Varför drömmer man så hemska drömmar?

Det är ju så himla onödigt och grymt jobbigt. När jag vaknade imorse var jag helt kall och spänd i kroppen efter det jag drömde inatt. nu minns jag inte hundra vad det var jag drömde men det var nåt om spöken och mörka skrymslen och massa blod och död :S Huvvaligen vad hemskt. Men jag förstår inte..

Idag såg jag en underbar tröja med hello kitty på som jag bara måste köpa. Lite dyr men skiter jag i, hur fin som helst var den.

Intressant va? Nä jag har inget roligare att komma med här.

Dagens fakta

*Jag är en dålig människa.
*Var på vippen att tappa datorn i golvet nyss. Tjohoo om jag hade lyckats, eller hur.
*Mobila bredbandet tjaffsar med mig, gaaah.
*Måste köpa en resväska imorn, har för mycket saker här och det får inte plats .
*Jag är fortfarande småförbannad hela tiden, när ska det försvinna egentligen? Igår ville jag inget hellre än att slå sönder nåt, så arg var jag.
*Examinationen kommer gå käpprätt åt helvete.

Värdelös dag

Huuh jag är på rätt dåligt humör idag, allting går fel oavsett vad jag gör. Och inte blir det bättre av att veta att jag kommer få slita ihjäl mig på fredag, dels med examinationen, dels med all packning som jag kommer måste släppa på ända upp till Remonthagen. Det känns sjukt jobbigt, jag trodde att jag hade packat ner dte mesta men det verkar inte som jag gjorde det ändå :(

Köpte två blommiga blusar idag, nåt som aldrig har hänt tidigare. Lite färg i garderoben kan inte skada tänkte jag. Men ingen spetsklänning, den satt inte bra alls :/



Vet ni en sak? Att jag visste hur det skulle bli bara för att jag skulle vara borta ett tag. Tänk att jag visste precis hur det skulle bli. Men det är klart, det hade nog inte kunnat förhindras om jag varit hemma heller.. Så skit samma..

Svart spetsklänning

En sådan ska jag minsann köpa imorn :D
Kanske. Om den sitter bra förstås.
En blus ska jag också köpa.
Kanske.
Usch, varför vill man ha allting?!

Inte så lite irriterande

Blir tokig på att dte blir stor bokstav i början på varje ord i rubriken.
Någon som vet om man kan ändra det utan att behöva ändra stilmall totalt??

Det blev lite småshopping idag


Snö redan?

Japp det snöade här tidigare idag :S Det blev inte vitt på marken men ändå.
Och blåst som faan har det gjort och hemskt kallt har dte blivit också.
Tur att jag snart slipper gå den här långa vägen varje morgon och eftermiddag.


Denna blir det


Hoppas den håller i minst 3 år den också :P


Denna skulle jag vilja ha =)


Vigjordeomlitehemma


Kattuppgörelse?

You know I miss you
I think about you when you´re gone


Alldeles för en stund sedan var det världens liv här ute.
Pelle och Laban var nere i ladugården och där satt de och skrek högt som tusan åt varandra och reste ragg.
Det var riktigt otäcka skrik så jag sprang dit och lyckades fånga in dom, var ju rädd att de skulle flyga på varandra. Jag har då aldrig sett dem i nån kattuppgörelse så det var lite läskigt.

Har nu fått mammas byrå på plats =)
Det återstår bara att fylla på med grejer som ska vara där men det får hon sköta själv hehe.

Ååååh jag skulle kunna göra vad som helst för att bli masserad just nu!
Mina stackars nackmuskler gör så förbannat ont och de är stenhårda, så snälla snälla någon ge mig massage??!!

T700RED, W715, W980i, W595BLUE
Dessa jag har att välja mellan.
Usch va svååårt!!

T700RED är jäkla snygg men W715 verkar mycket bättre, fast å andra sidan är den inte lika snygg.
=/


Söndag morgon

Usch så dåligt jag sovit inatt :( Tog en jäkla evighet innan jag lyckades somna, allt på grund av massa tankar som ligger och gnager i huvudet. Så nu är jag rätt rejält trött.

