte lyssna på någon annan musik än vanligt då

Beroende av: Varför jag inte kommer på något endaste jag är beroende va nu är ett mysterium :S

Vad tror folk om dig?: Att jag är klantig och snurrig i bollen men att jag är snäll kanske? Nej jag vet inte!

Stämmer det?: Jaa min klantighet är en del av mig ;P Och snäll försöker jag alltid vara

Vad får du oftast komplimanger för?: Inget speciellt faktiskt
Vad säger du för att imponera på någon?: Det är inget som jag brukar försöka med

Hur imponerar man på dig?: Hmm, svårt.. Får återkomma med det..

Brukar du skratta för dig själv?: Åh guud ja! Speciellt när jag sitter vid datorn ;P

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Snyggt ;P Då hänger jag med ;P" :P

Var bor du?: Ålidhem, Umeå

Trivs du där?: Området är okej men inte mitt rum

Äger du några converse: Nej

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit

Brukar du bli för full? Inte nu för tiden

Vad har du för mobil operatör: Halebop Vänner

Är du allergisk mot något: Näe inte vad jag kan komma på nu

Har du haft sex idag: Nej ;/
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Vem ringde du senast?: Syrran

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det minns jag inte haha

Antal timmar sömn inatt: Hmm, 6-7 timmar kanske?

Sov du ensam: Ja som vanligt

Brukar du komma i tid: Jag har alltid varit en tidspessimist utan dess like men det har blivit bättre nu. Men jag kommer oftast i tid, hatar att vara sen till möten och så..

När mår du bra: Det händer aldrig

När blev du fotad senast: I lördags på sittningen

Hur känner du dig nu: Ganska glad

Vanligaste färg på dina kläder: Min garderob går i alla världens fäger tror jag men det mesta är nog ändå svart ;P
Vad tycker du om fötter: Gillar inte fötter, varken andras eller mina egna. De är praktiskt utformade men hemskt fula ;P haha

Vad saknar du: Att vara kär :(

Hade du en bra kväll igår: Nja, som vanligt.

Favorit dryck på morgonen: Kaffe och juice

Rakar du benen: Ja (Venus Embrace är kanon, va bara tvungen att flika in det ;P )

När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 23

Är du blyg?: Ja fy fan :S

Sysslar du med någon idrott: Tyvärr inte men skulle vilja. Typ hockey..

Vill du hellre ha mail än brev: Jag föredrar mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte besvarad kärlek vid första ögonkastet iallafall ;P

Har du spytt offentligt: Nej det har jag inte gjort

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Hmm...

Är du nöjd med ditt liv: Nej inte ett dugg!

Är du bortskämd: Ja det är jag nog.. Man har det alltför bra men klagar för mycket..

Vad gör du i morgon: är på patientbesök, kanske börjar skriva rapport och sen är jag hemma framåt kvällen

Vad är det värsta du vet?: Djurplågeri så klart!! Och "översittare"

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Alldeles för mkt :S

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Vet inte

Vad längtar du till?: Sommaren. För då är jag hemma i ca 3 månader. Sol, värme, bad och jobb! :)

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag känner ingen sån tillit till någon men det finns några som jag anser står mig närmre än andra iallafall

Vad använder du för shampoo?: Body Shops Nettle oil (minns inte just nu vad den heter ritkigt)

Vad är det finaste du fått?: Våra katter.. och lille nallen Johan

En speciell dag du minns: Jag hade fel om datumet sist, trodde aldrig att jag skulle glömma det men minns inte exakta datumet. Men iaf, den dagen då jag träffade J för första gången. En mycket speciell dag var det. Hade massor med fjärilar i magen ;P

Hur gammal är du: Alldeles snart 23 år :)

Tycker du om någon just nu: Jag tycker om många :)

Du samlar på: Ingenting

Gröna eller röda äppeln: Röd-gula just nu :P

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma brukar jag ringa när jag är väldigt ledsen

Gillar du golf: Inte så värst faktiskt. Men skulle ändå vilja lära mig spela :)

Vilken tid gick du upp idag: 06.50

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja vart skulle jag annars ha sovit liksom, haha

Har du strumpor på dig nu: Nej

Är det okej att gråta: Jaaa!

När grät du senast: Det var nog inte så länge sen, minns bara inte när

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skänka pengar till behövande djurhem och sedan skaffa bättre boende än de jag har nu

Bär du glasögon eller linser: Jag borde ha glasögon eftersom jag faktiskt är närsynt och ser ganska dåligt..

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej verkligen inte.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Allra helst vid halv 9-9

Har du piercing: Nej men vill ha i öronen

Vill du gifta dig: Det tror jag nog

Vill du ha barn: Åh, ja!

Solar du ofta: På sommaren ja

Är du bra på att laga mat: I wish I was :(

Är du flygrädd: Har aldrig flugit så jag vet inte

Hur vig är du: Stel som en pinne ;P

Är du musikalisk?: Inte nu för tiden. Men jag kunde spela lite piano när jag var mindre men kunde aldrig läsa noter. Spelade "fritt" om man säger så.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerryäs Cookie Dough eller half baked.. Och stracciatella

Tror du på ett liv efter döden: Jag tror på nåt, vet bara inte vad riktigt

Tycker du om sushi: jag är ju vegetarian så.. Bryr mig inte om denna fråga

Vad äter du helst när du ser på film: Jag ser aldrig på film. Men om jag gör det så blir dte kanske nån macka och mjökl. Eller popcorn:P

Bor dina föräldrar tillsammans: Yes

Har du tandläkarskräck: Brukar vara lite nervös men det är inte så fasligt

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Inget av de :S

Vilken ögonfärg har du: Blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja det har jag..
Biter du på naglarna: Inte nu

Röker du: Aldrig!