På söndag åker jag till Umeå kvart i tio och det allra första jag ska göra när jag kommit fram (förutom lämna grejerna hemma) är att sticka iväg till Strömpilen och köpa en mobil på elgiganten. Jag har tre alternativ just nu och en av dem är mer favorit så jag hoppas verkligen att den finns där annars blir jag arg, jag har ju jämt sån "tur" att de saker jag ska köpa inte finns i lager. Men jag tror att det ska bli just den där jag tänker på nu. Den som "ligger på andra plats" är grymt snygg men verkar inte lika bra som den andra.

Nu skriker Tuffe här så jag måste kolla vad han vill.


Jag är händig (lite, ibland)

Jag är heeelt slut efter att ha monterat en byrå. Det tog två timmar haha. Jag fick ihop den iallafall. Så nu blir nog mamma glad imorn över att den är klar :) Det ska till en Frida för att saker och ting ska bli gjorda här.
Min högra hand är svullen av allt skruvande med skruvmejsel och hamrande med hammaren, ajajaj säger den också. Ryggen fick sitt den med, jag var knappast ergonomisk eller biomekansikt korrekt där jag stod och böjde mig ner med raka ben hur länge som helst. Det lär nog vara ett bra antal kilon som tryckte på ländryggen, huvva. Man vet hur man inte ska göra men gör det ändå, KLAAAANT!

Nähe nu ska jag börja leva på vatten och hårt bröd tror jag. Eller nej förresten, hårt bröd iallafall men inte enbart ;)

Å nu är det natta. Godnatt

Hemma-mys-tjejen

Yeah that´s me.. Jag känner nog det att jag är nog för gammal för det där med att festa. Eller så beror det på att mitt kontaktnät med vilka jag skulle kunna festa med är oerhört litet. Så då känns det mycket bättre att bli en hemma-mys-tjej, jo det ska jag bli igen. Tända massa ljus, dricka te och lyssna på musik och försöka värma lilla mig för jag vet ju att jag kommer till att frysa en hel del den här hösten och vintern.
Däremellan ska det bli massa träning också har jag tänkt.
Hursomhelst, vilka är med mig? Bilda hemma-mys-klubb med mig kanske?

Eller så vet man inte hur det blir..

Men hösten kan absolut bli bra. Jag hoppas iallafall på det, men bara därför så blir väl allt bara skiiit..


Det blev den "gamla vanliga" rundan


Idag har jag varit duktig minsann och sprungit 4,2 kilometer! ;D

Underbara lördag!

Vädret idag är riktigt bra för en gångs skull. Solen skiner och det är VARMT! Så strax ska ajg och syster njuta av vädret genom att gå till bastun, något som vi gjort varje helg jag varit hemma nu. Det är ju så underbart härligt att sitta på den lilla verandan vid bastun och bara njuta av havsluften =)

Vi fick tydligen en hel kasse med godis av tysken som varit här (älgjägare, tyvärr), han brukade alltid ge oss godis innan han åkte hem förut då dom var här för att jaga. De va nåt år sen sist men iår var dom här och vi fick godis igen :P Mina favvosar  är nåt som heter mars Planets. Runda chokladkulor som smakar som marschoklad, maltesers eller kola. Mycket goda, jag är helt tokig i dom tyvärr :P Tyskt godis är bra :P

Vad händer oh sker för er idag då?


Torsdag

Bara en vecka kvar nu!

Det verkar som att det byggs överallt i den här stan. Massa nya butiker verkar ska flytta in i stans gallerior. Då kan det inte ha funnits många affärer här förut.
Idag hade Mittpunkten stängt tyvärr så det fanns inte så mycket för mig att göra på stan. Det ska tydligen vara nyinvigning imorn och jag såg att det var massa ballonger där inne och de bar in massa blommor och sånt. Jag tror att ginatricot öppnar imorn också ;) Jag lär nog hinna med ett och annat besök där innan jag drar härifrån nästa fredag :P

Förresten, dte var en rätt lustig sändning imorse på vakna med the voice. Undrar om dom fick tag i Jacob. han hade tydligen festat kvällen/natten innan så han dök inte upp. Haha undrar vars han var nånstans..

Skärpning

Jag säger då det. Jag tänker INTE bry mig.
Inte en gång till. Det är fan nog nu. Never again.
Skärpning Frida!!


Och nu är det natt, så godnatt!
Försöka sova när man är på dåligt humör är inte det lättaste..


Hittade en gammal bild



Typ sådär vill jag ha hået igen. fast mindre slitet och gärna glansigt ;P Gosh, jag har lite att jobba mot isåfall, håret är ju preciiis tvärtom just nu.
Järnspikarns vad mycket tjat det blev om mitt hår i bloggen nu. Ähjaja, kan inte hjälpa det :P

Jag har ett stort problem!

Just nu tillhör mitt hår ett av mina största problem just nu. Jag vet fan inte vilken färg på håret jag ska ha. Jag trivs faktiskt i blont hår men samtidigt vill jag har en ljusare nyans av brunt, men färgar jag det mörkt tar det ju evinnerligt lång tid att få det ljust om jag skulle vilja det igen:s Haha, hjälp mig. Seriöst så vet jag inte hur jag ska göra. Och jag hatar mina glasögon så jag måste fixa nya :P Jäklar vilka probleeem man kan ha då.

Bloggtråk

Usch vad det är jobbigt att blogga ibland :/
Idag var det fint väder då jag gick hem. Tänk om jag hade haft nån att gå med till parken. Så kul det hade varit.. Var nog jättefint där idag.
Och hösten har kommit med stormsteg nu. Störtregnade tidigt idag så jag var glad att man inte skulle gå hem då hehe. Tur att det var soligt och varmt när jag gick hem på eftermiddagen.
Köpte en tröja idag, kunde inte hålla mig. En stickad jättemysig grå tröja, och dne är sååå skön. Och säkert massa varm också, det gillas kan jag säga.
Kommer inte bli godkänd i kursen :( Jag gör ju så gott jag kan utifrån mina förutsättningar men det räcker ju inte. Don´t know what to do :/

Nya lampan



Glödlampan är något för stark för lampan tycker jag, men mysigt änddå :)


En kass dag

Jag har mått pyton idag rent ut sagt, gick hem tidigare från praktiken för jag visste hur dåligt jag skulle börja må. Huvudvärk med tilltagande illamående och inga tabletter hjälpte varken eeze eller ipren. Räddningen blev att jag somnade i flera timmar, vaknade för snart en timme sedan med ett ryck och var förvirrad :P

På eftermiddagen idag böev det ett uns bättre i huvudet och då tog jag tag i att gå ner till parken vid Storsjön här. Jättefin park, härligt med allt vatten det kändes nästan som hemma. Det simmade runt massa ankor vid stranden :) Hade det varit fint väder hade det varit ännu härligare att vara där, tyvärr blåset det jättekallt där och tråkigt att vara där ensam. Men jag ska minsann gå dit mer igen nu då jag vet vars det är nånstans :)

Efter det tog jag en sväng över stan tillbaka. Gick in på h&m och fick med mig en lila kofta och ett paraply :P tidigare köpte jag även en sjal där (en svart såklart) :P Köpte en fin lampa på Hemtex också, även den i svart (såklart) :P Har ju ingen myslampa här men den blir mysig även i umeå :)

By the way, bilderna i föregående inlägg: de tre första är prästgatan med stortorget och shoppinggatan. De andra bilderna tog jag nere i parken :)

Natti

Bilder

        




Ont i huvudet!!

Detta är den nya jag



Men jag trivs inte. Håret ska minsann bli brunt sen.

Och nu säger jag godnatt

Hel igen?

Jävla ångest. It´s back again. Jag hatar det! Det blir alltid samma sak, samma hemska känsla i mig. Men den här gången är det väl nästan helt och hållet mitt fel..? Jag ställer alltid till det för mig och det är jag sååå less på.
Om det blir som jag tror nu så kommer jag aldrig bli en hel människa igen.
Ångest, försvinn!

Sunny sunday

Åka tillbaka idag igen då :( Fy fan vad helgerna går fort!