Hur ofta tränar/motionerar du: Borde träna på gym men vill inte träna själv :/

Senaste låt du hörde: Lovegame med Lady gaga


Onsdag

Fanken vad det var jobbigt att kliva upp idag. Jag ville ju ligga kvar och gosa täcke och kudde, inte kliva upp i ett svinkallt rum. Det hade nog varit lättare att kliva upp ur sängen om det hade varit varmt här inne för en gångs skull ;P

Snacka om att diskberget är stort på diskbänken! Huua, måste ta mig an det snart, såå tråkigt :(
Ska försöka hitta en ledig tvättmaskin också. Köpte nytt sköljmedel idag, mango & citrus. Den brukar mamma ha hemma så den lukten förknippar jag med hemma och då får jag väl hemlängtan när mina kläder kommer dofta så. Men spela roll, ska ju ändå hem imorn så. Då får jag ju gosa med "små-pluttarna" också.
Haha jag är så seg på att komma igång med det jag ska göra, fattar inte varför det ska vara så svårt! När man väl har gjort det man ska göra, ja då kan man ju sitta ned och sega på haha.


Oj då

Det blev hela kvällen vid datorn, jag förstod ju det, haha! Och så sitter jag helkonstigt så jag får ont i den förbannade högra trapeziusen.
Imorn blir det bio med trevligt sällskap, det ska bli roligt :)
Och nu måste jag sova..

Godnatt

Kväll

Jag fryser ihjäl just nu, usch va kallt det är här! Jag hatar hatar att frysa!  Blir väl att ta en extra filt i sängen inatt så jag håller värmen.  När man inte har nåt annat som kan värma ;P mohaha!
Ska nog lyssna på lovegame igen.
Mitt hår har trasslat ihop sig i nacken :( hatar när det blir så. Aja, får väl tvätta håret imorgon bitti så lossnar det förhoppningsvis tillslut.
Förresten så råkade det bli lite shopping på stan idag. Köpte 2 bh:ar men då skyller jag på att det är nånting behövligt ;P så då får man shoppa. Haha! Nä jag ska sluta tänka sådär dumt.
Haha ni skulle sett mina händer efter promenaden, de såg helt sjuka ut! :S haha, tur det gick över..

Och varför blir texten så liten igen???? :S


Tisdag

Okej, det känns väl bra att ha dator nu igen. Men den är segare än segast och jag har inte särskilt långt tålamod haha. Äh skit samma, ska vara glad att den funkar och att jag slapp betala ;P haha!
Trevligt sällskap hade jag dit också, hur bra som helst :) Tack för ännu en härlig promenad! ;)

Jag borde kanske äta nånting. Alltså fy på mig, jag har börjat slarva otroligt med maten. Rättare sagt, jag äter typ ingenting nu för tiden :S Det är inte alls bra. Jag måste få igång motivationen till att vilja laga mat. Hehe får vara lite arbetsterapeut åt mig själv antar jag ;P


Titta vilken vacker utsikt man har från skolan :P





Ciderhouse rules

Det måste vara en av mina favoritfilmer. Jättebra film. Och jag älskar musiken till den filmen, speciellt "titel-låten" eller vad man kallar den. Underbar att lyssna på. Jag blir lite tårögd av den, vet som inte riktigt varför.
Förstå att jag är sur över att den skivan gick sönder så jag kan inte filmen :( jäkla skit..

En tanke flög förbi

Jag vet inte varför jag tar upp detta men i brist på annat att skriva så..
Jo, jag började tänka på Brad Pitt nyss av nån anledning, vet inte varsifrån det kom. Men iallafall, jag tror att jag kanske är den enda tjejen som inte tycker att han är särskilt snygg. Och så är det, jag tycker inte att han är speciell på nåt sätt, jag har alltid tyckt att han är ful haha! Medans alla andra tycker att han är grymt sexig.
En som jag däremot alltid tyckt varit sexig är Bruce Willis. Det är nog inget som jag nämnt för nån tror jag, men så är det. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som gjort att jag tycker han är sexig, det bara är så. Eller, han är så manlig på nåt vis, haha! I Femte elementet var han sjukt snygg tycker jag ;P my god..

Haha det var det de. Nåt som ni nog inte visste om mig ;P

Imorn kanske eventuellt

Imorgon hämtar jag väl datorn då det inte blev av idag, slutade sent så. Och jag orkar faktiskt inte gå till strömpilen idag ;P
Den här dagen var seg. På förmiddan var vi på MB och hade informationssökning. Det är så trist så ajg vet inte vad. Man tycker att man hänger med när de visar hur man ska söka i databaserna men när man väl ska söka sjäölv så är man totalt lost. Då har allting försvunnit ur huvudet som de nyss sagt. Haha jag undrar jag hur det ska gå för mig med C-uppsatsen :P hahaha! Det kommer gå käpprätt åt fanders! Positiva klubben här.
För övrigt är jag jävligt irriterad idag på vissa saker men det är inget jag tänker ta upp här iallafall.
På torsdag åker jag hem, för på fredag ska jag på begravning, känns ju inte så kul direkt :( Men kanske man träffar på gamla klasskamrater där då, var väldigt länge sedan jag träffade de flesta av dem.

Åh nej, nu måste jag sätta mig och plugga :( vill inte vill inte! Men måste måste!