Har sovit med gosigaste Hugo inatt :D Han är helt underbar, kryper nära en och spinner och kramas. Han är jättego att sova med :) I love it.
Igår gjorde jag ljusa slingor i håret men nu ångrar jag mig haha. Det blev för ljust och underhåret blev det ingenting så där är det mörkare :P så fult haha! Och det passar inte till mina svarta glasögon heller :P Egentligen vill jag ha håret mörkt men dte är så jobbigt med utväxten och sen så tar det oooerhört lång tid att låta min vanliga hårfärg växa ut. Nä de blir nog en omgång ljusa slingor igen (i underhåret) och sedan mörka slingor. Blir det misslyckat då får jag väl knata iväg till en frisör då :P

Undrar hur jag ska klara mig själv i umeå nu i höst. Vem ska jag gå ut och gå med på kvällarna? Ska jag bara sitta och ruttna på mitt rum eller? Kommer ju inte våga gå ut själv då det händer så mycket hemska saker där. Usch..

Jag säger bara:

Oh my god! :P


(google.com)

Hehe okej..

Ehm, tack till dig som skrev i en kommentar att jag var smal och fin. Håller inte riktigt med om det men tack ändå :) Är bara nyfiken på vem du är, varför måste folk vara anonyma jämt? :P
Hehe jaja..

Lovestory med Taylor Swift är en väldigt bra låt så ni vet, ifall ni missat dne så tipsar jag om den nu ;)

Great



Love is gone (Fred Riester & Joachim Garraud Radio Edit Rmx) - Joachim Garraud, Chris Willis, David Guetta


Nya tightsen


Torsdag

Jag hatar när det tjorvar ihop sig i halsen exempelvis då man äter och man bara inte kan sluta hosta. Hur kul är det att hosta så man gråter och blir alldeles röd i ansiktet? Usch! Detta hände mig för nån dag sedan, satt med på ett möte och självklart blev det nåt knas i halsen så jag började ju hosta som en tok. Var tvungen att springa därifrån. Och idag nä jag satt och åt lunch (mycket god soppa var det för övrigt hehe) blev det samma sak, jäkla pinsamt när det satt flera personer i lunchrummet. Jag blev tvungen att gå iväg och hosta ruset av mig haha. Fy tusan vad sånt där är jobbigt..
Idag har jag mest bara suttit och försökt skriva på examinationsuppgiften och dte är sjukt kämpigt. Jättesvårt är det och ajg vet inte hur jag ska klara av den :/ Men men, dte fanns inte så mkt annat att göra idag. Träffade en patient iallafall, och dte är ju alltid roligt..

Klart det blev en sväng på stan idag med haha. Och shopping, of course. Köpte en riiiktigt goosig halsduk på Monki :D Den är lila och jääättemjuk. Köpte också en jacka, leggings, ett skärp och hörlurar. Huvvaligen vad jag shoppar :S

Jag ser för jävlig ut på bilden, men ni kan ju enbart bry er om att kolla på halsduken ;P




Imorgon åker jag hem :D


Fel

Jag har precis insett vad det största felet med mig är, och det är att jag är så förbannat självkritisk. Om någon säger att jag gjort nånting bra då vänder jag det snabbt som attan till något negativt, att det inte alls var bra. det blir som alltid ett "Ja okej, men.." Tänk om man kunde vara lite mer positiv till sig själv. Såå svårt ju!

Men blä vad jag är festsugen nu, det vore kul att festa en enda gång, liksom glömma alla bekymmer för en kväll och bara ha kul. Apropå fest så såg jag en kjol på Monki idag som jag skulle vilja ha på mig när jag går ut nån gång ;P Bara 150 spänn. Nehe den tåls att klämmas lite på imorgon hehe ;)

Det är nu bara två veckor och 2 dagars praktik kvar! Känns mycket bra.

Och nu ska jag återgå till att spela betapet med anna :P


Patrick Swayze



Rest in peace..


Take me by the hand take me somewhere new
Don´t know who you are but I,
I´m with you


Vill ha tillbaka sommarn!