Dags att kliva upp

Usch jag vill inte :( Nåja. Fick nyss ett sms om att min dator finns att hämta ut nu. Undrar hur mycket jag ska betala nu då, hmm.. Förresten, har glömt säga att promenaden igår var mycket trevlig =) det gör jag gärna om. Nu måste jag kliva upp, suck..

Hahaha!

Jag skrattar så jag dör! Jag såg precis att jag blivit taggad i en bild på facebook som togs igår. På himla hemskt, är alldeles knallröd i ansiktet och axeln. Ser helt sjukt ut ;p haha. Jag blir aldrig bra på kort :( taggen kommer åka fortare än kvickt!

Barndomsvän

Blev riktigt paff då jag gick in på helgon och såg att en gammal kompis skrivit till mig där. Gud, det är sååå länge sen man snackade med han sist. Kul måste jag säga att han hörde av sig. Man kan ju alltid hoppas han kommer upp i sommar så man får träffa han, det är som sagt länge sen.. =)

Söndag

Kom på att jag inte bloggat nåt idag, msåte vara hemskt tråkigt för er läsare ;P
Haha´skämt å sido.
Fy fan va ont jag har under fötterna nu, det känns som att dom är rejält svullna. Jag måste verkligen skaffa mig riktiga skor nu.
Den här dagen har gått så sjukt snabbt tyvärr, jag vill inte ha måndag igen :( Hatar måndagar.
Aja, man borde väl tänka positivt istället. Man har nåt att göra iallafall då man är på skolan.
Och jag har iknte kommit igång med läsandet heller, gissar att jag inte lär komma igång alls med det ;P haha.
Jag tänkte baka istället. Blåbärspaj blir det. Och nu tror jag att jag köpt för mycket ägg så då måste jag komma på nåt annat att baka också ;P

En bild på mig från i fredags.
Bild lånad av Natalie..


Snart sittning

Nu är jag hos Natta, förbereder oss inför sittningen.Känslan inför kvällen är bra, eftersom jag mår relativt bra nu =)
Så himla skönt. Men trött är jag. Ont i fötterna kommer jag få igen eftersom jag tog "fotmördarskorna" ;P Haha. Jaja nog för nu.

Lördag

Usch, bakis ;/ Undrar hur det ska gå för mig på sittningen, haha. Äh, bara jag får i mig mat och dricker mycket vattenh så kanske det blir bättre, förhoppningsvis.¨
Jag hade iallafall rätt kul igår. Det var jag, Natta och Anneli, vi var först i stora rummet här men det var som onödigt så vi förflyttade oss in till mitt rum istället och kollade på let's dance. Sen lyssnade vi på musik och dansade och sjöng, haha. Tyvärr hittade jag inga av låtarna som vi ville höra trots att jag vet att jag har dem på nån skiva, visste bara inte på vilken och jag har mängder med brända skivor. Orkade inte leta igenom alla.
Vi hade ju tänkt gå på origo men där var det helt dött så vi gick till corona istället. Typ inge folk där heller. Tyvärr så var det skitdålig livemusik, två personer som rappade, verkligen hur dåligt som helst och det gick inte att dansa till heller.
Jag m,åste säga att jag verkar ha nåt problem alltså. Jag har en grej för att spilla verkar det som, haha. På skolan spiller jag typ alltid kaffe, igår råkade jag välta en aqua tini på mitt golv, sen rann det över när jag drack en sån på dansgolvet också. Haha, spillde även vatten över mig själv då jag kom hem inatt. Usch jag är så klantig.
Det togs en hel del bilder igår och det ska bli jäkligt kul att få se dom sen. Jag hade visst "porrblick" på många bilder. Haha tänk när det hamnar på facebook, hemska tanke ;P men äh, det får man väl bjuda på, haha.
Nu måste jag försöka ta mig iväg till affären och sen hem och laga mat. Snart måste man ju göra sig i ordning igen ;S

Lite different

Ikväll kommer jag inte se ut som jag brukar göra när jag går ut. Svarta kläder och strumpbyxor brukar jag alltid ha på mig, men ikväll blir det, hör och häpna, en röd klänning med ljusa glänsande strumpbyxor på benen ;P haha.
De enda svarta kommer vara stövlarna, mina naglar och minijackan jag ska ha över. Håret kommer jag ha utsläppt som vanligt. Så, inga bilder kan jag visa men en bra beskrivning fick ni iallafall ;P kan ju hända att jag får tag i nån bild om någon annan tar en. Ah, ska fråga Natta om hon kan ta ett kort på mig, hon är ju trots allt bästa fotografen ;)

Godmorgon!

Vaknat med huvudvärk igen, som vanligt numera :( Ganska jobbigt. Men det går väl över förhoppningsvis. Ååh, jag orkar inte ha föreläsning idag. Vill mycket hellre vara hemma och sova. Men de går ju inte..
Har inte så mycket mer att säga just nu, blir väl mer uppdateringar under dagen.

Ha en bra dag allihop!

Natti

Ja nu är det väl dags att lägga sig snart..

Idag såg jag en som jobbar på H&M som hade en tum-ortos på sig, såna som vi just fått lära oss att göra. Då slog det mig att man faktiskt måste kunna göra dom bra för att de ska fungera bra för den som ska ha den. Vilken press alltså :S Nåja, jag var lite sugen på att fråga om hur det fungerade med den på, haha.. Men så kan man ju inte göra.
Jaja..

Inge mer att skriva nu..

Gonatt

Rubrik-skit

Gahh detta med rubriker alltså, såå svårt!

Idag städade jag upp lite i vår gemensamma lokal här i korridoren. Plockade bort rester av ballonger och annat kraff som låg här och där, sopade golvet och torkade av borden. Tyvärr ser stolarna för jävliga ut, man akn ju tycka bostaden kunde lägga lite pengar på nya stolar (dom ser uråldiga ut, väldigt ofräscha är dom). Sofforna är i princip nya så de är ganska fräscha än så länge. Det är 2 stycken 3-sitssoffor, gråa. Hmm, jag funderar på att möblera om lite där inne imorn så det blir en mer logisk placering mot bordet och så. Och så måste jag klura ut hur stereon fungerar där, haha.

Torsdag

Yes nu är det snart helg! Så jävla skönt.

Känner mig rätt konstig just nu, känner mig typ kraftlös och lite skakig i kroppen :S Jag har precis ätit så jag hoppas att det blir bättre nu.
Tänkte dra iväg till stan (igen) och göra mina ärenden jag har där så jag slipper göra det imorgon.
Jag måste hitta nånstans där man kan köpa axelband till klänning, annars kommer min klänning halka ner på lördag ;P jag kommer få dra upp den hela tiden utan axelband. Jobbigt jobbigt..
Det är ingen som har sagt att dom vill komma på fest imorn här. När man för en gångs skull drar ihop nåt, eftersom jag varit på så många fester nu tänkte jag mig att det är "min tur" nu. Men intresset verkar svalt som sagt. Hmm, ingen som vill komma förmodligen för att det är jag som ordnar det.. Jaja, i vilket fall som helst så blir det iallafall Natta och jag, det är tur det och kul som fan ska vi ha! ;D Vi har fixat massa chips, popcorn och godis nu så jäklar va fest det kommer bli :P haha!

Nä nu måste jag dra iväg. Uppdaterar mer senare..

Va fan?!!??

Jag har fortfarande inte fått in pengarna på kontot sedan jag lämnade tillbaka kjolen idag. jag skulle ha tagit pengarna i handen istället. Jävla skit! Jag är riktigt arg just nu. vad ska jag göra om de inte kommit in imorn heller? Om jag går dit och säger att jag inte fått in pengarna kanske dom tror att jag försöker få till mig extra pengar, vad vet man. Men så är det inte, jag ska helt enkelt ha tillbaka mina 200 spänn!

The last one

Det blir nog inget mer bloggande för min del idag. Jag är på hemskt dåligt humör just nu.
Åh, om man ändå hade haft en axel att gråta ut mot. Har ju inte ens syrran här, hon är hemma =/
Känner mig ganska så dålig så jag har ingen som helst lust till mer bloggande idag.
Om det inte blir bättre fram mot kvällen men just nu känns det skit.

Ciao

Bestämt nu då

Ja nu blir det fest här på fredag. Jag sa det till några i klassen men intresset verkade ganska svalt. Skit samma, den som vill får komma, det spelar inte mig någon roll om vi bara blir några stycken för det kan nog bli trevligt ändå :)
Ska pimma klassen om det strax iallafall.
Förresten, om jag för en gångs skull festar två dagar i rad, varför är det så märkvärdigt?
Någon undrade om jag var väldigt "törstig" eller nåt sånt, som vill festa både fredag och lördag. Men nu är det ju så att jag inte behöver dricka särskilt mycket och det är absolut inte för att "få dricka" som jag vill festa. Jag vill mest bara dansa och umgås med folk..

Jag har varit helt gråtfärdig idag. Sista föreläsningen fick jag kämpa för att hålla tillbaka tårarna faktiskt.
Jag är nog lite vek. Jag avundas alla som är starka. Jag har mycket att jobba med har jag märkt men jag vet som inte hur jag ska ta tag i det riktigt. Ååh suck, jag vill inte att det ska vara så här jobbigt!
Klarade inte medicintentan. Så här dåligt har det aldrig nånsin gått för mig på en tenta, så nu måste jag plugga på den igen. Hittade papperna, puuh..

Tröst

Jag undrar jag..
Om man någonsin kommer hitta en jämlike.
Någon som liknar en själv åtminstone litegrann.
En person som förstår och kan ge tröst.


Hej!

Hehehe..
Just nu tittar jag på Vänner. Åh vad jag älskar serien! Jag tröttnar aldrig på den.

Köpte en kjol när jag var på stan idag. En svart med dragkedja längs sidan och påklistrade "nitar", skitsnygg verkligen! Men jag ska nog lämna tillbaka den iallafall, tror inte jag behöver fler kjolar faktiskt.

Nej nu står det still uppe i "blogg-huvve" så nu ger jag mig för ett tag.
Bloggar väl när lusten infinner sig.
Förresten kommer det bli en fulltecknad helg ;P

Dessa rubriker

Fy fan vad dte är svårt att komma på en bra rubrik! Kanske man borde börja alla inlägg med samma ord egentligen. Et enkelt "hej" borde ju kunna fungera. Ja, jag ska nog prova med det då min fantasi till rubriker är nästintill obefintlig.
Grymt trött som vanligt är ja. Har lite att stå i nu. Tvättar, måste diska, städa en aning, fixa klänningen till på lördag osv.
Dessutom är jag nästintill panikslagen inför lördagen då jag inte har några skor att ha på mig! Man kan ju inte ha stövlar till en fin-klänning, right? Gammal klänning blir det men då borde jag få ha nya skor till iallafall ;P Kikade lite på skopunkten och fann ett par underbart fina skor med hög klack. Åh dom är så fina, men mina fötter skulle aldrig klara av att gå runt i såna. Jag kan inte gå i skor med hög klack alls, men de kan man ju alltid träna på :P

Jag vet att min blogg är grymt trist, utan bilder. Jag kan ju inte lägga in bilder nu då jag inte har dator. Tyvärr..