Haha något ful pose, men så blir det när solen skiner starkt rakt mot en så man måste kisa :P




Den här bilden togs på en av de varmaste dagarna som var den här sommaren, jag och syrran var på Kapellmala och det var underbart där! Det var sommarens enda besök där tragiskt nog.. Åh vad jag vill ha tillbaka sommaren!!



<3 Jag älskar min hemby..

Tisdag

Happ, så var det bara tre dagar kvar på denna arbetsvecka :) Sköönt..

Det blev en liten fikastund med trevlig sällskap. Det känns som bra att få vara lite social nån gång här haha. Så tråkigt att sitta här själv ju. Synd bara att det blev sån kort stund..

Har blivit förkyld. Det är mest bara täppt i näsan så jag har ingen feber, halsontet känns som det gått över nu, ingen uttalad hosta och jag är inte tröttare än vanligt. Hoppas det håller sig så.
Nu vart jag faktiskt riktigt trött bara för att jag skrev att jag inte är så trött :P haha jäkla typiskt.

Om jag kanske skulle börja skriva lite nu då. har ingen aning om hur jag ska skriva eller nånting men det blir väl som det blir.

Ciao!

Såhär såg jag ut för 1 år & 8 månader sedan



Hahaha! Skillnad på hårfärg kan man säga. Nu är det mer än två år sedan jag färgade det sist.

Bad influence - Pink
Fuck you - Lily Allen


Jag har ont i huvudet av allt tittande på dataskärmen. Jag gör då tvärtemot vad jag tänker jämt, blää..

Natti natti

Jag saknar din varma och mysiga famn :(

Om tio minuter stänger jag ner tv:n och sen ska jag lyssna på musik i 1,5 timme.
Godnatt.

Jag vill hem

Vet ni vad jag ångrar att jag inte pluggat som jag borde? Istället för att göra massa annat borde jag ha lagt ner massa mer tid på att verkligen lära in det vi ska kunna, men nu är dte för sent. Och jag ångrar det som sagt som fan. Om jag kunde vrida tillbaka tiden och skärpa mig.
Tyvärr kör jag på liknande stil nu med, fast så blir det för mig när det blir för mycket och det är för svårt och då jag inte har en aning om hur jag ska lösa det. Är nervös så in i....

Lite blandade bilder..

Torrom med lilla affären, gamla skolan och kyrkan.

  

Bastun (så mysigt att dom byggt en liten veranda där med bänkar och bord. Där skulle man sitta när det är mörkt med massa tända ljus, så myysigt!) Grottan som vi brukade leka vid jättemycket när vi var små, stora och lilla utkikstornet vid grottan :P

  

Och en egobild


I wanan go home!

Varför har spotify tagit bort massa musik för nu då? *grr*


Tights med spets läng sidorna och en mysig väst




Måndag sjuk

Uujj vad jag hatar den här ensamheten, jag verkligen hatar att vara ensam!
Vilket egentligen kan låta konstigt då jag egentligen trivs bäst då jag är själv.
Hur tusan det hänger ihop har jag ingen aning om.
Men så är det iallafall.
Kanske har nåt att göra med att det är så svårt att finna människor som stannar kvar hos en.
Människor som VILL finnas kvar.
Och med ett förflutet där det varit sisådär med sociala kontakter
(okej nej, jag har inte haft det så lätt i min ungdom, men har inte hller haft det allra värsta)
Jag tycker om att vara själv, få göra vad jag vill och när jag vill.
Men samtidigt vill jag inte vara själv, jag vill ha någon hos mig liksom.
Jag är inte van vid att ha någon att hitta på saker tillsammans med hela tiden.
Känner mig ofta alltför slö och vill hellre sitta hemma. När jag egentligen vill hitta å nåt kul.
Jag är konstig.

Idag är jag sjuk, känner mig inte alls pigg (gör jag nånsin det kan man ju fråga sig).
Så jag är hemma från jobbet idag. Kan inte rå för det.


Natti

Så var ännu en helg slut. Jag räknar dagarna tills jag får lämna det här stället.

Den här veckan är dte tänkt att jag och Mika ska fika lite, som egentligen skulle bli av förra veckan men då mådde jag så dåligt den dan. Men hoppas det blir av nu, vore roligt :)

Nu fortsätta se på notting Hill.. Godnatt_!

Det man vill ha finns aldrig på lager

Svarta glasögon blev det. Jag har en bild på mig med bågarna på men den får ni inte se, inte förräns mina riktiga glasögon kommit.

Det blev ingen mobil för just den jag ville ha fanns såklart inte på lager. Det är så typiskt, förra sommaren skulle vi köpa en mp3 till fia i studentpresent och just den vi ville köpa fanns såklart inte på lager. Vad är det med expert egentligen?

Ingen video/dvd blev det heller, fanns inte på lager den heller. Det kan vara väldigt krångligt att köpa elektronikgrejer har jag märkt..

Nokia 5310 xpress music.. Inte den nyaste men bland dom billigare iallafall. huvudsaken är att jag kna lyssna på musik, ta kort och ringa/messa :P



Senare ska jag prova köpa musik på spotify, så dte blir spännande att se om det funkar..

Lördag hemma

Jag önskar jag kunnat gå bakåt i tiden, kanske hoppat av tidigare eller helt enkelt gjort nånting åt problemet. Jag känner att jag inte orkat engagera mig tillräckligt för att ta in den kunskap jag behöver, därför känns det inte så bra just nu. Försöker verkligen kämpa på trots mina problem men det är så svårt. Det är dags att göra något åt detta nu, snarast då jag kommer tillbaka till Umeå. Klarar jag tre veckor till? Det återstår att se.

Snart ska vi åka till Kramfors, jag ska kolla på glasögon (bläää, vill hellre ha linser), eventuellt att jag köper ny mobil (igår pajade mitt headset och då fick jag nog, min sketna gamla W810i som jag haft i 3 år är dags att lägga åt sidan känner ja) och så ska vi hjälpa mamma att hitta en dvd/video-kombo så man kan spela över gamla VHS-filmer till dvd (om det går??). Sen blir det myyys hela dagen med goaste pojkar.

En sak till.
Jag tycker det är för jävligt att folk inte kan låta Caster Semenya vara ifred. det är tydligen inte tillåtet för en kvinna att briljera så pass i idrottens värld. Men Usain Bolt får vara huuur snabb som helst men aldrig är det tal om doping eller nåt vad gäller honom. Jag tycker bara att situationen är så bisarr. Låt henne vara för tusan. Eller ska det bli så att hon "konstateras vara kvinna" (hör hur sjukt det låter) men alldeles för bra så att hon måste springa med männen eller vad? Visst ser hon manlig ut men hon kanske bara har anlag för det, sen så är det många kvinnor som ser mer manliga ut, right? Äh, skit samma.

(som ni ser är bloggen inte borta, men det blir då inte mycket bloggande för min del om man säger så. Tycker det är så tråkigt att aldrig ha nåt roligt att skriva om...)

Imorgon är det dags

Jag lägger ner. Imorn tar jag bort bloggen.

Har man tråkigt..

Satt och kollade bland några gamla festbilder och hittade den här på mig. haha så jädra fult, men kolla vilka snygga naglar jag hade där! Önskar jag hade orken att fixa såna igen.. Det var alltså mina egna naglar jag hade lyckats fixa så långa. Det är så snyggt med fransk manikyr!



Men nu är naglarna korta och fula :( Blää..


Lonely

Jag känner mig så nedrans ensam :( Ingen som skriver till mig på msn, inga sms, ingen som ringer, ingen att umgås med här i stan eller nånting.. Åååh så hemskt jobbigt!


Koncentration

Alltså näe! Jag försöker verkligen få ihop nåt inlägg här idag men det går banne mig inte! usch, jag är rent värdelös på att skriva. Jag borde nog lägga ner.