Nu: till tvättstuga!

No good start på dagen

Usch vad hemskt denna dag började för mig. Vaknade såklart med huvudvärk. Sen mådde jag hemskt illa också, trodde att jag åkt på magsjuka eller nåt. Men ajg la mig ner i sängen en stund vid kvart över sju typ och tänkte att jag inte skulle orka ta mig till skolan idag. Men huvudvärken släppte faktiskt efter att jag tagit en värktablett och illamåendet försvann då jag hade vilat en stund. Konstigt nog hann jag ändå komma till skolan bra mycket tidigare än jag brukar.
Nåja, hemskt var dte iallafall för jag måde verkligen skitdåligt imorse.

Hemma från skolan nu men jag ska åka en sväng ner till stan. Egentligen borde jag gå dit i det fina vädret men blir ju så blöt om fötterna och det har jag redan blivit tillräckligt av.
Borde kanske lämna in stövlarna för om-klackning, kan ju inte använda dom utan klack..

Ciao <3

Goran - Gorham

Hahaha!
Jag skrev ju om Goran förut.
Ganska lustigt att nu när jag skulle skriva en kommentar i en blogg, och var tvungen att verifiera kommentaren genom att skriva in ett "dolt" ord och några siffror, så var ordet jag skulle skriva in "Gorham".. Hmm, haha. Är detta ett tecken på nåt sätt? ;P Äh nu larvar jag mig igen..

Godnatt!

What the hell!?

Min blogg verkar leva sitt eget liv. Lite då och då blir texten pytteliten, trots att jag har större text inställd.
Mysko.
Nåja, inget jag kan göra något åt verkar det som.
Huvudvärken har kommit tillbaka. Jag begriper inte varför jag kommit in i en huvudvärksperiod igen. Hatar det eftersom det gör ont var och varannan dag, och då orkar jag inte göra så mycket fastän jag vill.
Ofta önskar jag att jag kunde få någon sorts superkraft, energi till att göra saker jag vill och måste. Men det är ju ytterligare en "impossible dream".

Läste jag då klart artikeln? Ja eller nej? Ni får gissa. Den som känner mig kan nog svara rätt utan att fundera ens ;P

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik och drömma om Goran. Eller om någon annan, varför inte liksom? ;)

Sweet dreams <3

Charterhjältar

Vet inte om jag nämnt det här någon gång men Charterhjältar som går på kanal 5 på måndagar är mitt nya favorit-program. Haha, fattar inte riktigt varför jag tycker det är bra. Kanske det är för att det är så många snygga män som jobbar där och som programet följer ;) Hooh, min favorit är Goran. Han är såå fin! Haha, shit vilken snygg kille. 23 år gammal och är chef över alla guider och så, det tycker jag är imponerande. Nog för att jag av någon anledning är mer för blonda killar, men Goran (som är mörk) faller mgi helt i smaken iallafall ;P haha!
Sen gillar jag André också, en som är med i showgruppen. Blond snygg kille som pratar skånska, så himla go dialekt som passar honom väldigt bra. Haha nä usch så töntig jag låter nu. Men det tycker jag faktiskt att jag får göra, man får väl drömma sig bort lite när verkligheten ser helt annorlunda ut.
Jäklar vad sugen jag blev på att åka utomlands nu: Om man bara haft pengar och vågat.. Gaaah!


Måndag

Fy så hemskt det var att se sig själv på tv, riktigt jobbigt var det. Huuua..
Hann göra klart mina ortoser idag och det är skönt att slippa tänka på dom.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska möblera om eller läsa en artikel som ska diskuteras imorgon.
Jag borde ju verkligen läsa. Samtisitg vill jag så gärna förändra i mitt rum. Vet dock inte hur bra möblering det skulle bli om jag gör som jag tänkt. Men det känns jobbigt att starta igång nån möblering för att ajg har så mycket saker som ligger överallt som jag måste plock bort innan jag kan flytta på möblerna.
Jaja ska väl försöka orka med båda sakerna idag.
Tråkigt nog har jag kommit in i en sån där period då jag har mycket huvudvärk =( Känns lite drygt.

Söndag

Jäklar, jag ska ju snart åka till Umeå igen.
Som vanligt vill jag ju vara kvar hemma. Måste säga att det är jobbigt att man aldrig kan få en endaste långhelg nån gång, typ vara ledig på en fredag eller måndag, så man kan vara hemma längre.
Såklart att det är finvädret ute, strålande sol. Det är typ ofta som det är så fint väder här när jag ska åka härifrån ;/ När det är så härligt väder vill man ju bara gå ut på promenad.
Kommer sakna gossarna  mycket mycket mycket, som vanligt..

Ciao

Look-a-like

Undrar om någon mer än jag som tycker att sångaren i H.E.A.T är sjukt lik Anders Tegner?
Snacka om lika som bär haha.
Bara skillnaden att sångar'n har långt hår vilket Tegner inte har ;P

Nu säger jag gonatt..


Paparazzi

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me
Papa..Paparazzi..


Lady Gagas låtar har en förmåga att sätta sig på hjärnan, hmm..

Årets melodifestival blev ju verkligen inte som man tänkt sig.
Jag tyckte så synd om Måns när han förstod att han inte fick så många av folkets röster.
Besvikelsen syntes ju så väl =( Riktigt trist eftersom han var bäst!
La voix duger väl men Sverige kommer inte vinna, absolut inte.
Men varför bryr man sig egentligen.
Ähh.

Hope & Glory

Som ni ser i rubriken så håller jag på Månz Zelmerlöw.
Hans låt och hela showen är absolut bäst av alla.
Har faktiskt röstat på honom också.
Så gooo Hope & Glory!

Lördag

Åh så skönt det är att vara hemma! Det är så underbart att ha pojkarna runt sig.
Lille Tuffs har gjort illa sin tass på nåt vis så han haltar lite :( Stackarn. Mne det är lite bättre idag tror jag. Hoppas det är nåt som går över.
Nu ska vi gå på en promenad i det fina vädret =)

Länk

Länk till min favoritlåt just nu (blir galet sugen på att dansa när jag hör den).
Bryr mig inte ett skit om videon men låten är ju så bra.
Länkar bara så att den som är nyfiken på hur den låter kan lyssna på den :)

http://www.youtube.com/watch?v=SnBAtkfjNsg

Facebook ser allt

Rättare sagt, vännerna man har där ser allt.
Jag ändrade min relationsstatus igår, tog liksom bort den så det inte skulle stå nånting om det på min profil.
Knasigt nog så står det att man "inte längre är listad som singel" och då tror folk att man träffat nån. Haha det var en del som trodde att jag gjort det ;P Men så är inte fallet, tyvärr ;/ hade ju varit mycket roligare om jag hade ändrat för att jag träffat någon.


Idag har vi gjort ortoser igen. Det är så jäkla svårt ju! Men det är faktiskt roligt också. Och det är skönt att det kommer in såna här praktiska moment emellanåt =)
Jag har märkt att man inte bör ha nagellack på när man ska göra ortoser ;P

Hörni jag har sån beslutsångest nu. Det är tydligen fest i helgen vilket jag gärna hade gått på, men jag hade ju tänkt åka hem imorn och vara kvar här nästa helg istället för att gå på sittningen. Men om jag ska vara här båda helgerna så kommer det ha gått 5 veckor sedan jag var hemma och gosade med pojkarna senast, jag tror inte jag klarar av att vara utan dom så länge =( Behöver verkligen dom så mycket nu för jag blir så himla glad av dom. Dom gör mig så lycklig..
Måste fundera så det knakar nu ikväll.
Vet fan inte hur jag ska göra :(


Onsdag

Patientbesöket gick inte bra alls. Jag vill inte titta på bandet alls, tyvärr är man ju tvungen.
Det blev inte alls som vi tänkt oss, det blev patientbyte typ 3 gånger innan vi tillslut fick träffa nån, som vi inte alls hann förbereda nånting inför. Kanske tog 10 minuter allt som allt, det skulle ha blivit en timme.

För övrigt så jag är grymt irriterad just nu.
Jag borde nästan gå på punch out så man får slå bort lite aggressioner.
För nu har det samlats på bra mycket känns det som.

Vill inte träna, förstår inte vad det är med mig.
Det kommer inte blir nåt av idag heller.
Men imorn kanske det blir body combat.
Förhoppningsvis.

Jag har nästintill bestämt mig för att åka hem denna helg.
Nästa helg är det nån sittning som jag är sugen på att gå på så därför passar jag på att va hemma denna helg då det inte är nåt speciellt som händer här.
Inte vad jag vet om iallafall.

Tips

Jag känner att när jag hör bra låtar så bara måste jag bara tipsa om dem här.
Mestadels blir det sån musik som jag tycker är party-musik.
Dagens tips är Touch you right now - Basic Element. En skitbra dance-låt (ja jag fick tydligen inte säga DANS-låt ;P ).
I like it a lot.
Vet inte hur jag ska göra i helgen, om jag ska åka hem eller vara kvar här.
Jag hade ju tänkt att det skulle bli fest här men efetrsom jag inte har min dator så har jag ingen bra musik!
Haha mycket bra anledning till att inte ha fest.
Nädå. Det är kanske inte den bästa helgen att fixa nåt heller antar jag.
Nån gång ska det iallafall bli av.

Tisdag

Nej jag orkar verkligen inte skriva nånting särskilt idag.
Är helt slut efter en väldigt intensiv skol-dag.
Nervös som sjutton är jag också, inför patientbesöket imorgon.
Ciao


Måndag

Jag avskyr måndagar. Dagen har varit riktigt jobbig. Massor med information, har så svårt att ta in allt liksom.
Och massa tjaffs också som jag önskar att man hade kunnat undvika.
Känns som att jag kommer ha det största ansvaret nu, att jag är den som måste informera om vad vi ska göra och det känns jättejobbigt. Om man är 2 som fått samma information kan man ju diskutera det med varandra, men nu är dte ju inte så. Nåja förhoppningsvis går det bra.
Måste gå och repetera anatomin strax. Tyvärr fastnade jag för musiken jag lyssnar på. Det är verkligen inte det lättaste att sätta sig opch plugga då minsann.

Jag lyckas alltid med att göra nånting knasigt varenda dag. Nu när jag lagade mat så lyckades jag riva ner en liten burk från en hylla ovanför kokplattan, så den trillade ner i stekpannan med qournfärssås. Splash sa det, så hade jag quornfärs all over the place (i hallen alltså). Och jag fick mig en "dusch" också. Haha. I rock!

Vill ha helg nu igen. Vill ha hög musik och dansa massor, inte tänka på skolan.