Ååh jag har nåt knas med båda tummarna ungefär vid cmc-lederna. Det gör ont där :/


Pirr i magen

Run to you  ~ Novaspace

Den låten är för mig evigt förknippad med min första resa till J. Gaah när jag tänker tillbaka så kan jag känna samma pirriga känsla och nervositet i kroppen som jag kände då. Haha det låter fånigt va? Kan inte rå för det, jag var ju kär i karln ens innan jag träffat honom, hur tror ni det var när jag väl fick träffa honom? Haha så nervös jag var, hade ont i magen och ville inte kliva av bussen :P Åh, så härliga minnen. Det är sånt här jag sitter och tänker på när jag är ensam förstår ni, har inte så mycket att göra så. Hehe jag undrar hur många gånger jag bloggat om samma sak förut :P

Min hals är knas :/ Inte kul..


Den lilla mysiga lampan bredvid min säng fungerar inte :( Så här är det mörkt, ingen mysbelysning alls..

Godnatt

Tisdag

Känns konstigt att må någorlunda bra, en enda dag utan den där jävla huvudvärken. Så skönt! Men dte kompenseras ju såklart med att ha ont någon annanstans :/

Har varit och kollat synen idag. Det är verkligen på tiden att jag skaffar glasögon nu. Fick prova kolla ut med glas med "mina styrkor" och jäklar vilken skillnad det var! jag kunde ju läsa vad som stod på skyltarna långt bort. Men de blev inget köp av glasögon idag för dte är så svååårt att hitta några bågar man trivs i. Och hittar jag ett par som jag kan tänka mig så är dom alldeles för dyra.

Jaha, så ska man få vara på ett annat ställe, känns inte roligt men vad ska man göra?

Tä'nker klippa mig och färga håret snart. Kanske klippa så det slutar strax ovanför axlarna, lite uppklippt samt ljusa och bruna slingor i håret. Det är vad jag funderar på..

3,5 vecka kvar!

Change me

Vet ni att nu måste det till en förändring i mitt liv.
Jag kan inte fortsätta som jag har gjort, äta alldeles för lite mat och waaay to much junk. Herregud vad mycket godis jag käkat denna vecka. Det fungerar som en tröst i eländet och det är helst sjukt att man kan tänka så. Jag ska verkligen försöka bättra mig. Jag måste verkligen det, för jag mår inte bra alls utan jag mår faktiskt riktigt dåligt.

Jag måste börja laga mat och äta mer grönsaker. När jag är här hemma äter jag ju riktig mat och grönsaker blir det ju också, och frukt men när jag är i östersund nu, det är så himla provisoriskt att ställa sig där i den pyttelilla kokvrån och försöka få ihop nånting ätbart.
Usch, jag lider nog av allvarlig näringsbrist skulle jag tro. Slarvar så otroligt med maten så ajg får inte i mig det man behöver. 70 gram protein om dagen har jag läst att man behöver men det har jag nog aldrig lyckats få i mig. Får inte i mig viktiga fetter och vitaminer heller. Men nu har jag köpt linfröolja och vitamintabletter så man får i sig lite iallafall.

Det är verkligen dags att börja tänka om.
Börja äta riktig mat och lite frukt istället för godis. Sen kanske mina långa promenader till och från jobbet varje dag ger resultat, vad vet man. Förhoppningsvis börjar jag må lite bättre. Måste nog kolla upp mig ändå.

~ Söndag, idag åker jag tillbaka

Fy fan vad det känns hemskt :(
Deppigt.
Har ingen aning om varsifrån jag ska kliva på bussen i kramfors. På turlistan står det Vallen/riksväg 90 17.40 och att den inte åker till busstationen. men om man söker resa från busstationen till Sollefteå så kommer det upp att bussen går 17.50 från busstationen :S Jag har ingen aning, ska man åka till stationen och chansa på att dne kommer dit? Suck, jag vet inte hur jag ska göra :(

Nej nu ska jag gå ut.


Höstjacka

Någon som vet av nån bikbok-affär där man kan hitta den här jackan?!
Hansen fake leather jacket..



Jag är i desperat behov av en jacka och vill helst ha en sån här men den finns ju ingenstans. De svarta jackor som finns i butikerna är ju i äkta skinn och såna köper jag ju verkligen inte :/

Tiden går så fort, jag får panik!