Gimme gimme gimme, all that I'm dreaming of...

Färgtema: svart

Har bytt gardiner idag och de blev ett par helsvarta panellängder och ett par breda svarta med vitt mönster på. Det blev rätt så fint, det passar liksom ihop med lampan och växterna :P Hah!
Genomgående temat i mitt rum blir mer och mer svart igen, så har det varit förut men nu ett tag har det varit mycket olika färger. Då jag har gröna tapeter tycker jag inte att det passar in med massa olika färger i rummet. Därför kör jag mycket på svart och vitt, det passar ju till allt.
Nu måste jag springa ner i tvättstugan å hämta tvätten och sen hänga upp tvätten.
Samtidigt ska jag lyssna på mina favorit-melodifestival-låtar ;P


Söndag

Jag tycker verkligen inte om söndagar. De är så jobbiga eftersom det är dagen innan en ny jobbig skol-vecka börjar.
Så har jag alltid känt. Kanske det är dags att börja tänka om, så att söndagarna inte känns så trista?
Idag har jag planerat att ta en sväng till strömpilen. Då får man ju lite motion på samma gång ;P Annars skulle jag ha åkt buss till stan, det är ju rätt onödigt hah.
Förresten så borde BWO ha gått vidare till final. Det är ju alltid så att dne som vinner i Eurovision har väldigt annorlunda stil och konstiga låtar. BWO skulle passa in väldigt bra där tyck ja. Alltså, jag gillar ju dom, men låten var riktigt trist. Men låten behöver ju inte vara särskilt rolig för att vinna eurovision. Rysslands låt förra året, som dessutom vann, var ju riktigt trist den med.
Egentligen så bryr jag mig inte.
Ska köpa skivan idag så (ja, jag ska väl följa lagen nu antar jag och sluta ladda ner). Haha behöver inte ens tänka på det nu då jag inte har nån dator ;P


Jaja..

Jahapp

Vi får inte se några "piloter" i finalen då =(
Jag fick inte som jag ville över huvud taget.
Imorn ska jag knata iväg till närmaste statoil-mack och köpa skivan.
Så kan jag lyssna på piloterna när som helst :P

Igår fastnade jag för en låt på festen vi var på. Dom snackade om att den var så himla bra och dom spelade den flera gånger igår. Fick för mig att lyssna på den idag och ja, den är ju riktigt bra.
=)

Fundering

Jag undrar varför jag alltid lyckas träffa killar som jag nog aldrig får träffa igen ;/
Jäkla skit.
Aja. Nu hejar jag för fullt på Star Pilots, dom ska till finalen!
Men jag slår vad om att det blir af Ugglas med den där skit-låten.
Usch!

Lili & Susie och Star Pilots till finalen så blir jag nöjd!

Lördag

Idag är jag grymt trött! Inte så kontigt med tanke på att jag kom hem vid halv 4 och bara sovde till klockan 10.
Det blev att vi gick till Origo igår.
Så värst jättekul var det väl inte men helt okej. Roligt att dansa iallafall.
Lite ångest har jag iallafall över kvällen.
Just det, jag föll ju handlöst ner på dansgolvet igår, men det var inte mitt fel faktiskt ;P
Tänker inte gå in på detaljer men den som såg det måste ha skrattat ihjäl sig! ;P
Men det bjuder jag på! Eller nåt.
Vi gick till ner till centrum idag, fikade på Bibliotekscafet. Jag tycker verkligen om det stället. Väldigt mysigt, och gott kaffe har dom. Vi shoppade lite också, mammsen köpte en kofta till mig. Hon är världens snällaste. Tack mamma!
Imorn ska jag tvätta vid 7 på morgon, usch, det kommer inte gå =(
Veckan som kommer nu blir hemskt jobbigt, halv 9 till halv 5 varje dag utom onsdag.
Känns riktigt segt.


You spin my head right round, right round

Har fått denna låt på hjärnan nu!
Jag såg i en blogg att någon tyckte den var bra så jag gav den en chans. Det krävdes några lyssningar för att jag skulle gilla den. Men den känns precis som hon skrev att den är en bra dans och fest-låt. "Right round" heter den, med Flo Rida.
Väntar på att få veta om de blir nåt festande ikväll. Känns som jag vill veta de nu för att jag tar så lång tid på mig när jag ska göra mig i ordning :P

Lite fler låt-tips (igen):
 -  Love Lockdown, Kanye West
- Blade, Ali Payami feat aquagen 
- The way I are, Timbaland
 - Because I love you, September
- Come into the night, Velvet
- Step right up, Sunset Strippers
- Singing that melody, Swingfly

Among others...


Fredag!!

Weei, så skönt. Skulle ha åkt hem egentligen men nu blir det inte så.
Kanske blir lite fest ikväll, jag hänger på, som vanligt, hah!
Ska förmodligen ha på mig min svarta klänning med dragkedja på. Alltså, den ser ut som en lång väst när dragkedjan är helt öppen. Sen när man stänger så blir det en klänning utav den ;P

Av vana

Jag är så van vid att skriva in min gamla bloggadress när jag svarar på kommentarer och gör det fortfarande. Men det är ju helt fel. Jag har lösenordsskyddat den nu så jag kan ha den kvar. Men om jag skriver min gamla så vet ni att det är fel som sagt ;)

By the way..