Lördag

Jag har gått och fått mig en ny favvo-låt, Hurricane med Baby Alice. Eurodance tror jag det stod att den typ av låtar kallas för. Iallafall så tycker jag den är grym, skulle inte tacka nej till att träna med den låten i öronen, den skulle nog ge en liten extra energikick.
Bläe imorn åker jag igen, känns skit rent ut sagt. Imorn vid den här tiden står jag på Sollefteås resecentrum och väntar på Tvärflöjten till Ö-sund.
Den här veckan måste jag komma ihåg att skicka den där nyckelbekräftelsen och försöka hinna fixa glasögon. Ja nu är det fan dags att jag får ändan ur vagnen för jag ser ju jävligt illa. Jäkla knäppis jag är som går omkring utan att se nånting.

Idag lånade jag ut mitt mobila bredband till brorsan för att testa om det funkar hos honom i Nordingrå, han har bästa täckning där. Jag betalade till och med en dagssurf för att det skulle gå att testa, men tror ni han visade nån tacksamhet? Näe inte ett dugg. Det är han i ett nötskal det. Eller så har han bara väldigt svårt för att visa det. Jag är så snäll jämt, försöker vara iallafall men oftast får jag bara skit tillbaka. Det är nog bara Fia av mina syskon som är snäll..

Herregud vad jag längtar till Umeå och skolan nu, jag vill tillbaka till mina rutiner igen. Nästa praktik vägrar jag åka iväg så långt, jag måste få vara nära hemma.

~ Godnatt

Känner mig tillfreds just nu, jag är ju liksom hemma. Känner mig lycklig när jag är här hemma. Tyvärr kommer den lyckan inte vara länge, åker ju tillbaka på söndag. Men det ska jag inte tänka på mer nu. Den dagen den sorgen, som man säger.

Pojkarna <3 Behöver inte säga mer än så.

Nyss kollade jag på lite klipp från Tre Kronor på youtube. Bland annat ett klipp från avsnittet då Bimbo dog. Jag hade glömt bort hur olyckan gick till och så, snacka om att det var hemskt. Jag minns iallafall att jag grät väldigt mycket den tiden då Tre Kronor sändes på tv och detta avsnitt visades. Tyckte det var så sorgligt.
Det är lätt att man lever sig in i serier och filmer. Exempelvis då jag såg Armageddon första gången grät jag så mycket när den var slut att det höll i sig typ 20 minuter efteråt, och jag var så arg över att Bruce Willis rollfigur dog.
Jaja, en liten parentes i bloggen..

Är så sjukt trött nu att jag vet inte vars jag ska ta vägen. Eller jo klart jag vet, ska däcka i sängen snart, tillsammans med bäste Hugo :D


Dagens

Det är nåt fel med mig. Ni skulle bara veta hur trött jag är, går omkring som en zombie, ögonen är typ halvt öppna bara. Har ont. Orkar inte gå och utforska stan riktigt, orkar inte shoppa då det är alldeles för jobbigt att kolla runt i affärer. Och om jag inte orkar shoppa, då är det nåt som är fel. I stort behov av energikick!

Hurricane - Baby Alice
When love takes over - David Guetta, Kelly Rowland


~ Onsdag ~

Knallade runt på stan en sväng idag efter "jobbet". Jag gick lite längre ner längs shoppinggatan och hittade till busstationen, kanoners. Finns så himla många affärer här, det känns så synd att jag inte har någon ork att utforska dem. Tittade lite inne på Monki idag och tyvärr hittade jag en fin kjol jag inte kunde hålla mig ifrån att köpa. Men så värst mycket mer shoppande kommer det inte bli.



Ångrar nu att jag tog med så mycket kläder, jag behöver ju inte så mycket kläder här. Så jag kommer ta med mig lite hem allt eftersom.

Nä usch nu måste jag duscha, jobbigt :/ Sedan måste jag tänka och skriva lite.. Blä..


...........

Vet ni hur sanslöst nära jag är på att ge upp? Jag orkar inte detta. Behöver VERKLIGEN vara ledig..
Känner mig riktigt depp just nu.
Och ännu mer då jag insåg att jag inte kommer kunna åka hem till heögen :(

RSS 2.0