Det är så irriterande, samma visa varje gång jag är i gymmet och ska använda en löpmaskin.
Tv-apparaterna fungerar ALDRIG på den maskin jag tar. Som idag, den första jag gick till fungerade inte, inte den andra heller och inte heller den tredje. Men då var jag ju tvungen att ta den ändå.
Och så jäkla tråkigt det är att springa/gå utan att ha nånting att kolla på. Bara stirra rätt in i en mörk skärm är hur trist som helst. Inte hjälpte det heller att jag hade musik att lyssna på för hörlurar-jävlarna ville inte sitta bra i öronen så jag fick fippla på med dom hela jäkla tiden.
Jag hatar det där stället.
När mitt kort går ut blir det jag som bara går ut och går, det får bli min motion hädanefter..

Kvällen

Puh, nu är jag trött minsann.
Hela kvällen har jag ägnat åt att städa. Diska, skura "köket", toaletten, byta gardiner, plocka fram kläder, plocka undan kläder osv.
Nu har jag äntligen satt mig ner och tittar på Vänner, den bästa serie som finns!
Idag lyckades jag köpa ännu mer kläder men nu är det ta mej fan slut.
Nu har jag så jag klarar mig ett bra tag framöver. Har massa fina sommarkläder. Jättefina färger är det, åh jag vill ha allihop! De föesta kläder som finns i butikerna nu fullkomligt skriker det sommar om. Så härligt =)
Jag har ont i handloven, och i ena framfoten. Och i halsen =(
Alltid är det nåt som är fel.
Jaja, nu ska jag se klart på vänner och sedan packa för imorn åker jag hem över helgen!
Jag åker hem och mamma åker hit.
Ska kanske på bio i helgen och se "Män som hatar kvinnor" med lillasyster.
Och kramas massor med pojkarna mina!

Insåg just att om min dator inte går att fixa, eller att dom måste ha installerat om allting, så har alla mina fina bilder sedan flera år gått förlorade =(
Jag är så dum som inte kopierade dem för länge sen! =(

Pinsamt 2

Haha jag är pinsamheternas mästare!
Jag var ju iväg och tränade en liten stund ändå, fast det satt långt inne att jag skulle gå iväg.
Egentligen ville jag verkligen inte.
Men men. Det  blev gång/löpning. Och jag hade mp3:n liggande i det där facket vid instrument-bla bla, vad man nu kallar det. Av nån anledning fastnade jag i sladden som hängde så jag drog ner mp3:n som föll på bandet, batteriet landade på sidan av det men mp3:n flög iväg långt bakom mig. Haha! Så jag hoppad av för att plocka upp den.
De va nån som sprang bredvid mig som tyvärr uppmärksammade det hela. Haha.
Jag kan då aldrig vara anonym, jag lyckas alltid med att märkas verkar det som.
Hahaha!
Nu är det väl dags att fixa lite mat, sen måste jag skriva ner vad jag ska säga imorn.
Förresten kanske jag åker hem denna helg.
Vill krama mina "små" raringar där hemma..

I have a dream

Alltså, jag har många drömmar. Men just det jag menar nu..
Det är att jag vill ha ett badkar och kunna ta långa och varma bad!
Det skulle vara toppen för mig som ständigt är så frusen. Åh så skönt det vore.
Synd att jag inte har någon som står mig så pass nära att jag skulle kunna bo med den personen, för jag är nämligen erbjuden en lägenhet nu. En 3:a som ligger alldeles här bredvid. Men det blir inget med den då jag inte kan betala 4000 själv varje månad och då det inte finns nån som jag kan bo med :/ Det hade dock varit riktigt lyx att bo så pass stort helt ensam. Hade inte behövt flytta särskilt långt heller hehe.
Nu dricker jag kaffe, vad gör ni?

=)

To where you are

"Who can say for certain?
Maybe you´re still here
I feel you all around me
Your memory so clear

Deep in the stillness, I can hear you speak
You're still an inspiration
Can it be?

That you are mine, forever loved
And you are watching over me from up above
Fly me up to where you are beyond a distant star
I wish upon tonight to see you smile
If only for a while to know you´re there
Oh breath away's not far
To where you are"



Detta är en av de vackraste låtar jag vet.

Älskar "You are loved" också.
Josh Groban är fantastisk.

Secret

Hehe, tänker inte tala om för nån vad som hände igår så ni vet.
Såå hemskt pinsamt kanske det inte var men jag behåller dte för mig själv ändå.
Det räcker för er att bara veta att jag gjorde bort mig men inte hur
=)
Yes anna, datorn är inlämnad. Blir mycket intressant att få veta hur mycket jag måste betala,
och om den ens gick att åtgärda.
 Jag lovar att jag ALDRIG nånsin kommer köpa någonting på el-giganten mer.
Produkterna dom säljer är dåliga och personalen är inte särskilt trevliga heller.
Jag ska nog aldrig köpa dator mer om min inte går att åtgärda.
Då får jag vara utan helt enkelt.
Det är då himla tur att jag kan låna systers dator.

Nu ska jag ner på stan.

Bye bye

Pinsamt!

Haha jag gjorde precis bort mig å det grövsta, fy tusan så pinsamt det var, Hahaha! Jag är ju bäst på att göra bort mig ;p

Välkommen till annafridakristina-bloggen!

Hehe det blev ingen lång bloggpaus minsann ;P
Har som kommit på att jag kanske inte klarar mig HELT utan en blogg.
Därför har jag nu denna istället. Den gamla kommer som sagt lösenordsskyddas.
Den som vill kan följa mitt liv här istället.
Blir nog inte uppdaterat så ofta, men man vet aldrig, det beror lite på humöret
=)


RSS 2.0